Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: combo2009

quote:

Orijinalden alıntı: gekren

Yaw misal en basit örnek boot u usb ile mi yapıyoruz dedim adam olur mu öyle şey kendi kafanızdan icatlar çıkarmayın diyor. Ben senin babanın oğlu muyum? Sen oraya yardım konusu açmışsın herşeyde insanları azarlıyor ama öyle böyle değil. En son beni kopartan olay adama diyorum ki harita uyarısı var her açılışta tamam a basmak lazım bunu kaldıracak veya editleyecek dosya vardır. Adam bana bu yasadışı söyleyemem diyor. E paylaştığın igo haritası ne olacak? Eror verdi o konuda. En son radyo ile kapanırken teyp mp3 ile açılıyordu sordum. Yazılım hatası olabilir dedi. Bende boot ederken hangi dosyaları okuyor dedim. Ooo siz herşeyi çok biliyorsunuz onu da bulun püff müff dedi. Kallavi bir şey yazdım attı gruptan.

sözlerim sadece bu mesajın sahibinedir
    1 saat sonunda kanunen yükümlülük olan bir konuda ısrar edince kaza yaparsanız sorumluluk bana ait olur bu duruma düşmek istemem dediğim için bunları yazıyor.
    Soru soruyor açıklamak istiyorum ama sırf bildiğini sandıkları için dinlemiyor sonrada üslubuma kızıyor
    Beni bilen biliyor herkese sorgusuz yardım ediyorum pc den yada telefondan ama ısrarla anlamak isteyene ekstra vakit ayıramam
    Gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara haksızlık olur.
    Oluşturmak için emek ve para harcadığım şeyleri bedava vermem konusunu kimse bana laf edemez.
    İşine gelmeyen gider Pioneer servisinden alır.
    Her şeyi bedelsiz elde etmek bizim genlerimizde var , soruyorum sizlere bu durumda herhangi bir cihazda benim verdiğim bir yazılım yüzünden sıkıntı çıksa benim durumum ne olur sahibi cihazın masraflarını ve sorumluluğunu bana yüklemezmi
    Burdan tekrar ediyorum yardıma ihtiyacı olan kim varsa arayın her konuda yardımcı olayım ama lütfen nankörlük yapmayınız.

Alıntıları Göster
    Arkadaşı atmakta haklı olduğumu görüp iyiki yapmışım diyorum
    Sıkışınca emeğe saldır zarar ver bunlar olgunlaşmamış bir kişilik sorunları
    Siz şu anda herkese kötülük yapıyorsunuz farkında değilsiniz insan bunları buraya yazarak yardıma ihtiyacı olan insanları baltalar mı , ne tür bir insansınız anlayamadım.
    Bir şey öğrenmek istiyorsanız bardağınızı boşaltın diye söylemiştim size siz her söylediğime evet ben biliyorum zaten diye ukalaca cevaplar verdiniz.
    Dinlemeden öğrenemezsiniz , günde 50 kişi ile uğraşıyorum yabancılar dahil yaklaşık 2 saatim telefonda geçiyor haliyle sizin tavrınızdakiler beni oldukça zorluyor.

• quote:

Siz şu anda herkese kötülük yapıyorsunuz farkında değilsiniz insan bunları buraya yazarak yardıma ihtiyacı olan insanları baltalar mı , ne tür bir insansınız anlayamadım.
    Bir şey öğrenmek istiyorsanız bardağınızı boşaltın diye söylemiştim size siz her söylediğime evet ben biliyorum zaten diye ukalaca cevaplar verdiniz.
    Dinlemeden öğrenemezsiniz , günde 50 kişi ile uğraşıyorum yabancılar dahil yaklaşık 2 saatim telefonda geçiyor haliyle sizin tavrınızdakiler beni oldukça zorluyor.

Alıntıları Göster
    f9220bt'ye mevcut navteq haritasından başka harita yüklememiz(başarsoft vs.) mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: b0drum

f9220bt'ye mevcut navteq haritasından başka harita yüklememiz(başarsoft vs.) mümkün müdür?

