Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pioneer Avic Kullananlar Buraya
  • Selam arkadaşlar,
    Bluetooth üzerinden kablosuz olarak aracınızın obd portu ile haberleşme yapabilen, araç ile ilgili online bilgiler alabileceğiniz, uygun ekipman ile gayet kapsamlı bir yol bilgisayarına sahip olabileceğiniz Torque gibi yazılımlar var.Android işletim sistemli cihazlar için ve başka platformlar için de üretilmiş alternatifleri var. Örneğin, Nokia 5800 için OBDScope.
    Aviclere yüklenebilirmi?
    Bluetoothlu Obd adaptörü

• Program,

• Merhaba Ali Bey ;

İstemiş olduğunuz bilgiyi daha önce de paylaşmıştım , tekrar ekliyorum.

Sürüm : 3.000400
    Harita sürümü : 02.000200

quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Büyü

Cevabınız için teşekkür ederim.Cihazım avrupa versiyondur.Bu programları bilgisayarıma indirmiştim ancak bu programları kullanarak harita için herhangi bir güncelleme yapabilmek mümkünmüdür acaba?
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Büyü

Merhaba arkadaşlar bu Pioneer'ın sitesinde bulunan güncelleme dosyalarıyla ilgili olan NavGate FEEDS ve POIbase dosyalarının ne işe yaradığını bilen var mı acaba ? Bu dosyaları bilgisayarıma indirdim ancak hangi amaçla nasıl kullanabilirim yönlendirebilirmisiniz?

Teşekkürler

Bu updateler Avrupa versiyon cihazlar için görsel bir update ve ilgi çekici nokta yani point of interest güncellemesidir.

Bunlar sadece basit görsel updateler harita vb yok onların içinde cihazınızın service information sayfasındaki map versiyon ve software versiyon bilgilerini söylerseniz yardım edebilirim

• 1-http://www.pioneer.eu/eur/support/software/AVIC-F900BT/index.html#download_1
    yukarıdaki adresteki AVIC_F700BT_F900BT_CNSD100FM_VER_3020200.zip adlı 312 mb lik dosyayı indirin ve zipten çıkarın LPUE080 adlı bir dosya olacak sd karta atıp cihaza takın ve resetleyin fakat bundan önce msn den bana ulaşın
    sevgiali@msn.com
  • Bende AVIC F910 BT ile aranıza dün katıldım.
    Montaj aşaması henüz tamamlanmadı.
    Hafta sonunu beklyorum.
    Detaylıca ilgilenmem gerekiyor.
    Cihazla ilgili ilk yorumlarım şöyle
    tabii ki normal cihazlara göre ilk açılış yavaş.
    Önceki cihazım AVH 4150 DVD maalesef çalındı.
    Kıyaslamalarımı buna göre yapacağım.
    Ses performansı bakımından hissedilir bir fark yok ancak 910BT nin eko tonlaması oldukça iyi.
    Eski cihazımda oldukça iyiydi. Ancak yeninin 5.8 inç olması biraz ekrandan fedakarlık etmemi gerektirdi.
    Navigasyon yazılımı sanıyorum teleatlas kurulu. Haritaları detaylıca test etme fırsatım henüz olmadı.
    Bluetooth yazılımda kişileri soy isimler ile arama durumu tabi pek mantıklı değil. Değiştirilebilir olması gerekirdi.
    Bunun yanı sıra konuyu ilk sayfadan itibaren okudum. IGO 8.xxx kurulabiliyormuş.
    Ayrıca bununla ilgilenmem gerekiyor. Tecrübeli arkadaşlardan müsait zamanda destek rica ediyorum.

