Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: combo2009

quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

Arkadaşlar 2011 Kia Sorento aldım. Servis Necvox dedi taktırdık, ancak çok memnun değilim, 2011 Kia Sorentoya Avic modellerini takmak mümkün müdür, kullanan var mıdır, ya da buna uygun çerçeve temin edilebilir mi?

Bir de Aviclerde gelen Navi yazılımı Igo mu, Primo mu? Hangi haritayı kullanabiliriz bununla?

Biraz araştırmam lazım zamanınız varmı acaba.

Selam,

Çerçeve bulunabiliyor, o açıdan sorun yok.

AVIC olanlardan yeni cihaz 930bt varmış, bunun yanında 910 ve 920 de bulunabiliyor. Hangisini alayım, yeni almak daha mantıklı geliyor bana ama siz hangisini önerirsiniz. Bir mağazayı aradım 920 pek tutulmadı dedi, 910 öneriyor..

forumu okudunuzmu acaba çünki bu konuda benim hatırladığım 3 kere cevap yazmıştım

Selam tekrardan..

Vallaa epey bir zamandır takip ediyorum, 920 ve 930 modellerine Başarsoft haritası yüklenemediğini yazmışsınız, Teleatlas haritasının Türkiyede % 65 olduğunu yazmışsınız. Ancak teknoloji bizden çok çok hızlı, bir gelişme olabilir düşüncesiyle sordum.

Digicomu da aradım, yetkili kişi, güncelleme süresi konusunda net bilgi vermedi ancak Teleatllas Haritası ile geldiğini ve Ücretsiz güncelleme hakkı olduğunu söyledi.. Umarım ileri zamanlarda Igo ve Başarsoft konusunda gerekli destek olur ya da Teleatlas daha da geniş bir alanı kapsar..

• E hayırlı olsun o zaman siz kararınızı vermişsiniz.
  • merhaba ali bey (combo 2009)
    geçen hafta cihazım (avic130bt) geldi. çalıştırdım. hatta baypass yapıp avi411 den
    (http://avic411.com/index.php?/topic/31534-condis-hackmode-v14-diskrw-gpsgate-textfiller-regeditor-with-reg-files-associated-updated-13062011/)
    dosya yöneticisine bile girdim. ama ingilizcem çok iyi olmadığı için çok ilerleyemiyorum.forumu okudum f900bt modellerine yaptıklarınızı tam olarak anlatabilirseniz bunu cihazıma uyarlamayı düşünüyorum. bilgisayarla aram iyidir. bu arada bişey danışmak istedim size, benim cihaza f30bt nin yazılımı atılabilir mi en baştan bu konuda bi fikriniz var mı?
    ilginiz için teşekkürler.
    Foton64 (Göksel türker)
  • quote:

Orijinalden alıntı: foton64

merhaba ali bey (combo 2009)
    geçen hafta cihazım (avic130bt) geldi. çalıştırdım. hatta baypass yapıp avi411 den
    (http://avic411.com/index.php?/topic/31534-condis-hackmode-v14-diskrw-gpsgate-textfiller-regeditor-with-reg-files-associated-updated-13062011/)
    dosya yöneticisine bile girdim. ama ingilizcem çok iyi olmadığı için çok ilerleyemiyorum.forumu okudum f900bt modellerine yaptıklarınızı tam olarak anlatabilirseniz bunu cihazıma uyarlamayı düşünüyorum. bilgisayarla aram iyidir. bu arada bişey danışmak istedim size, benim cihaza f30bt nin yazılımı atılabilir mi en baştan bu konuda bi fikriniz var mı?
    ilginiz için teşekkürler.
    Foton64 (Göksel türker)

Şu an için yardımcı olamam kusura bakmayın cihaz hakkında hiç bir fikrim yok F900 vF700 serilerine olan update sizin cihaza olmaz içindeki yazılım farklı diye biliyorum

• Sn. combo2009 ali bey,
    pioner f900bt cihazı aldım kullanıyorum,
    fakat harita eski yeni yollar yok harita güncellemesi ve laz seslendirmesi yüklemek istiyorum.
    bu konunun uzmanı siz olduğunuzdan en güncel ve kullanışlı navi programı ve laz seslendirmesi yüklemek için yardımınızı rica ediyorum.
    saygılarımla.
  • Cihazınız Avrupamı yoksa Amerikanmı
    05354136251
  • selam sevgili arkadaşlar.forumu uzaktanda olsa takip ediyorum. +/- 3 senedir amerikadan aldığım f700bt modelini kullanıyorum.bu sayfadan çok fazla yararlandığımı söyleyebilirim.tabi başta combo2009 arkadaşımmız olmak üzere paylaşımlarını esirgemeyen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.problemime gelince...
    dün sabah kontağı çevirdim.ekran açıldı ve bi uyarı penceresi geldi.okuyamadan gitti.sonra ekran karardı.şimdi kontağı açınca ilk açiliş ekranıgeliyor(mavi bi ekran). bir kaç saniye sonra ekran kapanıyor.hiçbişey yok.test modda cihaz açılıyor.hatta yedeği yüklemeyi denedim ama hafıza yeeterli deil diye uyarı verdi.sanırım sağlıklı bi geri yükleme olmadı.sorun devam ediyor hala.yani problem ne olabilir bilmiyorum ama sanırım ıyı bir 'my flash disk'ile sorunumu çözebilirim gibi geliyor bana.böylece combo hocamın burdan gösterdiği son güncellemeleri uygulayabilirim diye düşünüyorum.
    Sonuç olarak umarım ben deki sorun yukarda iyimserlikle anlattığım gibidir.yardımlarınızı bekliyorum.

