Şimdi Ara

PIONEER BDP-140 / BDP-150 CFW->3D Bluray.ISO Full menü,Cinavia-Region Free,Harici Altyazı,SACD,DVD-A (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.626
Cevap
47
Favori
207.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba , 3D filme harici altyazı eklediğimde ,altyazı 2D gözükmekte.Altyazıyı nasıl 3D yapabilirim?
  • sinanhas S kullanıcısına yanıt
    3D.iso ise izlediğiniz film harici altyazıları 3D yapamıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanhas

Merhaba , 3D filme harici altyazı eklediğimde ,altyazı 2D gözükmekte.Altyazıyı nasıl 3D yapabilirim?

Galiba sadece bilgisayardan bir programla yapılıp altyazı 3d'ye çevriliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cypresshilltr kullanıcısına yanıt
    3d.iso değil , diskten izlemekten bahsetmiştim.çok teşekkürler
  • sinanhas S kullanıcısına yanıt
    Diskten hangi formatta film seyrediyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cypresshilltr kullanıcısına yanıt
    Bluray Disk
  • merhabalar, sayfaları okumaya calıştım fakat kafam biraz karıştı. yardımcı olabilirmisiniz. amacım .mkv .iso şeklinde indirdiğim dosyaları 1tb usb diskten izlemek. ayrıca kopya bluray izlemek. önceliğim kopya bluray izlemek. en zahmetsiz şekilde hangi oynatıcılar yapar. temiz sorunsuz cihaz satan varsa benimle iletişime gecebilirmi. saygılarımla

• Kopyaya kimse kefil olamaz cfw belli bir sürümden sonra orijinallerde bile sorun olduğu oluyor okumada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 12 Aralık 2016; 21:15:53 >
  • Arkadaşlar benim BDP-140 birden çalışmamaya başladı. Sanki iç sigortası atmış gibi, ON tuşuyla açılmıyor. Yapabileceğim pratik bir öneriniz var mı? Yoksa istanbulda nereye götürebilirim tamir için?
  • saheemr kullanıcısına yanıt
    satarsanız alırım ben
  • Arkadaşlar selamlar 2 adet bdp 150 cihazım mevcut kullanmaktayım, fakat bazen iso ları mixleyip mkv formatına alıyorum kendim ses dosyası ekliyorum örnek dts bir türkçe dublaj, bluray playerda desteklememektedir diyor sizde problem oluyor mu ? bazı filmlerde oluyor sadece.
  • mkv merge'in eski sürümünü kullan ya da header compression veya bir yerlde sıkıştırma varsa iptal et bunu hem görüntü hem ses hem de altyazı dosyaları için işaretleyeceksin
  • arkadaşlar bu orjinal blu ray filme altyazı koyuyorum ama türkçe karakterler cıkmıyor nereden ve nasıl ayarlıyabilicez bunu tşk ederim
  • unicode ayarını nerden yapıcaz
  • indirdiğin altyazıyı

https://mega.nz/#!r1BjHRqS

linkteki subtitle ++.exe programı ile aç tekrar kaydet hem ortalar hem unicode yapar
  • Merhaba arkadaşlar bugün Rocky I filmini player'a taktığımda 'Unknown Disc uyarısı verdi.Sorun ne olabilir? Aynı setteki diğer filmlerini sorunsuz çalıştırdı.
  • eaybi E kullanıcısına yanıt
    ok yapıyorum cogu filmde other diye cihaz altyazı görüyo ama altyazı cıkmıyo vede bdp 140 a wifi adaptor ile nete bağlayabiliyormuyuz yoksa sadece ethernet ilemi bağlanıyor
  • firmware yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndürün hala düzelmediyse yüklenmemiş demektir
  • Ne yaparsam yapayım bazı kopya disklerimi okutamıyorum cihaza. Bunları PC ve PS3 sıkıntısız okuyor.

CFW dendir dedim. Her türlü CFW yi tekrar tekrar kurdum olmadı. Okuyucu mu acaba gittim, aliexpress ten yeni BDP-140 a uygun okuyucu kafa getirdim, bir şey farketmedi.

Dün en son yeni bir şey keşfedip çektim. BDP-140 için 5.x li versiyonlardan , orijinal 1.10 a dönmek için yeni bir FW. Denedim oldu da, alet şu anki fabrikadan çıkmış haline geri döndü. Normalde 4.03 ten geri dönmek mümkündü ama 5.x lerden kesinlikle değildi. Bunu da başardık ama değişen bir şey yine yok malesef. Belirli filmleri (kopya 3D), alet bazen ilk açılıştaki dil menüsünü gösterse de kalanına kesinlikle devam edemiyor.

Var mı böyle bir sıkıntı yaşayan başka? iso,3D.iso kesinlikle problem yok ama aynı film kopya diskte olursa kesin okumuyor işte.

Gerçi kaç yıllık cihaz, bu kadar uğraşmaya da değmez. Güncel 4K destekli olup, bu tarz region code, cinavia, iso gibi işleri halledebilen bir cihaz bulsam parasına bakmadan direk gidip alırım ama henüz yok sanırım.

• Yok muhtemelen olmayacak ta çinlinin cfw yazabilme nedeni pioneerın kaynak kodlarını yayınlamasıydı pioonerın bu bölümü onkyoya satıldı zannetmem ki yayınlasın onkyo kaynak kodları bu güzel macera böylece bitti 4k hevesimiz kursağımızda kalarak

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.