Alıntıları Göster
    Pioneer Avic-F9220BT nerde bulabilirim arkadaşlar
  • Aracıma f9220bt taktırdım ancak fm sinyal verimsizliği yaşıyorum. Cızırtı oluyor. Ne yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Clarion temsilcisi ile tekrar konustum. Sonunda anlastik, IGO yazilimini Teleatlas haritasi ile kullandigini soyledi. Ama israrla Windows tabanli olmadigini, haritanin preloaded denen sekilde cihazin icine gomulu oldugunu, bu cihaza SD kart ile veya baska bir sekilde harita yuklemenin mumkun olmadigini soyledi. Simdi WinCe oldugu icin Turkiye haritasi yukleyebiliriz diyeceksiniz belki ama adamin dedigi dogru olabilir, aciklayacagim.

Ayrica Pioneer temsilcisini aradim. X-910 cihazinin o da IGO yazilimini Teleatlas haritasi ile kullandigini soyledi. Ben bu cihazda SD kartla Avrupa haritasi kullanabilir miyim dedigimde, kullanabilirsin dedi. Tam anlayamadim ama X-920 icin sanirim olmuyor. Bu cihazin cozunurlugu farkli dedi. Bir de X-920'de Windows Automotive yazilimina gecildigini okumustum. Bunun da etkisi var galiba.

Ilk paragrafta aciklayacagim dedigim; belki de Clarion da X-920 gibi Windows Automotive kullaniyorsa ve cozunurlugu yuksekse ondan dolayi mi olmuyor acaba? Ben o sekilde dusundum.

Bir de adamlarin ikisi de israrla Windows Ce ya da Windows'un baska bir versiyonu mu soruma israrla "Hayir, Windows degil" dediler.

Artik isin sonuna geldik, zamanim cok azaldi. Birkac gune kadar siparisimi vermem lazim. Secenekler;

1. Pioneer AVIC-X910BT: 700$ (TIKLAYIN)

2. Pioneer AVIC-X920BT: 750$ (TIKLAYIN) %25 indirim yaptiklari icin 1000$'dan 750$'a iniyor.

3. Clarion NX700: 800$ (TIKLAYIN)

Aslinda gonlum pek X-910'dan yana degil ama (sonucta 50$ veya 100$ fazla vererek daha iyi cihazlar alma imkani varken) en mantikli secenek X-910 mu diyorsunuz.

Bazi arkadaslar X-910 icin sorun halloldu, buna Turkiye haritasini sorunsuzca yukleyebilirsin diyorlar ama acikcasi ben internette hicbir yerde X-910'a Turkiye haritasi nasil yuklenir bulamadim. F-900 icin tamam da, X-910 ile ilgili bir anlatim, link vs. verebilirseniz icim rahat ederek siparis verebilecegim. Yoksa X-910 da gelene ve ben yukleyene kadar aklimda hep soru isaretleri kalacak.

Tesekkurler, saygilar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar t5 transporter 2007 arabam için 400 veya 500 watt höparlör taktıracam
    t5 transpoter'ın hoparlör çapı hakkında bilgisi olan varmı ??
    ACİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     Pioneer Avic Kullananlar Buraya

• Selam millet
    Bende pioneer f940 bt var
    Teyb USB modunda donuyo bide dokunmadık çok yavaş nasil bı çözüm uygulayalibiliriz
    Yardımcı olursanız sevinirim
  • Konuyu hortlayan bi belki bilen çıkar Avic 900 bt aldım taktırdım sorun şu ayarlar Bölümü'nde navigasyon ve sistem ayarlarına giremiyorum koyu siyah şeklinde üstlerine tıklayamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Ayarlara giremediğim için telefonumu bağlayamadım daha acaba update yapmakla çözülecekse hangi versiyonu hangi biçimde yüklemeliyim hiç update yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoLeCK

Konuyu hortlayan bi belki bilen çıkar Avic 900 bt aldım taktırdım sorun şu ayarlar Bölümü'nde navigasyon ve sistem ayarlarına giremiyorum koyu siyah şeklinde üstlerine tıklayamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Ayarlara giremediğim için telefonumu bağlayamadım daha acaba update yapmakla çözülecekse hangi versiyonu hangi biçimde yüklemeliyim hiç update yapmadım
    Kabloları yanlış bağlamışsınız açık yeşil kabloyu siyahla birleştirin düzelir.
    Takılırsanız arayın. 0 535 4136251
  • quote:

