Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali Bey, cihazı formu takip ederek aldım "F910BT" fakat bazı sorunlar var:
    1- Cihaz sadece kontakla açılıp - kontakla kapanıyor, açma kapama düğmesi yok mu bunun? Kontak kablosunu, bağlantı soketi üzerinde kesip bir anahtar bağlasak çözüm olur mu?

2- Muş'ta görev yapıyorum havalar -15 civarı seyrediyor. Araç vectra c, kontak açık poz.da cihaz açılmaya başlıyor ve marş yapınca kapanıp tekrar açılmaya çalışıyor. Fan sesi var ışık görüntü sıfır. Biraz içerisi ısınınca aracı stop-start tekrar cihaz çalışıyor. Soğuktan mı, bağlantıdan mı? (Bizim araçlarda marş yaparken fan gibi çalışan şeyler kapanıyor, araç çalışınca tekrar çalışıyor. Devre koruma gibi.)

3-Resimde görüldüğü gibi benim cihazın Harita Sür: 03.000000 - Sürüm:4.000210 ve en altta da Aygıt No var formda buna benzer bişeye rastlamadım. Okuyup anladığım kadarıyla LPUE080 güncellemesi yapmadan direk harita güncellemesi yapabileceğim kanısındayım. Doğru yönde mi düşünüyorum?
    Yardımlarınızı bekliyorum, Ali Bey ve tüm arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adumusti -- 26 Ocak 2012; 12:15:08 >

• Evet sadece kontakla açılıp kapanıyor bir anahtar koayabilirsiniz ama açık unutmayın.
    Benim aracımda opel bendede marşa basınca kesiliyor ama sonra hemen çalışıyor görüntü olmaması reset gerekmesi anormal bir durum bence cihazı bekleyin tam açılsın sonra marşa basın bakalım yine aynısınımı yapacak.
    Bu versiyonda denemedim ama sizin sayenizde deneyebiliriz ama yedek almamız gerekecek sorun olmadan kullanabilirsiniz gibime geliyor ama denemeden bilemem.
    Cihazınız son sürüm zaten sadece harita yada navigasyon yazılımı güncellemeniz yeter diye düşünüyorum ama denemek lazım.
  • Ali Bey ilginize teşekkürler. Anahtar yaptım kontak kablosuna çok pratik oldu. Taktığım anahtarı açık unutsam bile şu anki durumda, kotağı çıkarınca cihaz kapanma işlevini yerine getiriyor. Cihaz %80 monte edildi. Birde yarın cihazı tam yerine oturtabilirsek tamam olacak. Bluetooth karışık biraz benim telefonda arama duyuluyor, mikrofondan ses karşıya gitmiyor, arkadaşın tlfdan sorunsuz kullanılıyor. Yazılım işi içinde yardımınızı alabilirsem %100 avicli olarak yola devam :D (Bu arada direksiyon kumanda aparatı taktım full çalışıyor...)
  • merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 aydır AVİC F 910BT KULLANIYORUM ESKİ MESLEĞİM OLDUGUNDAN BU CİHAZLARDAN VAZGEÇEMİYORUM NEYSE
    SORUNUM ŞU : CİHAZIM
    HARİTA SÜRÜMÜ 02.000600
    SÜRÜM : 3.021000 İDİ BENDE SİZLER GİBİ CİHAZI UPGRADE EDEREK SÜRÜMÜ YÜKSELTMEK İSTEDİM FAKAT OLMADI CİHAZIM KAPANDI VE ŞU AN AÇILIŞ EKRANINDA KALDI ÖRNEK RESİM AŞAGIDA WINCE IMG VE CKS DOSYASINI YÜKLEDİM BU HALE GELDİ CİHAZIMIN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

http://e1201.hizliresim.com/t/v/24y3n.jpg
    http://e1201.hizliresim.com/t/v/24y19.jpg

