Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin bulursanız haber verin bende bir şey sormak istiyorum
    Bana gönder desede farketmez yeterki yardım etmek istesin.
  • Merhaba arkadaşlar bu Pioneer'ın sitesinde bulunan güncelleme dosyalarıyla ilgili olan NavGate FEEDS ve POIbase dosyalarının ne işe yaradığını bilen var mı acaba ? Bu dosyaları bilgisayarıma indirdim ancak hangi amaçla nasıl kullanabilirim yönlendirebilirmisiniz?

Teşekkürler
  • Bu sitede Pioneer cihazlar hakkında bilgi sahibi olan veya bu konularda yardımcı olabilicek kimse yok mu ?
  • arkadaşlar bende 4 yıldır avıc -f900bt var her dvd yi oynatmiyor birde nevigasyona format atılmas gerekiyor ben camlıcayım bana yardımcı olurmusunuz bu işlemi yapabilecek servis veya kişi varmıdır şimdiden tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Büyü

Merhaba arkadaşlar bu Pioneer'ın sitesinde bulunan güncelleme dosyalarıyla ilgili olan NavGate FEEDS ve POIbase dosyalarının ne işe yaradığını bilen var mı acaba ? Bu dosyaları bilgisayarıma indirdim ancak hangi amaçla nasıl kullanabilirim yönlendirebilirmisiniz?

Teşekkürler

Bu updateler Avrupa versiyon cihazlar için görsel bir update ve ilgi çekici nokta yani point of interest güncellemesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaCKaLl

arkadaşlar bende 4 yıldır avıc -f900bt var her dvd yi oynatmiyor birde nevigasyona format atılmas gerekiyor ben camlıcayım bana yardımcı olurmusunuz bu işlemi yapabilecek servis veya kişi varmıdır şimdiden tşkler

cihazınızın software versiyonu ve map versiyonu nedir cihaz avrupamı yoksa amerikamı söylerseniz ben yardımcı olurum.
  • Cevabınız için teşekkür ederim.Cihazım avrupa versiyondur.Bu programları bilgisayarıma indirmiştim ancak bu programları kullanarak harita için herhangi bir güncelleme yapabilmek mümkünmüdür acaba?
    quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

quote:

Merhaba arkadaşlar bu Pioneer'ın sitesinde bulunan güncelleme dosyalarıyla ilgili olan NavGate FEEDS ve POIbase dosyalarının ne işe yaradığını bilen var mı acaba ? Bu dosyaları bilgisayarıma indirdim ancak hangi amaçla nasıl kullanabilirim yönlendirebilirmisiniz?

Teşekkürler

Bu updateler Avrupa versiyon cihazlar için görsel bir update ve ilgi çekici nokta yani point of interest güncellemesidir.

• yerli türkiyede pioneer servisinde takdırdım
  • yerli türkiyede pioneer servisinde takdırdım

quote:

quote:

arkadaşlar bende 4 yıldır avıc -f900bt var her dvd yi oynatmiyor birde nevigasyona format atılmas gerekiyor ben camlıcayım bana yardımcı olurmusunuz bu işlemi yapabilecek servis veya kişi varmıdır şimdiden tşkler

cihazınızın software versiyonu ve map versiyonu nedir cihaz avrupamı yoksa amerikamı söylerseniz ben yardımcı olurum.
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.Cihazım avrupa versiyondur.Bu programları bilgisayarıma indirmiştim ancak bu programları kullanarak harita için herhangi bir güncelleme yapabilmek mümkünmüdür acaba?
    quote:

quote:

Teşekkürler

Bunlar sadece basit görsel updateler harita vb yok onların içinde cihazınızın service information sayfasındaki map versiyon ve software versiyon bilgilerini söylerseniz yardım edebilirim

• quote:

yerli türkiyede pioneer servisinde takdırdım

sizin içinde aynı bilgileri bekliyorum.
  • SATILIK PIONEER AVIC F900BT UC versiyon 1 yıllık bütün güncellemeleri tarafımdan yapıldı IGO 8.3 Navigasyon yazılımı Başarsoft 2010 Q4 harita ve poi si speedcamları ve üç boyutlu bina ve petrol istasyonları ile herşeyi full dür tüm kablo ve donanımları eksiksizdir
    Peşin 1000 tl dir
    0535 4136251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 19 Nisan 2011; 21:29:22 >
  • Merhabalar, ben Akgün.
    Geçen sene 2. el aldığım aracımda pioneer avic 900 bt nav. sistemi var. Ama üzerindeki yazılım çok eski olduğundan aracımda bu nav. takılı olmasına rağmen ebay da Çinden aldığım 120 aldığım nav.u kullanıyorum :( Bu arada pioneer Türkiye ile yazışmaya çalıştım ama hiç bir cevap alamadım. En son i.net aramalarımda bu aydınlatıcı paylaşımı buldum ve ardından combo2009 nickli Ali bey'le iletişime geçtim ve sağolsun ben bu konudaki bilgilerini benle sabırla paylaştı.
    Navigasyonumdaki yazılımla ilgili birkaç görseli aşağıda paylaşıyorum, umarım yakın zamanda güncel yazılımıları kurduktan sonrada sizinle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgunkara -- 19 Nisan 2011; 21:35:53 >

• Öncelikle iltifatlarınız için teşekkür ederim sadece bildiklerimi paylaşmak istiyorum
    1-http://www.pioneer.eu/eur/support/software/AVIC-F900BT/index.html#download_1
    yukarıdaki adresteki AVIC_F700BT_F900BT_CNSD100FM_VER_3020200.zip adlı 312 mb lik dosyayı indirin ve zipten çıkarın LPUE080 adlı bir dosya olacak sd karta atıp cihaza takın ve resetleyin fakat bundan önce msn den bana ulaşın
    sevgiali@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 19 Nisan 2011; 21:43:13 >
  • Ali hocam, bir kez de süper hızlı cevap için teşekkürler, sabah ilk işim söylediğiniz güncellemeleri yüklemek olacak
  • Hemen değil sakın ha benim hazırladığım IGO güncellemesi olmadan sadece reset atar çalışmaz
    msn den görüşmeden update yapmayın
  • Tamamdır, IGO güncellemesini dört gözle bekliyorum. İyi geceler...
  • mesajınız gelmemiş adres bekliyorum
  • quote:

quote:

yerli türkiyede pioneer servisinde takdırdım

sizin içinde aynı bilgileri bekliyorum.
  • resim

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.