< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 11 Eylül 2010; 23:08:22 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 11 Eylül 2010; 23:08:22 > |
Ben hala 2008 yilinda aldigim AVR'yi kullaniyorum.
Digiturk 4K yayinlari dogrudan TV'ye bagliyorum. Netflix zaten TV'de var, sesleri de optik ile AVR'ye yolluyorum. Apple TV'de zaten ucuncu versiyon 4K desteklemiyor. Fiziksel medya da uzun zamandan beri kullanmiyorum. Ulke olarak o kadar fakirlestik ki hersey bize luks geliyor. Ebay kullanamiyoruz, paypal kullanamiyoruz, uber yasaklandi. Gelismis ulkelerin hayati kolaylastiran bircok sistemi biz de yok. Iyice icimize kapandik. |
Norveçlilerin meclislerinin tuvaletini temizletmeyeceği insanları başımıza Allah yaparsak, daha çok sikâyet ederiz.
Ateist'im ama Kur'an'da bile "Aklını kullanmayanların üzerine pislik yağdırırım" diye ayet var. Ayetin tutmayan yanı sadece gerizekâlıların üzerine yağması gereken pisliğin, sayıca az olmamız dolayısıyla bizim de üzerimize yağması. Bir kaç sene evvel 80 liraya aldığım konsol oyunu şu an 400TL oldu. Ama benim gelirim o derece artmadı. Halkı düşünen bir hükumet yok. Enflasyonu düşük gösteriyorlar ki, iş insanları yanlarında çalışmak zorunda olan kölelere hakkıyla zam yapmasın diye. Umarım bu kâbustan uyanırız. |
Herkese selam,
Son 9 senelik deneyimlerimi sizle paylaşmak istiyorum, YAMAHA A1010 YAMAHA A2030 YAMAHA RX V667 ONKYO TX-NR838 DENON AVR 3311 DENON AVR 3313 DENON AVR 1912 DENON 4520 MARANTZ 7005 PİONEER SC LX73 PIONEER SC LX 75 PIONEER SC LX 86 Bu Anfileri en az 5 ay olmak üzer HECO VICTA 5.1 - jbl ES 5.1- DALI ICON 5.1 ve CABASSE 5.1 serileri ile denedim ve bu deneyimlerimin sonucunu paylaşmak istedim (Bunların bağzılarını YOU..BE kanalında paylaştım) https://www.youtube.com/watch?v=0ToBk4bGWfU https://www.youtube.com/watch?v=RKM-x0kz5f4 https://www.youtube.com/watch?v=xejFFnvY604 https://www.youtube.com/watch?v=xejFFnvY604 YAMAHA= Şıkır şıkır bir sesi var müzik için ideal ama surround da arkaları çok kullanamıyor ve yüksek ses istiyor bu da film izlerken sürekli sesi açıp kapamanızı gerektiriyor.Sesler şıkır şıkır ama bu şıkırtının içinde detay az kalıyor RX ve AVANGARD serisi çok farklı alırken mutlaka dikkatedin ONKYO=Güzel bir amfi beğendim fakat gücü biraz sanal gibi yani 2500 motor 200 BG bir araba gibi değilde 1400 motor 200 BG bir araba gibi teknolojiyle güçlendirilmiş bir gücü var bunu film izlerken bir süre sonra hissettiriyor çünkü güçlü ses vermek için sürekli subwoofera yükleniyor müzikse bira vasat NR3000 ve 5000 serilerini denemedim o nedenle amirallerine bişey diyemem DENON=Amfiyi kurarsınız audyssey ayarları yapılır filmi koyasınız ve her hoparlörden gümbür gümbür ses gelmeye başlar SUBWOOFER bile gereksiz kalır bir anda surround muhteşem evin heryerinde ses var amaaaaaaaaaaa... sesteki ayrıntılar kayıp aşırı baslı ve güçlü bir ses var ortada ayarları manual yaptık eq ayarına kadar zorladım ama YAMAHA ve ONKYO dan sonra detaylı ayrıntılı tınılı sesi bir türlü bulamadım bazen güzel gibi gelsi sesi aha dedim buldum ama başka film koyunca yine rahatsız etti beni başka model denedim sonra başka.... yok arkadaş olmadı.Bu arada üst serisiyle alt serisi arasında işte ses bu dedirtece bi farkta bulamadım yani 1912 ile 4311 arasında öyle dağlar taşlar bir fark yok satış politikası yapmışyar ama YAMAHA ONKYO VE PIONEER amiral gemilerini bambaşka bir amfi olarak yapmışlar.Ses kalıtesini ayrıntılarını hiç sevmedim ama sorroundda mükemmel. MARANTZ= Çalışma uslubu ve ses karakteriyle DENON dan bir farkı yok ama JAPON üretimlerinde ses çok farklı çin olanlar teneke.Müzikte güzeldi ama sinemada berbattı hiç beğenmedim PIONNER= Pionner bu AV serisine girdiğinde hem pazarlama hem de kalite olarak iyi bir giriş yapmadı fakat LX serileri gelince Bi durun dedi ve piyasayı bir sirkeledi ilk olarak LX-73 kullandım Çok beğendim .Görüntüsü heybeti gücü muazzamdı sonra bir kaşıntı geldi sattım DENON aldım onuda hemen sattım Sonra YAMAHA ONKYO aldım ama olmadı YİNE PIONNER LX-75 Aldım,maddı bir sıkıntı onuda sattım yine DENON aldım ve ulan bi MARANTZ kaldı onuda deniyim dedim 7005 serisi JAPON du ama zorladım oda olmadı bi türlü PIONEER in sesini ayrıntısını ayar zenginliğini bulamadım ve LX-86 ile bu serüveni noktaladım.Bu amfilerde kesinlikle microfona güvenmeyin başarılı değil oturun ve ayarları kendiniz yapın çok çok çok farkediyor.Yani bu amfide sesi beğenmeme şansınız yok o kadar ayrıntılı ayar varki sadece anlamanız ve oturup uğraşmanız gerek LX ve VSX serileri arasında çok fark var alırken göz ardı etmeyin. Yani sonuç olarak PIONEER benim için en iyisi tabi LX serisi için konuşuyorum Arkadaşlar bu yazdıklarım benim deneyimlerim ve fikirlerim herkesin kulağı farklı olabilir ama çoğu insan diğer markaları dinlemeden kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyor.Bu ürünlerin satışını yapanlarsa hangisini satmak istiyorlarsa onu şişiriyorlar |
Bu tip paylaşımları forumun ilgili kısmında yapmanız uygun olur.
|
Ülkede gelir seviyesindeki uçurum ve cihaz fiyatlarında ki artış o kadar açıldı ki hobimiz olan cihazların anca specs'lerini okuyup incelemelerini izliyoruz,almak hayal gibi.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribaras -- 3 Temmuz 2010; 20:32:34 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 3 Temmuz 2010; 21:25:36 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|