Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahcasa

arkadaşlar bende de 9220bt var ancak videoları çalıştırmıyor ne yapmam gerekir ayrıca bazı yolları yanlış gösteriyor nereden güncelleyeceğiz ve nasıl güncelleyeceğiz
    Saygılar

Sizde sanırım Mondeo var idi, bu soruyu da onla ilgili sorduğunuzu düşünerek cevap vereyim. Aynı sorun bende de var idi, yetkili serviste güncelleme yapmam gerektiği söylendi. Bende dediklerini yaptım. Ücret almadan güncellemeler yapıldı. İki şikayetim var idi, birincisi bluetooth bağlantısı çalışmayacak kadar kötü idi, bu sorun giderildi şu an çok verimli çalışıyor. Harita güncellemeside gözümün önünde yapıldı ama iki sene önce değişen sokak numaram hala eskisi gibi duruyor, o yuzden güncellemeden birşey anlayamadım. Pioneer e bir mail attım az önce, bakalım ne cevap verecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat0144

quote:

Orijinalden alıntı: ahcasa

arkadaşlar bende de 9220bt var ancak videoları çalıştırmıyor ne yapmam gerekir ayrıca bazı yolları yanlış gösteriyor nereden güncelleyeceğiz ve nasıl güncelleyeceğiz
    Saygılar

Sizde sanırım Mondeo var idi, bu soruyu da onla ilgili sorduğunuzu düşünerek cevap vereyim. Aynı sorun bende de var idi, yetkili serviste güncelleme yapmam gerektiği söylendi. Bende dediklerini yaptım. Ücret almadan güncellemeler yapıldı. İki şikayetim var idi, birincisi bluetooth bağlantısı çalışmayacak kadar kötü idi, bu sorun giderildi şu an çok verimli çalışıyor. Harita güncellemeside gözümün önünde yapıldı ama iki sene önce değişen sokak numaram hala eskisi gibi duruyor, o yuzden güncellemeden birşey anlayamadım. Pioneer e bir mail attım az önce, bakalım ne cevap verecekler.

o zaman yetkili servise bi götürmek gerekiyor

• Merhaba arkadaşlar..

Geçenlerde aracımın ses sistemini upgrade etmiştim.. Aracım Opel ASTRA H kasa..
    Son olarak Head unitemide 2din'e çevirmek istiyorum.. F900BT veya 910 bt ilk seçeneklerim arasındaydı..
    Fakat kafanın sabit olması ekran açısının ayarlanamaması f900bt yi seçeneklerim arasından çıkartma zorunlulugu getirdi.
    An itibari ile hem daha güncel bir model hemde kafanın açılı ayarlanabileceği modellere yöneldim..

Avrupa versiyonları olarak aklımda olan 3 cihaz var..

Avic F10BT , Avic F20BT , Avic F30BT

Bu 3 cihaz arasındaki farklılıkları tam olarak bilmiyorum.. Mutlaka tecrübe etmiş arkadaşlarımız varıdır.. Bu unitelerden herhangi birini alsam ne derece faydalanabilirim.. ??

Cihazı kesinlikle avrupadan almayı düşünüyorum.. Fiyat olarak en uygun ülkeler arasında ALMANYA geliyor... Almanyadan alacağım bu cihazı türkiyede navigasyon olarak ne derece verimli kullanabilirim. Bu durumdan ziyada bu modelleri önerirmisiniz ?

Görüş ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• Merhabalar. ABD'den z130bt almayı planlıyorum. Bu cihaza Turkiye haritası yüklemek mümkün olur mu? Teşekkürler.
  • Digicom vasıtasıyla Teleatlas mümkün onunda detay konusunda çok sıkıntıları var
    Türkiyede Başarsoft en iyisi ama onu şu an için yükleyemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 16 Mart 2012; 10:55:33 >
  • Peki, ABD'den alip, basarsoft yukleyebilicegim bir model var mi? Tesekkurler.
  • x910 x710 f900 f700 f90 f9110 x9110 gibi
  • X910 fena gözükmüyor. Ancak sanırım eski bir model. X930BT'de yükleme imkanı olur mu? Teşekkürler.
  • 920 ve 930 modellerine şu an mümkün değil belki hiç de olmayabilir ama siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun tuna