Edit:İstediğiniz işlemler forumda paylaşılmaz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Evet arkadaşlar bizimde artık bir facebook grubumuz oldu grubun adı Pioneer Avic mail adresi ise pioneeravic@groups.facebook.com bu forumdaki PIONEER sevdalılarını grubumuza destek konusunda yardıma ve üyeliğe davet ediyorum.
  • combo2009 veya avic bey f900bt navigasyon cihazını yeni güncellettim, yanlız rotayı ayarlıyorum rotayı belirtiyor o kendisi belirtigi rota dışına çııkınca rota dışı diye sesli uyarıyor, altarnatif rota hesaplamıyor, lütfen bu konda yardım edebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salihk_263 -- 29 Ocak 2012; 20:51:42 >
  • Profilime baksanız adımı bulmak zor olmazdı.
    Navigasyon ayarlarında var biraz sabırla ararsanız rota dışı tekrar hesaplama bölümünü bulursunuz.
  • Arkadaşlar Pioneer Avic almayı düşünüyorum fiyat performans açısından hangi modeli önerirsiniz??Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • AVIC F910BT öneririm.Hertürlü işinizi görür ve güncellemesi çok kolay fiyatıda çok iyi ikinci elde tabi.
  • Uygun fiyata ikinci el nerde bulabilirim ?
  • Biraz araştırma yaparak ikinci el sitelerde bulursunuz çok temiz bir f910bt var isterseniz 1100 tl .
  • Merhabalar;

Bende Avic F910 ile aranıza katıldım. Forumu araştırdığımda benim cihazın moedline birçok güncelleme yapılabildiğini öğrendim. Cihazım Türkiye'den satın alınmış. Sürüm bilgilerini aşağıya ekliyorum. Güncelleme için yardımcı olursanız sevinirim.

• Ali bey
    f900bt kullanıcısıyım 2011 l200 mitsubishi de kullanıyorum sorunsuz ve tüm özellikleri çalışıyor fakat haritası eski birçok yolu göstermiyor
    sizden ricam en sorunsuz çalışacak harita sürümüyle cihazı güncellememe yardım etmeniz.
    konuyu devamlı takip etmeye çelışıyorum yapacaklarım konusunda bana yol göstererek yardımcı olursanız çok sevinirim.
    cevabınızı dört gözle bekliyorum;
    iyi forumlar.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın cihazınız EW mi UC mi yani türkçe model olan avrupa versiyonmu yoksa amerikanmı ayrıca Yazılım ve navigasyon versiyonu kaç bunları bildirirsen yardımcı olmaya çalışırım.
  • Cihazim turkiyeden alinmis. Cihazin surum bilgilerini yukari eklemistim resim olarak.

Harita surumu: 03.000000
    Surum: 4.000210

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calis.yasin -- 20 Şubat 2012; 22:20:59 >
  • sevgili Ali,
    giriş sayfası için usb den yada sd kart dan resim almayı denedim, pictures klasörünü görüyor ama içindeki jpg resimleri görmüyor,
    ölçü yada çözünürlüktemi oynamam gerekiyor...
    selamlar...
  • daha önce soruldu mu ben göremedim ama avic 910 bt de şu an kullandığım igo8 dışında primo yada igo9 haritaları da kullanılabilir mi? Ali bey kesin bilir bunu. saygılarımla. (Ali bey alınma sakın. bana ilk kurulumda yardımcı olan sizsiniz.) teşekkürler.
  • IGO 9 zaten primo değilmi sanırım yanlış sordunuz.
  • arkadaşlar bende de 9220bt var ancak videoları çalıştırmıyor ne yapmam gerekir ayrıca bazı yolları yanlış gösteriyor nereden güncelleyeceğiz ve nasıl güncelleyeceğiz
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

IGO 9 zaten primo değilmi sanırım yanlış sordunuz.

evet ali bey soru yanlış olmuş. cahillik başa bela. soruyu düzeltelim.igo 9 910bt cihazı için uygunmudur? başka bir alternatif olabilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.