Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: munans

Arkadaslar, su an kullandiginiz sorunsuz en guncel harita ve poi'ler hangisi. Linki bana PM atabilir misiniz?
    Tesekkurler, saygilar...

Başarsoft un 2011 Q3 haritası en güncel ve kapsamlı haritadır. Teleatlas görsel olarak daha iyi fakat kapsama alanı tam değil.

•  Pioneer Avic Kullananlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihk_263 -- 15 Kasım 2011; 23:37:45 >
  • BÖYLE BEKLİYOR

Pioneer Avic Kullananlar Buraya
  • AVİC SİTESİNDEN İNDİRDİĞİM 366 MB DOSYALI YÜKLEMEYE KALKTIĞIMDA

• EN SON DURUMU BEKLE DİYOR....

• BENİM İSTEDİĞİM BİR MÜDDET İÇİN HARİTA ÇALIŞMASIN SADECE RADYO CD TELEFON ÖZELLİGİ ÇALIŞSIN... TEŞEKKÜRLER BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER
  • Harita çalışmasın diğer özellikleri çalışsın bu cihazda olmaz cihazda uygun Harita poi ve benzeri bir dosya hatası varsa tamamı bu şekilde çalışmaz
    Resimde gürdüğinm kadarıyla şu anki APL versiyon 4.001000 ve siz 2.00900 a geri dönmek istiyorsunuz bu yüzden olmaz versiyon düşürmek bu versiyonda mümkün değil ve yaptığınız 4.001000 update CNSD 200FM ile beraber yapılması gereken bir update tir siz okumadan yapmışsınız cihaz elime geçmeden size yardımcı olmam zor ve sizin bilinçsizceyapacığınız her müdahale cihazınızı geri dönülmez bir duruma sokabilir lütfen enson çare bana yollamayın kurcalamadan yollayınki kolayca yapalım.
  • F900BT VİDEO KABLOLARININ OLDUGU SOKETTE SARI-SİYAH KABLOYU CIKARIP 8 NOLU YERE TAK

• pioneer avic-f900bt_xs_ew5_re service manual (crt4166) DONANIM AYRINTILI OLARAK VERİLMİŞ..

VEYA

http://www.manualowl.com/m/Pioneer/F900BT/Manual/56378?page=12

LİNKTE İNDİREBİLİRSİNİZ

AYRICA :Vauxhall Steering Wheel Interface HAKKNDA BİLGİSİ OLAN KIRMIZI KOTAK KABLOSUNA ELEKTİRİK GELMİYOR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihk_263 -- 22 Kasım 2011; 23:28:36 >

• Vauxhall Steering Wheel Interface CİHAZIN SİGORTASI FELAN VAR MI? KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN LUTFEN

• combo2009 ali abi yukarıda şekilde verdiğim TELEMUTE Kablosu toprakalama mı yapılacak... bu kablonun görevi ne? bu konudaki görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz..... cihazı aldım henüz bağlamadım.... teşekkürler
  • evet yer değişiminden sonra siyah kabloya bağlanacak
  • opel H serisi 1.3 cdti sigorta kutusunu kontrol ettim fakat kontaktan gelen kırmızı kaboya elektirik gelmiyor...
    bu konuda fikri olan varsa lütfen fikrine ihtiyacım var........ teşekkürler
  • Elektrikçiye müracaat
  • OPEL 2008 CDTİ kontak 1.kademede elektirik bulamadım, servise felan gitim olmaz dediler, ancak vazgeçmedim, aldım ölçü alatini tüm kabloları kontrol etmeye başladım, cam motoruna giden siyah renkli kabolan elektirigi buldum, kontağı takınca elektirik geliyor kontağı çıkarıyorsun kapıyı açana kadar elektirim var, kapıyı açınca elektirik kesiliyor, bende bundan faydalanmak istedim, cam açma düğmesine giden ince siyah kablo bu kablodan elektirik alarak DC12V ROLE kullanarak bu akımdan faydalandım, TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLDU, (roleye akım gelince sürekli elektirk olan akımı serbet bırakıyor, kesilince akımı kesiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihk_263 -- 26 Kasım 2011; 17:45:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihk_263

OPEL 2008 CDTİ kontak 1.kademede elektirik bulamadım, servise felan gitim olmaz dediler, ancak vazgeçmedim, aldım ölçü alatini tüm kabloları kontrol etmeye başladım, cam motoruna giden siyah renkli kabolan elektirigi buldum, kontağı takınca elektirik geliyor kontağı çıkarıyorsun kapıyı açana kadar elektirim var, kapıyı açınca elektirik kesiliyor, bende bundan faydalanmak istedim, cam açma düğmesine giden ince siyah kablo bu kablodan elektirik alarak DC12V ROLE kullanarak bu akımdan faydalandım, TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLDU, (roleye akım gelince sürekli elektirk olan akımı serbet bırakıyor, kesilince akımı kesiyor)

Nasıl deneyebildinizmi yeni yazılımı iyi yada kötü buradan görüşlerinizi bekliyorum.
  • arkadaşlar, f910bt cihazımı samsungla çok rahat senkronize ettim iphone 4 ile de bluetooth la eşleştirebilirmiyim, birde iphone dan videolaı seyretmek için hangi kabloyu kullanmalıyım bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos907 -- 28 Kasım 2011; 1:56:19 >
  • ali abi cihazı bağladım, elline sağlık, ama harita kullanım konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum, bilimoyrum ben mi kullanamıyorum yeni roto girmek için giriyorum bitir duyorum beni eski girilmiş yere götürmeye çalışıyor, adresten giryorum türkiye il adı mahalle adı kapı no felan gir diyorumo bitir diyorum ama bana hemen rotayı vermiyor. igo kullanım klavuzunu inceldim benim menude ara butonu felan yok, sadece sal tarfata bir kaç bayrak var imleçle ayarlayıp git dediğim zaman rota çiziyor ama imleçle biraz sor oluyor.. ..........

ayrıca video aynatma bölümünde klasor klasor görme şansımız yok mu? sadece müzik ve video tuşu var onlara tıklayınca sıra numarası istiyor..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihk_263 -- 28 Kasım 2011; 10:45:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos907

arkadaşlar, f910bt cihazımı samsungla çok rahat senkronize ettim iphone 4 ile de bluetooth la eşleştirebilirmiyim, birde iphone dan videolaı seyretmek için hangi kabloyu kullanmalıyım bu konuda bilgi verirseniz sevinirim...

CD-IU230V USB INTERFACE CABLE FOR I-POD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 28 Kasım 2011; 17:45:08 >
  • sevgili ali bey,
    1. bahsetmiş olduğunuz kablo iphone dan video ları seyretmek için sanırım, bu kablonun hem usb hemde aux girişini berabermi bağlıyoruz,
    2. birde iphone ile bluetooth bağlantı durumu hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
    3. f910bt uyumlu uzaktan kumanda varmıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos907 -- 29 Kasım 2011; 19:15:29 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.