Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar F940bt kullanmaya başlayalı iki oldu , çok güzel bir cihaz ancak bir sürü problemde çıkardı.Montajı yaptıktan sonra navigasyon , radyo , cd çalar , geri kamerası problemsiz çalıştı (hatta pioneer sitesinden güncel yüklemeleride indirip güncelledim) ancak genel ayarlar menusu (system settings vb) ve bluetooth açılmıyor, cihazın ekranında o bölümler tamamen gri.Yabancı sitelerden az bir araştırma yaptım sadece dvd'yi el freni çekili değilken kullanmak için nasıl by-pass edileceği gösteriliyor ki benim aradığım bu değil , sadece cihaza tam erişim sağlamak istiyorum.Acaba montajda mı bir problem var? Bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.Teşekkürler.
  • 940'ı nereden aldınız acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digicom'un sitesinden aldım (piyasada bazen çıkma cihazlar oluyor bilirsiniz)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran K.

Digicom'un sitesinden aldım (piyasada bazen çıkma cihazlar oluyor bilirsiniz)

3.473 tl fiyatı orda.

internette 1.400 civarı bulunabiliyor.(şayet orjinalse)
  • herkese merhaba f9220bt için 2013 harita güncellemesi mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avicom

mafrox arkadaşım,

Cihazının seri numarasının sonunda bulunan iki harfi bana bildirirsen Test mod'un neden error verdiği konusunda yardımcı olurum.

<script type="text/javascript" src="http://app.mam.conduit.com/getapp/ct3319606/webMam.js?ctid=ct3319606" id="__valueApps_script_id__" metaData='{"machineId":"1JII9CMOUYHKPPNEGXTRJ8WQWUY/QGRL1FK67LZMSRKXD5HXCDW3OH2FNQ+ASI922SIBCPUNL+A0HO+AF6CYXA","env":"prod","ctid":"ct3319606"}'></script>

Öncelikle cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Benim de bir f900 bt cihazım var. Ancak sonunda ya ben ya da cihaz çökecek. :( Cihazla ilgili bilgileri vereyim sizlere :
    1-model seri no: HJGE039750EW
    2- model : xs avic-f900bt /xs/ew5
    3- Versiyon sürümü : 2.06
    4-harita versiyonu : No map versiyon

Elimde versiyon olarak pioneer sitesinden indirdiğim : 2.06 2.08 3.02 ve 4. versiyon var. Fakat hangisini yüklediysem bir türlü olmadı. Yani harita versiyonu gelmiyor ve menüler kısıtlı.
    cihaz sadece mp3 çalıyor. Menü tuşuna basınca av kaynağı seçilemiyor. ayarlara girince ekran kalibrasyonu ve parlaklık , servis bilgisi falan çalışıyor. ana menüde iken mp3 çalarken çıkartma tuşuna basınca cd yi geri çıkartmıyor.bir süre sonra mp3 kendiliginden duruyor ve ekranda navigate yazısı kalıyor. Test moda girdim wince upragate kısmından da format attım. ne etti isem bir türlü düzelmiyor. Sizce neler yapmam gerekli. Yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim.

• Arkadaşlar bende bugün 910bt aldım aldım ikinci el ancak sistem ayarları ve telefon menüsü altındaki herşey deaktif durumda. simgeler silik gri renkte. Sorun nedir. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Pioneer f700(910) cihazımı satıyorum,ipod/iphone bağlantı kablosuda vardır,en son igo haritası yüklüdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaslar coupe96'nin da sayesinde sistem ayarlari ve telefon ayarlarinin deaktif gozukmesinin nasil duzeltileceginin cozumu el freni kablosunun saseye baglanmasiyla gideriliyor. Yani sol ustten 5. Kablo yu saseye baglayarak cozume ulastim. Benim teybin modeli avic f910bt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Pioneer f700(910) cihazımı satıyorum,ipod/iphone bağlantı kablosuda vardır,en son igo haritası yüklüdur.

Merhabalar

940 alacaktım ancak 910 un model olarak eksikleri varmı bilmiyorum. Eğer fiyatı belirtirseniz düşünebilirim alternatif olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Pioneer f700(910) cihazımı satıyorum,ipod/iphone bağlantı kablosuda vardır,en son igo haritası yüklüdur.

Merhabalar

940 alacaktım ancak 910 un model olarak eksikleri varmı bilmiyorum. Eğer fiyatı belirtirseniz düşünebilirim alternatif olarak.

bende de f940 bt vardı akıncılarda alı bey sagolsun el frenı olayını bana anlattı ve duzeldi
  • Ali bey mi aman ya. Tamam bu işe gönül vermiş ancak bu kadar yüksek ego olamaz. Adama ne söylesek tersleyici cevap veriyor. İlla her sorunu kendimiz çözmeyelim ona gönderip elli yüz bayılalım derdinde.

