Şimdi Ara

pioneer 6200f

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasil bi alett bilgi almak mümkünmü tsw 1000 woofer 2 adet. takıyorum kaldırırmı? 380 ytl aldım fiat nasıl

• birtanesini bile kaldırmaz.köprüde 150 watt rms verir.senin wooferlarının teki 400 watt rms li.zaten o woofer değil hoparlor anfisi.4x60
  • dostum iade etcem ozaman bi marka model sölesen yaa akıl veren çok ama marka model veren hiç yokk yoruldum vallahii
  • en uygunu jbl 1201.1.fiyat olarakta watt olarakta.ama keşke iki woofer takacağına 1 tane kaliteli bir woofer taksa idin daha iyi olurdu.hem bagajda çok yer kaplamazdı.hemde iki wooferin vereceği sesten daha tok bir ses verirdi.onuda jbl 601.1 anfi ile beslerdik.süper olurdu
  • işte duymuşuz bi pionerr, wooferi teyibi ole yaptık anfide öle olsun dedim aldık ama iade olayı yapcaz mecbur adamla bugün takıştık zaten akşam gidecem dükkanına ben iadede istemiyorum jbl 601.1 getirtsin bana anlaşcam yani benim aklıma takılanşu 6200f üstünde 600 waat yazıyor ben bundan 6 sene önce yani hiç bir şey bilmezken kötü bi tempramız vardı ona düşük bütceyle bi set yaptıydık 600 wattlık osawa wooferi 75 watlık harward taktık ama manyak ses veriyordu. şimdi düşünüyorum benim aldıklarım yani yaptıklarımı düşünürek bunun kaldırması gerekiyoo 75 lik harwardnasıl kaldırdı onu oda 30cmlik bi wooferdi
  • ve bu harward elkadar bişeydi oto teyip büyüklüğünde bile değildi 6200f e bakıyorum devasa 4 kilo bi alett
  • o osawa wooferda saç teli gibi bir sarım vardır.yani onu bırak anfiye güçlü bir cd ye bile bağlasan öttürür.ama senin şu an için elindeki malzemeler çok uyumsuz.verim alabilmen imkansız.ki zaten o anfiye o wooferlardan birini dahi sürsen anfin g?t atar.piyasada alınmaması gereken bir çok markanın bir çok modeli vardır.sırf dünya markası diye takılmamak gerekir.jbl nin anfileri fena değildir ama asla wooferini tavsiye etmeme.pioneerin ve sony in hiç bir oto gurubu ürününü tavsiye etmem.jbl nin 601.1 mono anfisini almaya çalış.ona jl audio marka bir woofer takalım.sadece bir tane.ve çokta pahalı bir modelini takmayacağız.sonra bana çok tyeşekkür edeceksin.hayatında duymadığın toklukta bir bas alacaksın.sen elindekileri ne yap yap değiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.