Şimdi Ara

Pioneer a50 Stereo Amfi, Dali Zensor 7 ve Dac Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 3 5 ay önce kendime sinema öncelikli olmak üzere müzikte dinlemek üzere bir sistem kurdum. Fakat artık müzikte tatmin etmediğini hissettiğim için ir switch yardımı ile dali zensor 7 lerimi stereo sistem olarak kullanmaya karar verdim. Size aşağıdaki sistemimi yazıyorum şuan sahip olduğum. Bana Dac tavsiyesi yaparmısınız acaba çünkü hiç anlamadığım bir konu.

Pioneer vsx 921
    Dali zensor 5
    Dali Zensor 7
    Dali Zensor vokal
    Monitor Audio bxw10 Sub.

Stereo için düşündüğüm amfi Pioneer a50 modeli ( Daha iyi fiyat performans ürünleri var ise tavsiyelere açığım)
    Dac için hiçbir fikrim yok. m2tech evo modeli, music hall audio 15.1 modeli ve birçok taviye var nasıl bir dac almalıyım acaba ? Bütçem dac için 1000 tl Maximumdur.

Dinlediğim müzik artık müzik değilde suyu toprağa bulamış bir çamur gibi geliyor kulağa. Pioneer a50 ve kaliteli bir dac ile alacağım ses harcayacağım 2500 tl ye değermi sizce ? Aynı zamanda evime yakın zamanda bir home studio düşünüyorum kayıt için. Usb ile laptop üzerinden kullanabileceğim esi, m-audio gibi ses kartları ile dac olayını bir arada çözme şansım varmıdır acaba ? yeterli kalitedemi bu ses kartlarının herhangi modellerinin çıkışları ? Yoksa ikisini ayrı ayrımı ele almalıyım. Eğer öyle ise önceliğim dac ı almak.

• Kaynak ne olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar kaynak realtek optik çıkışlı ses kartı kullanan bir laptop. asus n56vz. Player itunes dosyalar 1000 kbps cıvarı flac dosyalar.
  • Merhaba bütçenizi belki biraz aşar belki ancak a70 modelini de bir düşünün, oldukça olumlu yorumlar var.

Kendi dac özelliği var ve oldukça kalitelidir.Dinleme şansınız varsa mutlaka bakın .

Bir de dinlediğiniz müzik türü önemli bu seçimde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende pioneer önerisini çok gördüğümden seğerlendirin derim. Bunun dışında marantz pm-7004 fiyatı uymazsa pm-6004 diyorum :) gönül rahatlığıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aryel -- 5 Nisan 2013; 15:04:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dali Zensor Pico Hi-fi Hoparlör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.