• Önce bağlattırın yardım kolay merak etmeyin
  • arkadaşlar bende dün pioneer avic f920bt aldım montajı yaptırdım fakat bi kaç format video destekliyo yani usb de 100 klip vardı 2 tanesini izleyebildim onu izlediğime gene şükrettim benim sıkıtım ekran üstüne resim atma konusunda katalogda sd karttan ve usb den jpeg formatında resim okur diyor ne yaptıysam olmadı cd ye bile attım ama hiç bi şekkile resimleri jpeg resimleride okumuyo [NO PİCTURE RESİMLERİ PİCTURES KLASÖRE KAYDET} diye uyarı veriyo ne yapmalıyım neredeyse bütün resim formatlarını denedim olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim
  • keşke forumu okumadan bir şey almasaydınız kimsede o cihazdan yok ve şu ana kadar hakkında pek bir şey yani gelişme olmadı ne desek olmaz belki ilerleyen zamanlarda
  • arkadaşım bende 910bt alcaktım çok ağır bi cihaz olduğunu duydum ağır olup olmadığı benim için pek önemli deil fakat tipinden dolayı almadım 920bt bana çok şık geldi 2200tl para verdim aldım herşeyinden memnunum cihaz mükemmel fakat şu resim formatı muhabbeti beni hasta etti umarım bilen biri çıkar teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 23 Nisan 2011; 18:16:29 >
  • Evet anlıyorum sadece resim konusu olsa iyi ileride harita update leri içinde aynı sorunla karşılaşacaksınız sadece tipine bakmak yanlış olmuş önceki mesajımda dediğim gibi keşke forumu okusaydınız.
  • Orijinalden alıntı: Kara_Büyü

Merhaba Ali Bey ;

İstemiş olduğunuz bilgiyi daha önce de paylaşmıştım , tekrar ekliyorum.

Sürüm : 3.000400
    Harita sürümü : 02.000200

1-http://www.pioneer.eu/eur/support/software/AVIC-F900BT/index.html#download_1
    yukarıdaki adresteki AVIC_F700BT_F900BT_CNSD100FM_VER_3020200.zip adlı 312 mb lik dosyayı indirin ve zipten çıkarın LPUE080 adlı bir dosya olacak sd karta atıp cihaza takın ve resetleyin fakat bundan önce msn den bana ulaşın
    sevgiali@msn.com
  • quote:

Önce bağlattırın yardım kolay merak etmeyin

Ali bey MSN den ekledim.
    Firmware 910BT için indirdim.
    MSN den görüşelim.
    Selamlar
  • Ali Bey merhabalar,
    ABD'den aldigim X-910BT cihaz icin verdiginiz 312MB'lik dosyayi kullanabilir miyim, yoksa bu guncelleme sadece F serisi cihazlar icin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Ali Bey merhabalar,
    ABD'den aldigim X-910BT cihaz icin verdiginiz 312MB'lik dosyayi kullanabilir miyim, yoksa bu guncelleme sadece F serisi cihazlar icin mi?

Kullanabilirsiniz bende onunla yapmıştım fakat sonrasında igo klasörü lazım
  • aali bey bende resimleri koydum ltf hangi dosyayı atacagım yardımcı olunuz
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaCKaLl

yerli türkiyede pioneer servisinde takdırdım

sizin içinde aynı bilgileri bekliyorum.
  • quote:

aali bey bende resimleri koydum ltf hangi dosyayı atacagım yardımcı olunuz
    quote:

quote:

yerli türkiyede pioneer servisinde takdırdım

sizin içinde aynı bilgileri bekliyorum.

http://www.pioneer.eu/eur/support/software/AVIC-F900BT/index.html#download_1
    sevgiali@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 25 Nisan 2011; 19:27:21 >

• HERKESE SELAMLAR.BEN DE 910BT ALICAM.AMA ŞÖYLE BİR SORU VAR KAFAMDA.DİGİCOM GARANTİLİMİ YOKSA YURTDIŞI ALMAK MI DAHA İYİ.DİGİCOM 1950 TLYE BULDUM.YURTDIŞI HİÇ ARAŞTIRMADIM . AMA SİTEDE GENELDE YURTDIŞI CİHAZ KULLANILDIĞINI GÖRDÜM.YARDIM LÜTFEN...
  • Yurt dışı alımlar fiyat nedeniyle Astronomik olmasa herkes digicom garantili alır diye düşünüyorum.
  • PEKİ YURTDIŞI MODEL ADI DA MI 910BT DİYE GEÇİYOR?digicomdan alınan cihazda mı güncelleme yapmak gerekiyor navigasyon vs için?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.