Kabloları yanlış bağlamışsınız açık yeşil kabloyu siyahla birleştirin düzelir.
    Takılırsanız arayın. 0 535 4136251

Alıntıları Göster
    hocam çok teşekkür ederim foruma yazdıktan sonra bir elektrikçi arkadaş olayı çözdü dediğiniz gibi şimdi sorunsuz ancak şuan cihazda 2.09 sürümü yüklü internetten indirdim sd karta aktardım son sürümü ancak bu teyp sd kart boşken okuyor. içine güncelleme dosyalarını atınca okumuyor sd yi şaştım kaldım. onca paraya bence bu cihaz biraz ağır geldi takılıyor çoğu zaman belki güncelleme ile çözülür dedim ama onuda beceremedim. nasıl yaparım ben bu teybin son güncellemesini şimdiden saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: MoLeCK

hocam çok teşekkür ederim foruma yazdıktan sonra bir elektrikçi arkadaş olayı çözdü dediğiniz gibi şimdi sorunsuz ancak şuan cihazda 2.09 sürümü yüklü internetten indirdim sd karta aktardım son sürümü ancak bu teyp sd kart boşken okuyor. içine güncelleme dosyalarını atınca okumuyor sd yi şaştım kaldım. onca paraya bence bu cihaz biraz ağır geldi takılıyor çoğu zaman belki güncelleme ile çözülür dedim ama onuda beceremedim. nasıl yaparım ben bu teybin son güncellemesini şimdiden saolun

Alıntıları Göster
    Telefonu yazmıştım arayın yardımcı olurum.

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim sormak istediğim bi soru var ilgilenirseniz memnun olurum ford mondeo 2009 titanium kullanıcısıyım ve aracıma pioneer'in avic f-9220bt alıcam ama kafama takılan bişeyvar aracın convers+ ekranında muzik bilgileri aynı eskisi gibi görünüyormu yoksa sadece yol bilgisayarı ve ayarlar menüsümü yer alıyor kafamı karıştırdı bu alet benim?

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyın52

arkadaşlar benim sormak istediğim bi soru var ilgilenirseniz memnun olurum ford mondeo 2009 titanium kullanıcısıyım ve aracıma pioneer'in avic f-9220bt alıcam ama kafama takılan bişeyvar aracın convers+ ekranında muzik bilgileri aynı eskisi gibi görünüyormu yoksa sadece yol bilgisayarı ve ayarlar menüsümü yer alıyor kafamı karıştırdı bu alet benim?

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar.Aracıma sorunsuz çalışabilen ve navigasyon güncellemelerini fazla masraf yapmadan yapabileceğim Pioneer AVIC serisi navigasyon taktırmak istiyorum.Ancak bazı tereddütlerim var.Aracım 1998 model BMW E39.Orjinal Business radyo ve üstünde kasetçaları var.Bagaj da orijinal CD changer var.Radyo üzerinde de BC tuşu var.Merak ettiğim ; aracın fabrikasyon özelliklerini bozmadan aracıma nasıl bir AVIC montajı yapabilirim ve cihaz haricinde gerekli olan kablo v.s. nelerdir?Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SARGIN69

Merhaba arkadaşlar.Aracıma sorunsuz çalışabilen ve navigasyon güncellemelerini fazla masraf yapmadan yapabileceğim Pioneer AVIC serisi navigasyon taktırmak istiyorum.Ancak bazı tereddütlerim var.Aracım 1998 model BMW E39.Orjinal Business radyo ve üstünde kasetçaları var.Bagaj da orijinal CD changer var.Radyo üzerinde de BC tuşu var.Merak ettiğim ; aracın fabrikasyon özelliklerini bozmadan aracıma nasıl bir AVIC montajı yapabilirim ve cihaz haricinde gerekli olan kablo v.s. nelerdir?Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 910bt kullanıyorum uzun süredir. Ali Bıdık'ın kırılmış yazılımı ile navigasyon falan sorunsuz kullanıyorum ancak sorunum kontağı kapattığım anda tekrar açınca ne kaldığım radyodan teyp açılıyor ( bir an radyoda iken kontağı kapattıysam radyo sesi geliyor sonra mp3 ün ilk parçasına geçiyor) ne de ortalarda bir mp3 dinlersem devam ediyor. her durumda ilk mp3 den çalmaya başlıyor. bu tabi artık sıkıcı bir durum oldu. bir kaç yerde formatlayıp karta yeniden mp3 lerin atılması yazılmış ancak ben bir alaka göremedim. böyle bir durum yaşayan var mı?

