Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende SD kart istiyorum,
    hsavasy@hotmail.com
  • Tamam mesaj atın o zaman
    sevgiali@msn.com
    05354136251
  • Arkadaşlar pioneer f900bt cihazımı satıyorum, ilgilenenler ayrıntılara sahibinden.com'da 42783131 ilan no ile aratarak yadahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-satilik-pioneer-avic-f900bt-navigasyon-sistemi-42783131/detay ulaşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

Tamam mesaj atın o zaman
    sevgiali@msn.com
    05354136251

davetiye gönderdim ama kabul etmediniz
    mümkünse bende sizden ilgi ve alaka
    istiyorum şimdiden tşkler..

ilhan2611@hotmail.com
    cansigorta-ilhan@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan2611@gmail.com -- 1 Mart 2011; 16:09:17 >
  • Ne oldu anlamadım ben kabul etmemiş olamam benim ufaklık açıyordu o yapmış olabilir lütfen kusura bakmayın.
  • önümüzdeki günlerde ankaraya geleceğim geldiğimde
    inşallah görüşür ve tanışırız.
    Gün içinde hangi saatlerde musait oluyorsunuz.
  • çalıştığım yere gelirseniz her saat hafta sonu ise sabahtan öğlene kadar
  • Gelmeden msn veya vermiş olduğunuz cep numarasından
    size ulaşıp bilgi veririm.
  • iyi gunler bende daha once buraya yazmistim combo gardas ama henuz yardim etmedim ne zaman yardim edecen bilemiyorum
  • Pioneer avic serisnin orjinal mikrofonu berbat malum.bunu degistiren arkadaslar durumun duzelip duzelmedigini yazabilirlermi acaba?duzeldiyse ne marka yaka mikrofonu ile duzeldi?
  • Arkadaşlar herkes avic modellerinin ses kalitesinden bahsetmemiş acaba,ses kalitesi nasıldır,herkes çok iyi diyecek biliyorum sonuçta pioneer,ama benim merak ettiğim high end ürün sınıfına girermi,bir alpine,clarion gibi markaların ses kalitelerini yakalıyormu acaba??
  • daha öncede yazmıştım snopy marka laptop için
    üretilen piyasada 5.00tl ile10.00tl arasına satılan
    mikrofonla gayet güzel bir şeklide konuşmaktayım
    artı mikrofona masafe farketmiyor gayet güzel
    karşıya ses gitmekte bazen sorun galiba yazılımdan
    kaynaklı oluyor ama okadarda olsun bence
    mikrofan satın alındıktan sonra yapılması gereken
    sadece jak olayı 3.5 den 2.5 mono olarak değiştirmek.
  • slm combo gardas ve bu mesaji okuyan arkadaslar,bende pioneer f700 bt var her nedense bir turlu yapamadim daha oncede mesaj atmistim belki hatirlasin forumda yazar,sorun f700bt ye program atiyorum ekran siyah gelior ve menu dugmesine basinca goruntu geliyor ama hic bir sey calismiyor,f700bt nin test mode ile icine giriom maplar tamam ama ust tarfta ileri geri yerleri var onlar calismiyor ileri ,my flas dik aciyorum ama geri gelemiyorum hic bir sekilde acaba ekran mi bozuk yoksa baska bir seymi,demek istedigim ustte file view yerleri ve sari map icinde ok isareti olan yerler hic bir sekilde geri gitmiyor calismiyor,total commardan yukleme yapiyorum 3.03 mapini yukleme oluyor ama yukarida bahsettigim gibi acilinca siyah ekran oluyor menu dugmesine basinca orjinal ekran geliyor ama calsimiyor bos,bana yardimci olursaniz sevinirim denemedigim yol kalmadi olmuyor bir turlu calismiyor,ekran mi bozuk yoksa baska bir sorun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilgin58

slm combo gardas ve bu mesaji okuyan arkadaslar,bende pioneer f700 bt var her nedense bir turlu yapamadim daha oncede mesaj atmistim belki hatirlasin forumda yazar,sorun f700bt ye program atiyorum ekran siyah gelior ve menu dugmesine basinca goruntu geliyor ama hic bir sey calismiyor,f700bt nin test mode ile icine giriom maplar tamam ama ust tarfta ileri geri yerleri var onlar calismiyor ileri ,my flas dik aciyorum ama geri gelemiyorum hic bir sekilde acaba ekran mi bozuk yoksa baska bir seymi,demek istedigim ustte file view yerleri ve sari map icinde ok isareti olan yerler hic bir sekilde geri gitmiyor calismiyor,total commardan yukleme yapiyorum 3.03 mapini yukleme oluyor ama yukarida bahsettigim gibi acilinca siyah ekran oluyor menu dugmesine basinca orjinal ekran geliyor ama calsimiyor bos,bana yardimci olursaniz sevinirim denemedigim yol kalmadi olmuyor bir turlu calismiyor,ekran mi bozuk yoksa baska bir sorun mu?

