< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Haziran 2021; 19:7:42 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
PIONEER BDP-140 / BDP-150 CFW->3D Bluray.ISO Full menü,Cinavia-Region Free,Harici Altyazı,SACD,DVD-A (182. sayfa)

-
-
Konuyu hortlatmiş olabilir şimdiden kusura bakmayın arkadaşlar. Ben elimdeki BDP-150 yi yıllardır kullanmadım. Satmayı düşünüyorum. İhtiyacı olan ulaşabilir. Uyguna vereceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam. Yazılım ile neler geldi ? Netflix geldi mi yada önceden de varmıydı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Netflix geldi fakat bağlanmadi, güncel olmasigin icin sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler bana bdp-140 için 5.08a ve 5.09c sürümler lazım elinde olan upload edebilir mi bir yere
tabi sn pio da gerekiyor usb ttl ile bir 140a yazılım atmam lazım 4.03 yüklü diyor ama çalışmıyor yahuu
-
anlatıldığı gibi yaptım ancak
Download File data corruption.
please try again.
hatası veriyor.
-
Bu thread altında 12 sene önce verilen bilgiler ve linkleri takip ederek fabrikadan 1.05 yazılımla çıkan ikinci el aldığım BDP-150'yi başarıyla güncelledim. Senelerdir pasif kalmış burası, cihazını cracklemek isteyen birisi olursa zaman kazansın diye özet geçiyorum.
Firmware 1.05 üzerinde maalesef 4.03 kuramıyorsunuz, 1.02'ye indirmek gerekiyormuş. Bir RAR dosyası açarken security hatası verdi, önemsemeyin, ya da winrar'ı admin olarak açın.
BDP-150_SP-downgrade-1.02.rar ve BDP-150_SP-downgrade.rar dosyasındaki 1.02'ye downgrade ediyor denmiş ama Çinlilerin ücretli 5.09 versiyonuna çevirdi cihazı. İçini açıp seri porta bağlamadan güncelleyemem diye üzüldüm. Sonra Pioneer BDP-150 Firmware - v4.03.zip içindeki .bin dosyasıyla 4.03'e dönmek istedim ama "Download File data corruption" hatası aldım, araştırdım, tekrar deneyince işe yarıyormuş, tekrar denedim ve oldu. Ancak restart sonrası kutuda WAIT yazdı, dakikalarca kaldı, 10 dk bekleyip fişi çıkartıp geri taktım ve başarıyla güncellendi.
Ardından BDP-150_SP_Activation_Free.RAR dosyasındaki aktivasyon kodu üreticisine cihazın Network info ve system info menülerinden aldığım MAC ID ve SN bilgilerini girdim. Aktivasyon kodu 20 rakamlık bir şey. Bu kodu nasıl gireceğiniz yine bu thread altında var, detaylı işler, tekrar yazmayayım. Başarıyla güncellendi.
Alttaki sitedeki yönergelere de bakabilirsiniz:
https://www.videohelp.com/dvdhacks/pioneer-bdp-150/11891
DVD bölgesini 0 yapmak mümkün, ama Blu Ray için gerektiği zaman kumandadan bölge değiştirmek gerekiyor:
TO CHANGE REGION CODE PRESS 3344 in initial setup and change DVD TO 0 AND BLU-RAY TO A (1) B (2) AND C (4)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X