Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazır paket halinde cihazınız avrupa veya amerika oluşuna göre bir düzenleme yapılıp kolayca yükleniyor
    0 5354136251
  • Avrupa versiyonu için nerden indirilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

hazır paket halinde cihazınız avrupa veya amerika oluşuna göre bir düzenleme yapılıp kolayca yükleniyor
    0 5354136251

Hangi Skin? Adı nedir?
  • Arkadaşlar temiz ikinci el, F7xx ya da F9xx almayı düşünüyorum.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: causality

Arkadaşlar temiz ikinci el, F7xx ya da F9xx almayı düşünüyorum.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ali Bey (combo2009) satıyordu, 1-2 sayfa önce yazmıştı, kendisi ile temas kurabilirsiniz.
  • 2.gün sattım o cihazı ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: indirdivx1967

quote:

Okul tatilindler tatil dönüşü getirecek.
    Bu arada igo klasörü içerisindeki sys.txt dosyasının ilk satırı
    [device]
    type="PIONEER746EW" olarak görünüyorsa bunu (PIONEER749EW) şeklinde dizelttip birde böyle deneyin bakalım.
    Benim yedekten düzeltip öyle cihaza atın.

Combo 2009 Büyüksün Navigasyondan ve menülerinden ses gelmeye başladı ama ana menü ve Telefon kısmında ses yok yani telefon aramasında sadece görüntü var. buna ne sebeb olabilir? selamlar tekrar tşk ederim

sizin sorununuz farklı bir sorun benimde başıma geldi .aracınızda anfi var ise cihazın rear çıkışına bağlantı yapılmış front çıkışlarında hoparlör yoksa telefon aramada ses gelmez .telefon konuşmasında sizin sesiniz karşıya gidiyor karşı tarafın sesi gelmiyor ise . cihazın front yani ön çıkışlarına hoparlör bağlamayı deneyin ...mantık olarak arka hoparlörler echo yapmasın diye pioneer arka hoparlörden sesi keser telefon konuşmasında .. audi vw cihazlarda da durum aynı aslında .bir deneyin neticeyi yazarsınız ..

•  Pioneer Avic Kullananlar Buraya

arkadaşlar avicnet 2.1 buldum nette ruslar yapmış ..igo primo var içerisinde internete bağlanabiliyor 3g modem ile .. lakin port spliter programı ile gps portunu çoğaltıp hem dahili hemde igo primo çalışıyor .. hızı fena değil acaba dahili navigasyon olarak primo çalıştırabilirmiyiz... daha hızlı çalışacağını tahmin ediyorum ...

• Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba forumu 7. sayfasından beri okudum özenle ama AVIC-F20BT bir kaç mesajın dışında bir açıklama bulamadım İSA-80 arkdaşımız dışında bu cihazı kullanan kımse yok cizahın yenı olmasıda buna etken herhalde ben bu cıhazı almayı dusunuyorum teknık bılgılerıne pıoneer sıtesınden baktım.

Ama eger İSA-80 arkadasımız ve bu cıhaz dısında baska olumlu yada olumsuz bırseyler soyleyebılecek arkadas var mı acabaa COMBO 2009 arkadasında yardımını beklıyorum bu konuda

Artı olarak cıhazı alamayı da kafama koydum ama daha ucuza ve garantılı bır yer onerembılır mısınız sımdıden sagolun aranıza katılmak dılegı ıle ılk mesajımı atıyorum
  • Ayrıca unuttugum bırsey bazı sıtelerde AVIC-F20BT cıhaz 7 inç bazılarında 6.1 inç diye geciyor acaba dogrusu nedir
  • Şuanda incelememe göre AVİC F20 BT iki farklı çeşidi var bir tane 6.1 digeri 7 inç

7 inç olan diğerinden ayıran özellikler

• 3 Boyutlu yükselti, 2.000’den fazla 3 boyutlu yer işareti
    • Kişileştirilmiş POI ve Sürüş Raporu için NavGate Feeds PC uygulaması
    • Şehir isimleri gibi ayrıntılı bilgileri veren sesli yanıt sistemi (TTS) rehberliği
    • Detaylı şehir haritası
    • İkili Bölge (Dual Zone)
    • Bluetooth, Navigasyon ve Ses işlevleri için “Ses Tanıma”
    • SD Kart Girişi (Aşağı sürgülü ekranın arkasında) (6.1 inçde önde micro sd)

6.1 inçde farklı olarak sadece

• Çok işlevli döner komut verici
    • Arka Kamera Girişi

farkılık gösterıyor burada kafa takılan soru 7 inçli versiyonda arka kamera görüşü yok mu yada ben onu farklı mı anlıyorum ve cok işlevli döer komut nedir anlayamadım

fiyat aldıgım ve baktıgım yerde kı ıkısı arasındakı fıyat farkına baktıgımız da 1.500 tl kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: phaton

quote:

Orijinalden alıntı: indirdivx1967

quote:

Okul tatilindler tatil dönüşü getirecek.
    Bu arada igo klasörü içerisindeki sys.txt dosyasının ilk satırı
    [device]
    type="PIONEER746EW" olarak görünüyorsa bunu (PIONEER749EW) şeklinde dizelttip birde böyle deneyin bakalım.
    Benim yedekten düzeltip öyle cihaza atın.