• gekren kullanıcısına yanıt
    Kuvvetle muhtemel Cihazın Power Socket kablolarından ACC(Kırmızı) ve BUP(Sarı) kabloların pozisyonları ters bağlanmıştır.
  • Morkistan kullanıcısına yanıt
    Araç Quadlock Fakra bağlantısındaki işaretli kablonun karşılığında olan yeşil/siyah renkli kabloya 12V aktarmanız gerekir, bu uç araç anten rektifayer besleme hattıdır.12V verildikten sonra durum düzelecektir.

https://store.donanimhaber.com/a5/2b/b0/a52bb0dc893aca89b1c9a27bf78408db.jpg
     Pioneer Avic Kullananlar Buraya

• SARGIN69 S kullanıcısına yanıt
    AVIC-F960BT tercih etmelisiniz, keza apple telefon üzerinden AVICSYNC uygulamasını kullanarak düşük bir ücret karşılığında güncelleme yapabilirsiniz, cihaz üzerinde iGO Primo Next Generation Navigation Engine çalışır.

Aracınız ile cihaz arasındaki bağlantılar için sadece CTSBM004 P/N lu Interface asamblesini tedarik etmeniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avicom

Kuvvetle muhtemel Cihazın Power Socket kablolarından ACC(Kırmızı) ve BUP(Sarı) kabloların pozisyonları ters bağlanmıştır.

Sorunu şöyle çözdüm. Bende hem sd msrt hem usb takılıydı. Usb de filmler sd de mp3 ler. Usb yi devre dılı bıraktığımda radyoda kapatırsam radyoda, mp3 te bırakırsam ilgili mp3 ten başlamaya devam etti. Sanırım usb takılı olursa usb üzerinden boot etmeye zorunlu hissediyor cihaz.
  • avicom kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SARGIN69

İlginiz için teşekkür ederim.
    Merhaba arkadaşlar;

Avic F940 BT almak istiyorum ama bazı kullanıcılardan olumsuz yorumlar aldım açıkçası şimdi biraz çekimser kaldım

bilhassa navigasyon konusunda Türkiye haritaları güncellenmiyor filan diye. Acaba almaktan vazmı geçsem? F960 BT tavsiye ediliyor ama oda biraz pahalı

yorumlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarosdi -- 7 Mart 2015; 13:30:29 >
  • barbarosdi B kullanıcısına yanıt
    Elbetteki durum abartıldığı kadar değil ama söz konusu Basarsoft haritalarıyla kıyaslama yapılınca Navteq haritalarının kapsama oranlarının çok mükemmel olduğu söylenemez.Üstelik AVIC-F960BT cihazda Primo Next Gen ile sunulan kapsama oranları yüksek haritalar vardır.En önemlisi ise, bu model de AppleCarPlay çalışır.Telefonunuz iphone 5 veya 6 ise dilediğiniz uygulamaya bu bağlantıyla ulaşabilirsiniz.

Ama biraz sabırlı olursanız, 1-2 ay içinde SPH-DA120 AppleCarPlay koduyla muhteşem ötesi bir cihaz gelecek, fiyatları da AVIC serisinden çok farklı olmayacak, üstelik Dual Core Processor ve DSP işlemcili iPhone/Android uyumlu kapasitif ekrana sahip ve en önemlisi USB kaynaktan Mkv, flac dosyaları gibi HD ve Loseless medyaları oynatabilecek.
    https://www.youtube.com/watch?v=VMJVjBVhgWE

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.