Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benimde elime Avic F500BT gecti. Icindeki haritalar ciok eski 2007 yenilemeye ugrastim. yapamadim halende ugrasiyorum,
    Ama bir yontem buldum USB ile butun dosyalara ulasabiliyorum, burda bir aciklamasini goremedim varsada birde ben aciklayim.

Testmode ile acildiktan sonra
    Control Panel acin
    usbclientswitch acin
    Select USB functionu Serial_Class getirip Changer yapip Exit
    Sonra usb bilgisayara takin Windows7 kendi driver buluyor ve WindowsCE bilgisayarimizda elimizin altinda
    Butun verilere girebiliyoz degisiklikler yapabiliyoruz tabiki yedegini aldiktan sonra.
    Ben su anda bir kac nav denedim sonuc alamadim tomtom hafiza yetersiz mesaji verdi primo da sys ve dogru primolari deniyorum olursa yazarim.

Veya bir bilen varsa hangisi daha iyi cevirir veya nasil bir degisiklik yapabiliriz yeni harita kullanabilmek icin.

Saygilar
  • avic f930bt hiçbirşekilde dışardan müdahale edilmiyor. güncelleme çıktığında kuzu kuzu 50-60 euro verilerek güncellenecek. en dandik çin işlerinde istediğin güncellemeleri yapıyor istediğin haritaları yüklüyorsun. ama iş pioneer olunca olmuyor işte. bu yeni modellere müdahale edilemiyor. eden varsa biz de bilelim...
  • F930 için güncelleme yapmak şu aö için imkansız ama ileride belki olabilir
    F500 içi zaten dediklerinizin hepsini yapabiliyoruz siz yenidenmi bulmak istiyorsunuz.
    Bu arada face te grubumuz var sizleri orayada bekleriz.
    Pioneer Avic grubun adı.
  • face teki Pioneer Avic grubuna gelsenize.
  • Arkadaşlar amerikadan Pioneer AVIC-X940BT getirteceğim Türkiye haritası yükleyebilirmiyim buna ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

Digicom vasıtasıyla Teleatlas mümkün onunda detay konusunda çok sıkıntıları var
    Türkiyede Başarsoft en iyisi ama onu şu an için yükleyemezsiniz.

Selam,

Bende F930BT var, haritası güncel değil, Geçen hafta Dijicomu aradım, Teleatlas haritası yükleneceğini, ancak Cihazın kendilerine gitmesi gerektiğini söylediler, Telefon numaramı aldılar, bana döneceklerini söylediler, dönmeyince bugün tekrardan aradım, bu defa da böyle bişey olmadığını, sadece pioneer haritası yüklenebileceğini, bunun da şu anda mümkün olmadığını, çünkü pionner ın daha harita güncellemesi yayınlamadığını söylediler..
    Cihaz gerçekten güzel, ancak insanlar bunları sadece Navigasyonu için alıyorlar, Navi olmasa çok ucuza DoubleDin cihazları var onlardan alır kullanırız.. Merak ettiğim sadece Türkiye haritası mı yok, diğer ülkelerde harita çıkarıyor mu?

• F930BT cihazı ben haziranda aldım teleatlas yüklü geldi türkiye dahil 41 ülke haritası var ama türkiye haritasında daha önce de dediğimk gibi küçük illerin sokakları boş tarla görünüyor. tele atlas tr haritası 5 para etmaz. cihaz son derece kaliteli navi hariç 4 dörtlük ses falan anfilerdeki kadar güçlü...
  • Arkadaşlar ,AVIC-F910BT Cihazımız 'a iphone4S'ten numraraları transfer edemedik . Numaraları eşitle yaptığımızda Numaralar aktarılıyor diyor ve bir süre bekledikten sonra numara yok diyor. Ne yapmamız lazım işin içinden çıkamadık?
  • Arkadaşlar ben siteye yeni katıldım. Ben amerikadan AVIC Z130BT Getirttim ama türkiye haritası yok türkiye haritasını nasıl bulabilirim bana yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • merhabalar ali abi iyi bayramlar diliyorum. ben yaklaşık bir yıldır yeni mondeo selective aldım. üzerinde pioneer 9220bt cihaz takılı, usb sdkart ve cd-dvd olarak video oynatmaya çalıştım bir türlü video izleme keyfine erişemedim. sizden ricam bu cihazda video izlemem için hangi formatta video olmalıdır? birde usbden mi, sdkartdan mı, cd-dvd romdanmı istediğiniz formattaki videoyu oynatsam daha güzel duraklama vb yapmadan düzgün bir izleme oluşur? son sorum cihazın çalıştıracağı formattaki videoyu hangi video çevirici programda dönüştürsem daha iyi ve kolay olur? sorularımı kıymetli vaktinizi ayırıp cevaplarsanız çok sevinirim, sayenizde video izleme siftahını yapmış oluruz. şimdiden çok teşekkürler. başta size ve tüm diğer arkadaşlara iyi bayramlar...
  • PC' ye "Handbrake" video converter programını indirip, bu programla Picture max 720x576 çevirdiğiniz tüm mp4 formatındaki filmleri cihazın USB/SD kaynağından seyredebilirsiniz.DVD kaynağında ise format divx/xvid veya VOB formatında olmalıdır.
  • Tuncullah arkadaşım,Bluetooth software 3.90 yüklüyse 3.60 sürümüne dönün ve numaralar bulunamadı ikazı aldığınızda iPhone ve cihazı bir kez açıp kapattığınızda numaraları alacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civaata -- 11 Kasım 2012; 2:59:28 >
  • Arkadaslar

