Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • X910BT dir American versiyonu olan modeli Avrupa olan F910BT diye adlandırılır digicom dan son alınanlarda hangi versiyon var bilmiyorum yeni yazılım olabilir sormak lazım.
  • çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.son bir sorum daha olacak.siz hangisini tavsiye edersiniz?1950 tl f910bt digicom buldum.yoksa daha uygun fiyata x910bt mi almak mantıklı?
  • Radyo frekansları dışında bir farkları yok ayrıca yurt dışından aldığınız cihaz garantisiz olacak bunları değerlendirmek size kalmış ben sadece fikir verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 28 Nisan 2011; 18:39:38 >
  • Bugün itibari ile digicom garantili bt910 aldım aktepesound dan.combo2009 sizden sıkça yardım isteyeceğim . :) cevaplarınız ve anlayışınız için teşekkürler ....
    Saygılar ....
  • Hayırlı olsun.
  • selamlar bende çaylak f900 bf cilerdenim:) cihazı 1 hafta oldu takalı 2008 model ve update etmek istiyorum....daha önce hiç edilmemiş... 1xxxx küsür versiyon gözüküyor sanırım... araçta açılması uzun sürüyor ve harita update etmem lazım...Combo epey bir uğraşmış ve linkler vermiş... sanırım bunları indirdikten sonra onlada görüşmek lazım....??? yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogimax

selamlar bende çaylak f900 bf cilerdenim:) cihazı 1 hafta oldu takalı 2008 model ve update etmek istiyorum....daha önce hiç edilmemiş... 1xxxx küsür versiyon gözüküyor sanırım... araçta açılması uzun sürüyor ve harita update etmem lazım...Combo epey bir uğraşmış ve linkler vermiş... sanırım bunları indirdikten sonra onlada görüşmek lazım....??? yardım...

http://www.pioneer.eu/eur/support/software/AVIC-F900BT/index.html#download_1
    yukarıdaki adresteki AVIC_F700BT_F900BT_CNSD100FM_VER_3020200.zip adlı 312 mb lik dosyayı indirin ve zipten çıkarın LPUE080 adlı bir dosya olacak sd karta atıp cihaza takın ve resetleyin fakat bundan önce msn den bana ulaşın
    sevgiali@msn.com

• Merhaba,

Bende F700BT var, bir süre önce 2. el almıştım. Yazılımı eski olduğundan, buradan aldığım bilgilerle güncellemesini yaptım.
    LPUE080 directory sini SD kartıma kopyalayıp kontağı çevirdim. güncelleme sorunsun yapıldı.
    sonra testmode da açtım ve güncel harita ve poi dosyalarını kopyaladım.
    Map version : 02000600
    versian : 3.020200
    görünüyor fakat türkiye haritasını kullanamıyorum. çünkü harita listesinde görünmüyor.
    MapInfo içerisindeki EW yi UC yaptım.
    Daha yapmam gereken çok şay var sanırım.

1 - Türkiye haritasını görmesi için neler yapmam lazım.
    2 - Bu version için sizin hazırladığınız full paket program var mı?

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozsahin

Merhaba,

Bende F700BT var, bir süre önce 2. el almıştım. Yazılımı eski olduğundan, buradan aldığım bilgilerle güncellemesini yaptım.
    LPUE080 directory sini SD kartıma kopyalayıp kontağı çevirdim. güncelleme sorunsun yapıldı.
    sonra testmode da açtım ve güncel harita ve poi dosyalarını kopyaladım.
    Map version : 02000600
    versian : 3.020200
    görünüyor fakat türkiye haritasını kullanamıyorum. çünkü harita listesinde görünmüyor.
    MapInfo içerisindeki EW yi UC yaptım.
    Daha yapmam gereken çok şay var sanırım.