• Sanırım wince niz de bir sıkıntı var size önerim service menüden wince yükleyip öyle denemeniz.
  • bu konuda yardımcı olur musun.elimde yedek yok.daha önce yaptım ama.şuan hatırlamıyorum maalesef.mümkün ise sizin resimlerini paylaştığınız hale cihazı nasıl getiririm paylaşır mısınız?
  • tabiki paylaşırım
    0535 4136251
  • sorunum cözülmüştür.buradan combo2009a teşekkür ediyorum.gerçekten de çok güzel paylaşımlarda bulunuyordu forumda.ama ayrıca benim gibi sorun yaşayanlarla da bizzat ilgilenmesi gerçekten de önemli.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Ali Bey (Combo2009) Merhaba benim hala telefon ve ana menüden ses gelmiyor eğer müsaitseniz denemelere başlıyabiliriz ayrıca formda fotoraflarını koyduğunuz yeni kullanım yüzünü ve araç ikonlarını benim F500BT ye yüklemek mümkün mü ?ben zaten başarsoft 2011 q.1 ve güvenlik kameraları önerdiğiniz sitelerden takip edip güncelledim şu telefon işini çözersek çok iyi olacak zor oluyur araç kullanırken telefonlara cevap vermek şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder iyi bayramlar dilerim görüşmek üzere
    ******************************************************************************************************
    Telefon ve ana menüden ses geldi sizin hazırlandığınız My flash disk ile benim orjinal My flash disk ilk dosyaları karşılaştırdım DATA klasörü eksikti onu yerine kopyaladım olay çözüldü ama sizden hala igo 8 yeni yüz için yardım rica ediyorum görüşmek üzere selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indirdivx1967 -- 2 Eylül 2011; 11:12:12 >

• arkadaşlar kendi aracıma Pioneer Avic-F30BT serisini almayı düşünüyorum.

bu seri pioneerda nasıldır acaba?

bugne kadar hep xetec kullandım araçta ama bana fikir verebilirseniz sevinirim.

mesela kutusunda hangi tip kablolar çıkıyor?

iphone bağlantı kablosu çıkıyormu kutudan yada usb bellek bağlantı kablosu?

içinde 44 avrupa ülkesi hartası var diyor ama türkiye varmı yoksa İGO yada BAŞARSOFT haritasımı kullanıcaz acaba?

benim xetecde en sevmediğim yön yazılım güncellemesi için cihazı söküp istanbula yollamam gerekiyordu.

Avic F30BT de böylemi yoksa yazılım güncellemeyi usb girişinden biz yapabiliyormuyuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangelman -- 6 Eylül 2011; 23:09:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: indirdivx1967

Ali Bey (Combo2009) Merhaba benim hala telefon ve ana menüden ses gelmiyor eğer müsaitseniz denemelere başlıyabiliriz ayrıca formda fotoraflarını koyduğunuz yeni kullanım yüzünü ve araç ikonlarını benim F500BT ye yüklemek mümkün mü ?ben zaten başarsoft 2011 q.1 ve güvenlik kameraları önerdiğiniz sitelerden takip edip güncelledim şu telefon işini çözersek çok iyi olacak zor oluyur araç kullanırken telefonlara cevap vermek şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder iyi bayramlar dilerim görüşmek üzere
    ******************************************************************************************************
    Telefon ve ana menüden ses geldi sizin hazırlandığınız My flash disk ile benim orjinal My flash disk ilk dosyaları karşılaştırdım DATA klasörü eksikti onu yerine kopyaladım olay çözüldü ama sizden hala igo 8 yeni yüz için yardım rica ediyorum görüşmek üzere selamlar

adres bekliyorum telefonum 0535 4136251

• quote:

Orijinalden alıntı: drangelman

arkadaşlar kendi aracıma Pioneer Avic-F30BT serisini almayı düşünüyorum.

bu seri pioneerda nasıldır acaba?

bugne kadar hep xetec kullandım araçta ama bana fikir verebilirseniz sevinirim.

mesela kutusunda hangi tip kablolar çıkıyor?

iphone bağlantı kablosu çıkıyormu kutudan yada usb bellek bağlantı kablosu?

içinde 44 avrupa ülkesi hartası var diyor ama türkiye varmı yoksa İGO yada BAŞARSOFT haritasımı kullanıcaz acaba?

benim xetecde en sevmediğim yön yazılım güncellemesi için cihazı söküp istanbula yollamam gerekiyordu.

Avic F30BT de böylemi yoksa yazılım güncellemeyi usb girişinden biz yapabiliyormuyuz acaba?

Pioneer de yazılıma müdahale edebildiğimiz model F yada X 900-910-700-710-500-9110-9115-7110-7115 dir diğer modeller henüz bizim tarafımızdan güncellenemiyor ama ücretli güncellemeleri var tabi karar sizin.

• Combo2009 F500BT için yeni yüz denemelerinizin sonucunu dört gözle bekliyorum görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indirdivx1967 -- 16 Eylül 2011; 22:40:59 >
  • Yakın zamanda görüşürüz
  • ali abi merhaba. bendeki f910bt modelıne bu f930bt lerde kullanılabılen parking assist programını yukleyebılırmıyız.yoksa firmware ve işletim sistemını upgrade mi etmemız lazım . teşekkürler.

Pioneer Avic Kullananlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mygold66 -- 28 Eylül 2011; 17:56:32 >
  • İncelemem lazım ğu an konu hakkında bilgim yok.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.