Merhaba arkadaşım yardımcı olmak istiyorum fakat anlattıklarınızdan tarif ile bu işin olmayacağı fikrine kapıldım çünki sıkıntınızı anlatmakta bile sorun yaşıyorsunuz ben program atmaktan ne kastettiğinizi anlamadım yüklemeye çalıştığınız program nedir nereden temin ettiniz cihazınıza göre uyarlama yaptınızmı Igo haritası ne yazılım versiyonu kaç nereden temin ettiniz.
    1-Program atmak nedir nasıl yaptığınızı anlatın
    2-Program nedir nereden temin ettiniz
    3-Cihaz ilk aldığınızda normal çalışıyormuydu.
    4-Igo yazılımı nedir nereden temin ettiniz.
    5-Total comander den yükleme dediğiniz kopyala yapıştırmı
    6-En önemlisi forumu baştan sona okudunuzmu yoksa okumadan ezbere yardımmı istiyorsunuz çünki forumda tüm sorularınızın cevabı var.

• iyi gunler combo gardas formu okuyorum,3.03 dosyasini avic.411.com forumdan indirdim,cihaz once calisiyordu ben 3.03 yuklemek istedim,format attim sdkart ile sonrada olmadi,total commarder dan kopyala yapistir yontemi ile yaptim,ama cihaz ilk acilisinda siyah ekran geliyor sonra menu tusuna basinca orjinal ekran geliyor ama hic bir sey calismiyor,igo zaten icinde var 3.03 mapin icnde her sey tamam avic.411.com dan indirdim orada bildiginiz uzere her sey var ama ingilizce ii olmadigi icin pek anlayamiyorum ceviride yapsam tam anlasilmiyor,onun icin sizin tecrubelerinize basvurayim dedim,saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cilgin58

iyi gunler combo gardas formu okuyorum,3.03 dosyasini avic.411.com forumdan indirdim,cihaz once calisiyordu ben 3.03 yuklemek istedim,format attim sdkart ile sonrada olmadi,total commarder dan kopyala yapistir yontemi ile yaptim,ama cihaz ilk acilisinda siyah ekran geliyor sonra menu tusuna basinca orjinal ekran geliyor ama hic bir sey calismiyor,igo zaten icinde var 3.03 mapin icnde her sey tamam avic.411.com dan indirdim orada bildiginiz uzere her sey var ama ingilizce ii olmadigi icin pek anlayamiyorum ceviride yapsam tam anlasilmiyor,onun icin sizin tecrubelerinize basvurayim dedim,saygilar

Anladım yazılım versiyonunuz 3.03 ama nasıl yaptışınızı Wince Update yapıp yapmadışınızı yazmıyorsunuz nasıl format attınız hep aynı şeyleri söylüyorsunuz ama açık değil madde madde ne yaptığınızı nasıl yaptığınızı teknik olarak anlatamazsanız size nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum çünki cihazın ne kadar zarar gördüğünü bilmem lazım yoksa günlerce yazar dururuz buradan sonuç alamayız.

• iyi geceler arkadaşlar , avic 910 bt taktırdım yeni .. herşey iyi güzel hoşta , araçtan anahtarı çekip kapattığımda dahi cihaz kapanmıyor .. ekrandaki off a tıklayınca ekran ışığını hafif kısıp ekran koruyucu gibi bişey kalıyor ama gene kapanmıyor .. 1 haftadır takılı cihaz ve hiç kapanmadı kısacası .. yokmudur kapatmanın yolu ?
  • Merhaba hoş geldiniz
    Cihazı nereye taktırdıysanız oraya gidip sarı kabloyu direk akü ucuna yani devamlı elektrik ucuna bağlayın yani şu anki yerde kalsın Kırmızı kabloyu kontağın ACC ucuna eğer yoksa Çakmaklık ucuna (+) uca bağlayın doğru yaptırırsanız kontak kapanınca cihaz kapanır. Ayrıca cihazın hareket halindeyken video gösterebilmesi için Bypass yapılması gerekiyor forumu okursanız bu işlem detaylı anlatıldı.Taktırdığınız yere gitmişken onuda yaptırın tekrar tekrar sökmek zorunda kalmayın.
  • eyvallah hocam çok saol .. heryerde arayıp bulamadığım bi sorunun cevabı oldu bu :) ilgine binayen bişey daha sormak istiyorum .. telefonumu bağladığımda konuşabilmek için mikrofon tavsiyen nedir acaba ? bi kaç sayfayı okudum ama adını bulamadım sadece bilgisayar mikrofonu olduğunu anladım .. monoyo çevirip takmıssın .. bir de 2009 model seat leon cupra aracım var , yol bilgisayarında teyp bilgilerini görmek yada fonksiyonel direksiyon özelliklerini kullanabilmek için ne yapmam gerekir ? bu 2 sorunum hakkında yardımcı olursan çok teşekkür ederim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfy

eyvallah hocam çok saol .. heryerde arayıp bulamadığım bi sorunun cevabı oldu bu :) ilgine binayen bişey daha sormak istiyorum .. telefonumu bağladığımda konuşabilmek için mikrofon tavsiyen nedir acaba ? bi kaç sayfayı okudum ama adını bulamadım sadece bilgisayar mikrofonu olduğunu anladım .. monoyo çevirip takmıssın .. bir de 2009 model seat leon cupra aracım var , yol bilgisayarında teyp bilgilerini görmek yada fonksiyonel direksiyon özelliklerini kullanabilmek için ne yapmam gerekir ? bu 2 sorunum hakkında yardımcı olursan çok teşekkür ederim ..

Piyasadan orta kalite herhangi bir mikrofonu alıp mono ya çevirip kullanabilirsin
    Direksiyon ve bilgi ekranı için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsin
    http://www.aktepesound.com/icerik.asp?inf=97

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.