1 - Türkiye haritasını görmesi için neler yapmam lazım.
    2 - Bu version için sizin hazırladığınız full paket program var mı?

yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

update doğru olmuş açıkcası tebrik ederim forumu okuduğunuz için baya bilgilisiniz
    yazılım en son versiyon güncel harita ve poi derken nedir açıklayınız harita teleatlasmı başarsoft mu poi nedir versiyonları ne cevap verebilmem için bunları cevaplamanız gerekir
    IGO versiyon kaç IGO 8.0 mı yoksa IGO 8.3 mü eğer 8.0 sa benim hazırladığım IGO 8.3 versiyon sizede olur.
    Update le beraber kurulan Igo ise sadece teleatlas kullanabilirsiniz başarsoft olmaz
    sebebi ve tüm açıklamalar sevgiali@msn.com yada 0535 4136251

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 1 Mayıs 2011; 12:59:07 >

• ARKADAŞLAR MRB. BEN ALİ PİONNER F901 BT ALMIŞTIM AMA NAVİGASYON GÜNCEL DEĞİL MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE 170 EURO GÜNCELLEME İÇİN SD ALMANIZ GEREKİYOR DİYORLAR BU OLAY GERÇEKTEN ÇOK SAÇMA BEN HEM 2250 TL. PARA VERCEM HEMDE ÜZERİNE 170 EURO VERSEKSİN ARKADAŞLAR BİZ BU CİHAZA BAŞKA NAVİGASYON YÜKLEYE BİLİYORMUYUZ VE VEYA BU CİHAZ İÇİN GÜNCELLEME OLAYINI NASIL ÇÖZE BİLİRİM BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
  • Öncelikle foruma hoş geldiniz Benim adımda Ali cihaz F910BT yani avrupa diye biliyorum yazılım sürümü ile harita sürümünüz yani versiyonunuz nedir en azında bu sayfayı baştan sona akursanız size yardımcı olabilirim.
  • 2011 doblo premio araç aldım navigasyon konusunu f920bt ile çözmek istiyorum.
    double din teyp çerçevesi ve direksiyon kontrol ünitesi pioneer eu sitesinde var bunları tedarik edebilmem için bana yardımcı olabilirmisiniz.
    ana üniteyide 2. elde olabilir çok temiz olmak kaydıile f900bt, f920bt, f930bt olabilir bu ürünleri satın almak istiyorum.

Pioneer Avic Kullananlar Buraya
  • F900 f910 yada f9110 olabilir ama f920 ve 930 şu an tavsiye etmem harita update yapmak mümkün değil yani her defasında para verirsiniz hemde baya fazla ve Teleatlas kullanmak zorundasınız Teleatlas şu an Türkiyede yüzde 65 civarında bilginize.
    Diğerlerini konuşuruz karar verinde.
  • AVICZ 130BT
    merhaba formunuzda bende yeniyim.
    4 yıldır AVH 5750 kullanıyorum ve çok memnunum ama navigasyonlu bir model düşünüyorum.
    Avic f30bt düşünüyorum ama fiyatı çok. avic z130bt ( ebaydan) almayı planlıyorum. yaklaşık 2 civarına gelecek f modelinden farkı dil ve harita anladığım kadarıyla kullandığım da ingilizceydi dili dil çok problem değil de navigasyon beni düşündürüyor. farklı bi yazılımla harita kullana bilir miyiz bu konuda fikri olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun tuna

2011 doblo premio araç aldım navigasyon konusunu f920bt ile çözmek istiyorum.
    double din teyp çerçevesi ve direksiyon kontrol ünitesi pioneer eu sitesinde var bunları tedarik edebilmem için bana yardımcı olabilirmisiniz.
    ana üniteyide 2. elde olabilir çok temiz olmak kaydıile f900bt, f920bt, f930bt olabilir bu ürünleri satın almak istiyorum.

