Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç Iphone um olmadı bu nedenle yorum yapamayacağım.Kumanda konusunda ise Pioneer in sitesine bakmanızı öneririm.
  • sevgili ali ustad,
    seni de 3 gündür rahatsız ediyorum ama inan ne var şu navi ses olayında sinir oldum dostum...
    bütün ayarlarına bakıyorum cihazın herşeyi tam çalışıyor acaba bir ayar olayımıdır...
    ne dersin...
  • Büyük ihtimalle ama yazılımsal bir sıkıntıda olabilir fakat çözümsüz değil biraz sabır tek tek deneyerek gideceğiz meraklanmayın.
  • sağol ustad,
    bekliyorum...
  • ali bey daha yeni gördüm forumlari yorumları çok sağolun gerçekten baya bilginiz var bu konuda bende yeni aldım arabayı da üstünde f900 bt var ama sürümü ne güncel mi değil mi üstündeki harita güncel değil onu biliyorum bu aleti adam gibi hale getirmek için sizin çok büyük yardimlariniza ihtiyacım olacak galiba da nereden başlamalıyız acaba?
  • cihazın durumu hakkında bilgi vererek başlaya biliriz yazılım versiyonu ve navigasyon versiyonu vede cihaz avrupamı amerikanmı.
  • acikcasi onlara nerden bakicam onu bilmiyorum avrupa mi amerikan mi
  • Forumu okudunuzmu acaba
    cevap: okumadım dır herhalde.
  • Eğer siz cihazın söylediğim özelliklerini bilmiyorsanız bana yardımcı olmanız mümkün değil hal böyle olunca cihazın bana gelmesi yüksek ihtimal.
  • ali ustad,
    gönderebildinmi yazılım cd sini...
  • ürün f900bt harita sürümü 01.000800 ürün sürümü 2.009000 avrupadan gelme harita tele atlasın 2007.10 n.v (080611) software de 2008 bunlar bilgileri ama istediğiniz bilgileri karşıladımı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos907

ali ustad,
    gönderebildinmi yazılım cd sini...

evet gönderdim KP01223682288 takip no ile PTT kargo tarafından gönderilmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmoml

ürün f900bt harita sürümü 01.000800 ürün sürümü 2.009000 avrupadan gelme harita tele atlasın 2007.10 n.v (080611) software de 2008 bunlar bilgileri ama istediğiniz bilgileri karşıladımı acaba?

Evet istediklerim bunlardı teşekkür ederim sorun şu ki cihazın 3.XXXXX versiyona güncellenmesi gerekiyor buda sizin tarafınızdan yapılması zor gözüküyor 0 535 4136251
  • Ayarlar menüsü

• Sistem ayarları menüsü

• Navi ekranındaki menü kısayolları APLICATION 1 MENÜSÜ

• Navi ekranındaki menü kısayolları APLICATION 2 MENÜSÜ

• sayın combo2009,
    illagal olarak yüklediğiniz yazılımlar forum genelini ilgilendirmiyor,lütfen bu yüklemelerle alakalı resimleri paylaşmayınız.
  • İllegal olduğunu nereden biliyorsunuz.
  • primoyu nereden satın aldınız? link verin bende satın alıp aynı cihaza yükleyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.