Rusyadan bir AVIC-F940BT aldim ama ufak bir problemim var, yuklu haritalar rusya ve ukrayna olarak geldi. Cihaza Europe haritalarini Turkiye dahil nasil yukleyebilirim, zaman ayirip oneride bulunursaniz sevinirim
  • Arkadaşlar PIONEER AVIC-F910BT cihaz arıyorum ikinci el ve temiz olmak kaydı ile satmak isteyen varsa bana pm atabilir
  • Arkadaşlar bende avic 9310bt cihaz var üzerindeki orjinal yazılım navgate ben bu cihaza igo yazılım yükleyebilirmiyim veya yükletebilirmiyim?
  • Arkadaşlar opel vectra c 2004 modelde kullanan varmı?
    Pioneer ünitenin fiyatı nedir?
    Teyp çerçevesini nedere kaça bulabiliriz?
    Direksiyon kumanda,KLİMA çalışırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

quote:

Selam,

Bende F930BT var, haritası güncel değil, Geçen hafta Dijicomu aradım, Teleatlas haritası yükleneceğini, ancak Cihazın kendilerine gitmesi gerektiğini söylediler, Telefon numaramı aldılar, bana döneceklerini söylediler, dönmeyince bugün tekrardan aradım, bu defa da böyle bişey olmadığını, sadece pioneer haritası yüklenebileceğini, bunun da şu anda mümkün olmadığını, çünkü pionner ın daha harita güncellemesi yayınlamadığını söylediler..
    Cihaz gerçekten güzel, ancak insanlar bunları sadece Navigasyonu için alıyorlar, Navi olmasa çok ucuza DoubleDin cihazları var onlardan alır kullanırız.. Merak ettiğim sadece Türkiye haritası mı yok, diğer ülkelerde harita çıkarıyor mu?

merhaba,

surada yazılanları yaparsanız, ucretsiz olarak F940BT yazılımına(+harita) kavuşabilirsiniz. ben yaptım, sorunsuz çalıştı... sorumluluk sizin tabii ki...
    avic 411

gerçi gayet kolay bir işlem ama takıldığınız bir nokta olursa sorabilirswiniz...

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trycatch -- 5 Mart 2013; 9:06:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trycatch

quote:

quote:

Selam,

merhaba,

surada yazılanları yaparsanız, ucretsiz olarak F940BT yazılımına(+harita) kavuşabilirsiniz. ben yaptım, sorunsuz çalıştı... sorumluluk sizin tabii ki...
    avic 411

gerçi gayet kolay bir işlem ama takıldığınız bir nokta olursa sorabilirswiniz...

kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim..

Yüklemeyi yaptım, nelerin değiştiğini bilmiyorum, şimdi bizim cihaz F940BT mı oldu , Harita güncellendi sanırım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam,

merhaba,

avic 411

kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim..

Yüklemeyi yaptım, nelerin değiştiğini bilmiyorum, şimdi bizim cihaz F940BT mı oldu , Harita güncellendi sanırım..

Alıntıları Göster
    quote:

Çok teşekkür ederim..

Program + harita + bluetooth güncellenmiş olmalı.

bluetooth için ayrıca güncelleniyor, onu görmüşsünüzdür zaten.

bana göre en büyük değişiklik, eğer iphone/ipod kullanıyorsanız, 'Advanced App Mode' diye bir şey geldi, ios taki bazı programları doğrudan pioner'dan başlatıp/ kontrol edebiliyoruz. buna igo primo(turkiye) de dahil...

yani alete igo'yu kuramıyoruz ama iphone daki igonun görüntüsü ekrana geliyor ve tüm kontroller pioner dan yapılabiliyor...

• quote:

quote:

Çok teşekkür ederim..

Program + harita + bluetooth güncellenmiş olmalı.

bluetooth için ayrıca güncelleniyor, onu görmüşsünüzdür zaten.

bana göre en büyük değişiklik, eğer iphone/ipod kullanıyorsanız, 'Advanced App Mode' diye bir şey geldi, ios taki bazı programları doğrudan pioner'dan başlatıp/ kontrol edebiliyoruz. buna igo primo(turkiye) de dahil...

yani alete igo'yu kuramıyoruz ama iphone daki igonun görüntüsü ekrana geliyor ve tüm kontroller pioner dan yapılabiliyor...

iPhone ve iPad kulllanıyorum, satın aldığım igo Türkiye haritası var bir türlü bağlantı kuramadım.. Telefon olarak bağlı iphone.. 'Advanced App Mode' nasıl çalıştırılacak yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederim..

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.