Pioneer Avic Kullananlar Buraya

arkadaşım bende 920bt kullanıyorum ekrana resim atmakta sorun yaşadım ama çok basitmiş hallettik cihaz süper işlev ve tip olarak ancak digicom dan almanı tavsiye ederim önceden pioneer teyp almıştım aldığım teypte bi sıkıntı oldu hemen yenisi ile deiştirdiler ondan dolayı kaçak almanı tavsiye etmem ilkkez spot bir ürün tavsiye etmiyorum :) 2.elde olsa digicom faturalı bi ürün al neolur ne olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 9 Mayıs 2011; 2:43:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

F900 f910 yada f9110 olabilir ama f920 ve 930 şu an tavsiye etmem harita update yapmak mümkün değil yani her defasında para verirsiniz hemde baya fazla ve Teleatlas kullanmak zorundasınız Teleatlas şu an Türkiyede yüzde 65 civarında bilginize.

f900bt yada f910bt olabilir fark etmez çok temiz görsel açıdan kusursuz olmak kaydıyle 2. el tercihimdir.
    güncel navisi yüklü ve çalışır olmalı çünkü burada pioneer navi işinden anlayan yok
    double din uyumlu çerçeveyi 208 tlye buldum fiyat biraz yüksek gibi geldi daha uygun fiyat arıyorum,
    direksiyon kumanda modülünü ana ünüteye uymlu 2011 doblo için 2.el yada sıfır almak istiyorum.
    yardımlarınızı bekliyorum.

• Arkadaşlar iyi güzel diyorsunuz da faturalı digikomdan alalım da.
    e bayda 700 dolara olan ürün digikomda 1750 dolar + kdv iki katından da fazla
    ben 2006 da 5750 aldım 1500tl ye aldım 5700 serisi digikomda 3000 civarındaydı.
    evet garanti yok ama pioneer e bu kadar parayı da markasından dolayı veriyoruz. ben memnununum ürünümden ama navi yok
    her parçasını da internetten bulabiliyorsunuz. Ne diye digikoma iki katı para vereyim.
    bozuldu mu aynını bi daha alırım da navi işini çözmek lazım işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun tuna

quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

F900 f910 yada f9110 olabilir ama f920 ve 930 şu an tavsiye etmem harita update yapmak mümkün değil yani her defasında para verirsiniz hemde baya fazla ve Teleatlas kullanmak zorundasınız Teleatlas şu an Türkiyede yüzde 65 civarında bilginize.

f900bt yada f910bt olabilir fark etmez çok temiz görsel açıdan kusursuz olmak kaydıyle 2. el tercihimdir.
    güncel navisi yüklü ve çalışır olmalı çünkü burada pioneer navi işinden anlayan yok
    double din uyumlu çerçeveyi 208 tlye buldum fiyat biraz yüksek gibi geldi daha uygun fiyat arıyorum,
    direksiyon kumanda modülünü ana ünüteye uymlu 2011 doblo için 2.el yada sıfır almak istiyorum.
    yardımlarınızı bekliyorum.

Aramıza yeni katılan Arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.
    Pioneer Navi işinden anlayan yok derken ne demek istediniz anlamadım biraz açarmısınız.
    İnternette biraz araştırırsanız çok daha ucuza istediğiniz aparatları ve kabloları bulabilirsiniz.

• merhaba combo 2009
    bu f500 700 ve 900lere yaptıklarınızı z 130 modeline uygulayamaz mıyız, bi fikriniz var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: foton64

merhaba combo 2009
    bu f500 700 ve 900lere yaptıklarınızı z 130 modeline uygulayamaz mıyız, bi fikriniz var mı bu konuda?

Uygulayabiliriz belki ama şu an hiç bir fikrim yok sebepte bu yazılımı kullanan bir cihazım yok eğer elimde olsa ve deneyerek bakabilsem belki olur ama şu an fazla yorum yapamıyorum gelişmeleri takip ediyorum cihazıda belki 5-6 ay içinde alabilirim belki o zaman tabi mümkünse.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.