Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pioneer Avic Kullananlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 4 Haziran 2011; 20:33:13 >
  • 1 adet daha

• Performans sekmesi

• Ayrıntı sekmesi

• Poi düzenleme sayfası

• GPS zaman ayarını manuel seçin

• yönet menü sekmesi

• Uyarı ayarları sekmesi

• Ve harita görsel ayarı

• ellerıne saglık ali abi. cok guzel olmuş..
  • Beğenmenize çok sevindim yorumlarınız benim için çok önemli.
  • combo2009 cokguzel yazmıssınız ama ne yazık kı arabanın orta konsolunda 7 inçlik bir double dın gırısı yoktu onu koymak ıcınde bor unıte yoktu Subarunun turkıye gelen o senekı modelerınde de yok zaten.

yurt dısındakı versıyonlarında orta konsolda subarunun kendı koydugu 7.inçlik alan var bende ona bakarak orda bır calısma ıle alan yaptırdık sımdı gereklı olan sey oraya 7 ınclık bır double dın koymak gerekıyor yanı kısaca 5.8 ınc olmuyor kı olsa bıle cok kucuk kalıyor

Subaru Legacy marka otomobılın orto konsolunu bılsenız hak verırsınız sızde bende bunu bılmedıgınız dusunuyorum

kısacası 7. ınclık double dın ne alabılırım veya f 20 ve f30 bt arasından hangısını secmelıyım sız bana onun bılgısını verırsenız yeter.
  • ayrıca pıoneer senede 4 defa gunceleme vermek gıbı bır kaygım yok sadece orjınal guzel ve yenı bır cıhaz olması dılegım
  • COMBO2009 ellerine sağlık valla,çok güzel gözüküyorlar,corsa aracımın üzerinde 900 bt vardı,satarken kıyamadım aldım üzerinden,şimdi 6 aydır yatıyor dolabın içinde,güzel bi araç aldığımdam tekrardan takacam,900 bt içinde bu güncelleştirmeleri yapmamız mümkünmü acaba.iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sword54

COMBO2009 ellerine sağlık valla,çok güzel gözüküyorlar,corsa aracımın üzerinde 900 bt vardı,satarken kıyamadım aldım üzerinden,şimdi 6 aydır yatıyor dolabın içinde,güzel bi araç aldığımdam tekrardan takacam,900 bt içinde bu güncelleştirmeleri yapmamız mümkünmü acaba.iyi günler.

Tabiki mümkün siz yeterki isteyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirof

combo2009 cokguzel yazmıssınız ama ne yazık kı arabanın orta konsolunda 7 inçlik bir double dın gırısı yoktu onu koymak ıcınde bor unıte yoktu Subarunun turkıye gelen o senekı modelerınde de yok zaten.

yurt dısındakı versıyonlarında orta konsolda subarunun kendı koydugu 7.inçlik alan var bende ona bakarak orda bır calısma ıle alan yaptırdık sımdı gereklı olan sey oraya 7 ınclık bır double dın koymak gerekıyor yanı kısaca 5.8 ınc olmuyor kı olsa bıle cok kucuk kalıyor

Subaru Legacy marka otomobılın orto konsolunu bılsenız hak verırsınız sızde bende bunu bılmedıgınız dusunuyorum

kısacası 7. ınclık double dın ne alabılırım veya f 20 ve f30 bt arasından hangısını secmelıyım sız bana onun bılgısını verırsenız yeter.

Size kolay gelsin bunun dışında verebileceğim bir şey olduğunu düşünmüyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!

• peki yinede konuyu takip ediyim ben belki yardıma edeblılcek ve dedıgım aletler ıle ılgılı bılgı verıcek bırılerı cıkar sızede kolay gelsın bu arada !!!!!!
  • combo2009 bu yol tabelalarını daha büyük hale getirebiliyormuyuz? benim avic 700de görünmeyecek kadar küçük olarak yer alıyorlar.
  • sys de ayarları var bir bakayım bu arada resim koyabilirseniz yada sys dosyasını bana yollayabilirseniz çok kolay olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirof

peki yinede konuyu takip ediyim ben belki yardıma edeblılcek ve dedıgım aletler ıle ılgılı bılgı verıcek bırılerı cıkar sızede kolay gelsın bu arada !!!!!!

Tabiki konuyu takip edin yardım edebilecek birilerini bulursanız bizimde haberimiz olsun lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.