Combo 2009 Büyüksün Navigasyondan ve menülerinden ses gelmeye başladı ama ana menü ve Telefon kısmında ses yok yani telefon aramasında sadece görüntü var. buna ne sebeb olabilir? selamlar tekrar tşk ederim

sizin sorununuz farklı bir sorun benimde başıma geldi .aracınızda anfi var ise cihazın rear çıkışına bağlantı yapılmış front çıkışlarında hoparlör yoksa telefon aramada ses gelmez .telefon konuşmasında sizin sesiniz karşıya gidiyor karşı tarafın sesi gelmiyor ise . cihazın front yani ön çıkışlarına hoparlör bağlamayı deneyin ...mantık olarak arka hoparlörler echo yapmasın diye pioneer arka hoparlörden sesi keser telefon konuşmasında .. audi vw cihazlarda da durum aynı aslında .bir deneyin neticeyi yazarsınız ..

Buradaki cihaz F500 dür sizin bahsetiğiniz F700 veya F900 ve benzerleri için F500 portatif GPS dir karıştırdınız galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirof

Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba forumu 7. sayfasından beri okudum özenle ama AVIC-F20BT bir kaç mesajın dışında bir açıklama bulamadım İSA-80 arkdaşımız dışında bu cihazı kullanan kımse yok cizahın yenı olmasıda buna etken herhalde ben bu cıhazı almayı dusunuyorum teknık bılgılerıne pıoneer sıtesınden baktım.

Ama eger İSA-80 arkadasımız ve bu cıhaz dısında baska olumlu yada olumsuz bırseyler soyleyebılecek arkadas var mı acabaa COMBO 2009 arkadasında yardımını beklıyorum bu konuda

Artı olarak cıhazı alamayı da kafama koydum ama daha ucuza ve garantılı bır yer onerembılır mısınız sımdıden sagolun aranıza katılmak dılegı ıle ılk mesajımı atıyorum

Daha öncede 3 defa belirttiğim gibi söylediğiniz cihazların güncelleme problemi var yani orjinal güncelleme ile mümkün oda her defsında pioneer a fazladan para vermek demek ve bunu yılda 4 defa yapmak mümkün bu yüzden cihaz testmoda alınıp her türlü update yapılmadan alın diyemem bu forumda pek kullanan bulamazsınız varsada pişman olmuşlardır ama ilerleyen zamanlarda neler olur bilinmez her an çözüle bilir yada asla olmaz zaman meselesi biraz.
    Bu yüzden riske girmeyin paşa gibi F910 BT alın keyfinize bakın diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 1 Haziran 2011; 17:44:28 >

• evet onlarıda ınceledım ama 5.8 ınc yanlıs hatırlamıyorsam ben 7 ınc ıstıyorum ınc ve araba subaru oldugu ıcın custom bır ıs olucak ve 7 olmaz ıse alan bos kalıcak
  • quote:

evet onlarıda ınceledım ama 5.8 ınc yanlıs hatırlamıyorsam ben 7 ınc ıstıyorum ınc ve araba subaru oldugu ıcın custom bır ıs olucak ve 7 olmaz ıse alan bos kalıcak

Hocam ya bu konuda yenisiniz yada biri tarafından yanlış yönlendiriliyorsunuz Her arabada ya INDASH yada DOUBLE DIN yer olur bunun dışında bir standart yoktur DOUBLE DIN yere 5.8 incler ve 7 inch ler olur sadece gereken size özel çerçeve ve bağlantı kablosudur şu ana kadar 500 ve üzerinde araca bağladım yada yanlış bağlanmışları düzelttim isterseniz yardımcı olurum ama lütfen bilmeden yorum yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 1 Haziran 2011; 19:14:06 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ilk önce herkese merhaba forumu 7. sayfasından beri okudum özenle ama AVIC-F20BT bir kaç mesajın dışında bir açıklama bulamadım İSA-80 arkdaşımız dışında bu cihazı kullanan kımse yok cizahın yenı olmasıda buna etken herhalde ben bu cıhazı almayı dusunuyorum teknık bılgılerıne pıoneer sıtesınden baktım.

Daha öncede 3 defa belirttiğim gibi söylediğiniz cihazların güncelleme problemi var yani orjinal güncelleme ile mümkün oda her defsında pioneer a fazladan para vermek demek ve bunu yılda 4 defa yapmak mümkün bu yüzden cihaz testmoda alınıp her türlü update yapılmadan alın diyemem bu forumda pek kullanan bulamazsınız varsada pişman olmuşlardır ama ilerleyen zamanlarda neler olur bilinmez her an çözüle bilir yada asla olmaz zaman meselesi biraz.
    Bu yüzden riske girmeyin paşa gibi F910 BT alın keyfinize bakın diyorum ben.

aynen katılıyorum. bu cihazı gerek ses gerek navigasyon gerekse video codecleri açısından tek geçerim. diğer cihazlar fantezidir bence. ali beyin dediği gibi güncelleme yapılabiliyor olması çok önemli.

• Yeni arayüz ile denemeler.

Pioneer Avic Kullananlar Buraya
  • devamı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 4 Haziran 2011; 20:29:31 >
  • Yeni arayüzle ilgili olarak olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

• Bunlar extraları

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.