Ali bey
    f900bt kullanıcısıyım 2011 l200 mitsubishi de kullanıyorum sorunsuz ve tüm özellikleri çalışıyor fakat haritası eski birçok yolu göstermiyor
    sizden ricam en sorunsuz çalışacak harita sürümüyle cihazı güncellememe yardım etmeniz.
    konuyu devamlı takip etmeye çelışıyorum yapacaklarım konusunda bana yol göstererek yardımcı olursanız çok sevinirim.
    cevabınızı dört gözle bekliyorum;
    iyi forumlar.

Ali bey
    f900bt cihazda radio tüm kanalları çekiyor türk avrupa versiyonu olduğunu düşünüyorum, cihazın tüm özellikleri problemsiz çalışıyor fakat navi haritası çok eski birçok yeni yol ve yer yok.
    sorunsuz yükleye bileceğim en güncel naviyi ve nasıl yükleye bileceğimi bu konudaki uzman bilgilerinizle yardımlarınızı ve yol göstermenizi rica ediyorum.
    iyi forumlar.

Pioneer Avic Kullananlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfun tuna -- 20 Mart 2012; 23:09:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

Hayırlı olsun güle güle kullanın cihazınız EW mi UC mi yani türkçe model olan avrupa versiyonmu yoksa amerikanmı ayrıca Yazılım ve navigasyon versiyonu kaç bunları bildirirsen yardımcı olmaya çalışırım.

Ali bey
    ikinci resmi yükleyebilmek için 2. mesajı atıyorum,
    bir sorum daha olacak f900bt cihazımda CD-SR-110 bluetooth direksiyon kumandası çalışırmı,
    resimlerde cihazımın sürümünü anlıyabildiğim kadarıyla göstermeye çalıştım. Facebook grubunada katıldım.
    bu cihazlar konusundaki engin bilgileriniz ve tecrübelerinizle yardımlarınızı bekliyorum,
    iyi forumlar

• Arkadaslar merhaba

Avic F20bt sahibiyim ve 2 adet sorum olacaktı

1.si bağlayabileceğim harici bir tv tuner çözümü var mıdır?
    2.si ise iphone kablosunu baglatmadım çünkü iphone um su an 5.1 JB olmadıgı için jailbreak li değil acaba JB olmadan iphonedan tv yi ekrana vermek mümkün müdür?

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash66

Arkadaslar merhaba

Avic F20bt sahibiyim ve 2 adet sorum olacaktı

1.si bağlayabileceğim harici bir tv tuner çözümü var mıdır?
    2.si ise iphone kablosunu baglatmadım çünkü iphone um su an 5.1 JB olmadıgı için jailbreak li değil acaba JB olmadan iphonedan tv yi ekrana vermek mümkün müdür?

Saygılarımla

1? güzel soru; ben ipod + tivibu + android ile 3g olarak izliyorum.
    2. jb olmadan da videoları ve tivibu vs gibi video içerikleri izleyebiliyoruz. daha doğrusu, jb yoksa, uygulamanın kendisinin tv out desteği olması lazım, video playerda var zaten, bunun dışında da bazı uygulamalarda var aça çoğunda yok.

bunları benim f30bt de denedim çalışıyor.
    tabii benim ipod ta ios5 var, jb li ve ekrandaki herşeyi monitöre aktarmak mümkün oluyor...

• Cevaplar için teşekkür ederim

1. sorumu sanırım yanlıs sordum harici tv tuner derken kastettiğim pioneer ve ya da baska bir marka arabaya taktırıp f20bt ten izleyebilecegim bir tv tuner var mı olacaktı soru yani modül olarak

2. sorum ise o zaman daha spesifik olsun: şu an gidip alete su iphone kablosunu baglatsam JB olmadan izleyebilecegim her hangi bir tv aplikasyonu var mı? yani ben oyle herseyi ekranda goruyim istemiyorum bir tane calısan app olsun ondan tv out yapıp tv izliyim yeter bana
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,