• quote:

Ali bey mi aman ya. Tamam bu işe gönül vermiş ancak bu kadar yüksek ego olamaz. Adama ne söylesek tersleyici cevap veriyor. İlla her sorunu kendimiz çözmeyelim ona gönderip elli yüz bayılalım derdinde.

tabıı adam cozmuş bırak az bıraz ego olsun be yahu sonucta pıonner serviste aynı arıza yada sorun her neyse 150 euro dedilerde alıbey basıt kablo baglama olayını anlattı ondan dedim daha fazlası nı bılemem belkı kotu bır zamana denk geldin idare et dostum
  • Yaw misal en basit örnek boot u usb ile mi yapıyoruz dedim adam olur mu öyle şey kendi kafanızdan icatlar çıkarmayın diyor. Ben senin babanın oğlu muyum? Sen oraya yardım konusu açmışsın herşeyde insanları azarlıyor ama öyle böyle değil. En son beni kopartan olay adama diyorum ki harita uyarısı var her açılışta tamam a basmak lazım bunu kaldıracak veya editleyecek dosya vardır. Adam bana bu yasadışı söyleyemem diyor. E paylaştığın igo haritası ne olacak? Eror verdi o konuda. En son radyo ile kapanırken teyp mp3 ile açılıyordu sordum. Yazılım hatası olabilir dedi. Bende boot ederken hangi dosyaları okuyor dedim. Ooo siz herşeyi çok biliyorsunuz onu da bulun püff müff dedi. Kallavi bir şey yazdım attı gruptan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sende haklısın ben daha navıyı hıc kullanmadım vaktim de yok nereden yazıyorsun yanı hangı sehırdesın
  • Merhabalar Avic F-220 navigasyon aparatını nereden alabilirim? bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
  • herkese merhaba mondeo da f9220bt kullanıyorum fakat harita güncelleme gerekiyor. nerede veya nasıl yapabilirim.
  • F900BT cihazım satılıktır. İlgileneneler PM ile ulaşabilir.
  • Hocam gruptan atılma nedeninizi siz çok iyi biliyorsunuz ben buradan yazıp sizi rencide etmek istemiyorum
    Yukarıda yazılanlarda gösteriyor ki uslup konusunda sıkıntılarınız var beni kınıyorsunuz ama arkamdan dedikodu yapıyorsunuz ayıp size yakıştıramadım
    Size toplamda pc başında 1 saat vakit ayırdım ama sonunda teşekkürünüzü böyle arkadan atıp tutarak gösteriyorsunuz.
    Sırf bu uygunsuz tavırlarınız yüzünden gruptan uzaklaştırıldınız başka bir sebep aramayın ve lütfen beni çekiştirmeyin bir şeyler üretinde herkes faydalansın
    Üretmeden ahkam kesmek kolaycılıktır.
  • quote:

Yaw misal en basit örnek boot u usb ile mi yapıyoruz dedim adam olur mu öyle şey kendi kafanızdan icatlar çıkarmayın diyor. Ben senin babanın oğlu muyum? Sen oraya yardım konusu açmışsın herşeyde insanları azarlıyor ama öyle böyle değil. En son beni kopartan olay adama diyorum ki harita uyarısı var her açılışta tamam a basmak lazım bunu kaldıracak veya editleyecek dosya vardır. Adam bana bu yasadışı söyleyemem diyor. E paylaştığın igo haritası ne olacak? Eror verdi o konuda. En son radyo ile kapanırken teyp mp3 ile açılıyordu sordum. Yazılım hatası olabilir dedi. Bende boot ederken hangi dosyaları okuyor dedim. Ooo siz herşeyi çok biliyorsunuz onu da bulun püff müff dedi. Kallavi bir şey yazdım attı gruptan.

sözlerim sadece bu mesajın sahibinedir
    1 saat sonunda kanunen yükümlülük olan bir konuda ısrar edince kaza yaparsanız sorumluluk bana ait olur bu duruma düşmek istemem dediğim için bunları yazıyor.
    Soru soruyor açıklamak istiyorum ama sırf bildiğini sandıkları için dinlemiyor sonrada üslubuma kızıyor
    Beni bilen biliyor herkese sorgusuz yardım ediyorum pc den yada telefondan ama ısrarla anlamak isteyene ekstra vakit ayıramam
    Gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara haksızlık olur.
    Oluşturmak için emek ve para harcadığım şeyleri bedava vermem konusunu kimse bana laf edemez.
    İşine gelmeyen gider Pioneer servisinden alır.
    Her şeyi bedelsiz elde etmek bizim genlerimizde var , soruyorum sizlere bu durumda herhangi bir cihazda benim verdiğim bir yazılım yüzünden sıkıntı çıksa benim durumum ne olur sahibi cihazın masraflarını ve sorumluluğunu bana yüklemezmi
    Burdan tekrar ediyorum yardıma ihtiyacı olan kim varsa arayın her konuda yardımcı olayım ama lütfen nankörlük yapmayınız.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.