Şimdi Ara

Pioneer CS-995 yerine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde emektar ama hala çalışan Pioneer CS-995 serisi

Pioneer CS-995 yerine...

hoparlörler var. Lakin önceki sahibi biraz hor kullandığı için deforme olmuş. Bende nette kısa bir arama yaptım ve bütçeme göre birkaç model hoparlör buldum. Kararsız kaldım. Sizce hangisini almalıyım.

Sansui SHT-92 ( 330 TL )

Cartel CAS-350 ( 290 TL )

Pioneer CS-995 yerine...

Technics SBT-100 ( 275 TL )

Pioneer CS-995 yerine...

Aige (modelini bilmiyorum) ( 180 TL )

Pioneer CS-995 yerine...

Jamo E 350 ( 250 TL )

Pioneer CS-995 yerine...

Technics SB-CA21 ( 225 TL )

Pioneer CS-995 yerine...

Cerwin-Vega V-6F ( 350 TL )

Pioneer CS-995 yerine...

Evet görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...

Not: Hoparlörleri Pioneer A-445 model bir anfi ile sürüceğim. Ses kaynağı ise Creative Xmod harici ses kartı.

• en iyisi cerwin ler fiyatta iyiymiş fakat cartelleri daha önce dinlediğim için güçlü yapısı ile ve ebatları büyük olduğu için önerebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: komando57

en iyisi cerwin ler fiyatta iyiymiş fakat cartelleri daha önce dinlediğim için güçlü yapısı ile ve ebatları büyük olduğu için önerebilirim

Evet benimde aklıma yatan bir model Cerwin-Vega. Cartel-350 satışı iptal oldu Eleman satamayınca kalsın demiş vazgeçmiş. Sansui ise toplamda f/p oranı çok iyi gibi geldi bana ama tabi dinleme imkanım olmadı.
  • jamo daha iyi gözüküyor bence
  • jamoların bu modeli daha çok sinema için uygun diye yorum okumuştum bi yerlerde. Technics sbt-100 önermem, sbt-200 bulabilirsen o iyi, bu fiyat aralığında. Aslında dinleme şansın varsa git dinle derim. Şehir neresiydi? 2.el hoparlör olayında kargoya çok güven olmaz bence onu da göz önünde bulundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eess

jamoların bu modeli daha çok sinema için uygun diye yorum okumuştum bi yerlerde. Technics sbt-100 önermem, sbt-200 bulabilirsen o iyi, bu fiyat aralığında. Aslında dinleme şansın varsa git dinle derim. Şehir neresiydi? 2.el hoparlör olayında kargoya çok güven olmaz bence onu da göz önünde bulundur.

Jamo' ları Adana da bir eleman satıyor dinleme imkanı da sunacak. Zaten 1 hafta sonra Adana' da olucam. Kargo olayında haklısın. Birçok satıcı kargoya güvenmediği için kargo istemeyin diyor. Ne de olsa hizmet kalitesi belli kargolarda. Sansui' ler için ne diyebilirsin. Neredeyse internette kaynak bulamadım. Bir forumda artık Sansui' leri çinli bir firma üretiyor kalitesi düşük demişti. Ne kadar doğru bilemem tabi. Lakin extradan center ve rear ların olması beni cezbediyor.

• sansuiler hakkında hiçbir fikrim yok cidden...dinlersen zaten fikrin oluşur ama demo cd al bi kaç tane yanına. basını tizini nerede ne giriyor çok iyi bildiğin bi kaç şarkıyı yanında götür. daha doğru bi fikir oluşabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.