Uzun zamandır sitenizi takip ediyorum. Yaşadığım sorunlara öyle yada böyle bir çöm buldum araştırarak. Şu anda elimde 2. el olarak aldığım avic f500bt bulunuyor. cihazı açtığımda yükleniyor diyor ve bir süre sonra takılıyor. kapatarak windows masa üstüne dönüyorum. Kısacası pioneer'ın programını açmıyor. Dosyaları Pioneer sayfasından yükledim fakat tekrar aynı sorunu veriyor. Anladığım kadarı ile başlangıçta programı çalıştıramıyor.
    Ne yapmam gerekiyor? yardımcı olan olursa sevinirim.
    Ayrıca f500bt kullanan bir arkadaş bana sd kart içeriğini gönderirse kökten çözüme ulaşmış olurum.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crash66

Cevaplar için teşekkür ederim

1. sorumu sanırım yanlıs sordum harici tv tuner derken kastettiğim pioneer ve ya da baska bir marka arabaya taktırıp f20bt ten izleyebilecegim bir tv tuner var mı olacaktı soru yani modül olarak

2. sorum ise o zaman daha spesifik olsun: şu an gidip alete su iphone kablosunu baglatsam JB olmadan izleyebilecegim her hangi bir tv aplikasyonu var mı? yani ben oyle herseyi ekranda goruyim istemiyorum bir tane calısan app olsun ondan tv out yapıp tv izliyim yeter bana

1? modül olarak bulabileceğimizi sanmıyorum, standart bir araç içi tv tuner alıp, composite girişten ekrana verilebilir tabii ki.

2. evet, jb olmadan da video/ tv izleyebiliriz. sorun yok. uygulama çok önemli değil, video oynatan herşey gidiyor ekrana...

• Merhabalar,

bende Pioneer Avic F910BT 'i Freelander 2 de kullanıyorum fakat aracı geri vitese taktığımda sadece kamera görüntüsü geliyor acaba sensörlerin sesinide alabilmemizde mümkün mü? buna ek olarak direksiyondan kumanda edemiyorum.bunlar için ayrı aparatmı taktırmam gerekiyor

yardımcı olursanız çok memnun olurum

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetes

Merhabalar,

bende Pioneer Avic F910BT 'i Freelander 2 de kullanıyorum fakat aracı geri vitese taktığımda sadece kamera görüntüsü geliyor acaba sensörlerin sesinide alabilmemizde mümkün mü? buna ek olarak direksiyondan kumanda edemiyorum.bunlar için ayrı aparatmı taktırmam gerekiyor

yardımcı olursanız çok memnun olurum

teşekkürler

merhaba,

bende Pioneer Avic F930BT var aynı sorunları yaşadım sonra aktepe sound diye bir firma buldum ve şimdi ön arka park sensörlerim , direksoyun kumandam çalışıyor. araya aparat takılıyor ve sorun çözülüyor.
  • quote:

merhaba,

bende Pioneer Avic F930BT var aynı sorunları yaşadım sonra aktepe sound diye bir firma buldum ve şimdi ön arka park sensörlerim , direksoyun kumandam çalışıyor. araya aparat takılıyor ve sorun çözülüyor.

teşekkürler cevabınız için, bi kontrol edeyim...
  • ben de 2 gün önce tiguan aracıma avic f930bt taktırdım. ancak aracın görüntüsü bozuldu. daha ucuz necvox vardı önceden o daha iyi duruyordu. ayrıca teleatlas var üzerinde ve afyon-uşak gibi küçük illerin sokaklarını bulamıyorsunuz 5-10 sene önce yapılan sokaklar dahi yok. ama cihazın ses ve görüntüsü dvd oynatması, uydu bağlantısı falan son derece hızlı. ama dediğim gibi vw araçlarla uyumlu değil ben arkadaşın dediği gibi ara aparata da 300 dolar fark verip taktırdım baştan ve klima, sensörler falan çıkıyor araçta. ama teleatlas sinirimi bozdu cihazı iade etmeyi bile düşünüyorum teleatlas istanbul ankara gibi şehirlerde nasıl bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim. selamlar...
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.