Şimdi Ara

PİONEER dcs 424k blueray evsinema sistemi ACİL YARDIM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deadline

USB çözemediği yok gibi demişsiniz. Harici harddisk okuyor mu, çünkü tüm filmlerimi (720/1080p) o şekilde saklıyorum. Altyazılar da gömülü değil srt şeklinde. Normal mediaplayer şeklinde okuma yapabiliyor mu ?

Bende dcs 424k kullanıyorum mkv 720/1080p film arşivim var bazı filmleri açmıyor (112 film içinden 3 tane) ama televizyona bağladığımda hdd mi hepsini açıyor açamadığı yok (samsung 6140)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By MeLKoR

quote:

USB çözemediği yok gibi demişsiniz. Harici harddisk okuyor mu, çünkü tüm filmlerimi (720/1080p) o şekilde saklıyorum. Altyazılar da gömülü değil srt şeklinde. Normal mediaplayer şeklinde okuma yapabiliyor mu ?

Bende dcs 424k kullanıyorum mkv 720/1080p film arşivim var bazı filmleri açmıyor (112 film içinden 3 tane) ama televizyona bağladığımda hdd mi hepsini açıyor açamadığı yok (samsung 6140)

altyazılarda da herhangi bir sorun olmadan okuma yapıyor mu peki
  • quote:

quote:

quote:

Onu yazmayı unutmuştum Tv'den dil seçeneğini Türkçe yaptım tüm karakterler Türkçe oldu ama ses sisteminde aynı şeyi yaptığımda düzelme olmadı oyüzden ben filmleri ya pcden yada Tv'den oynatıyorum başka bir ayarı varmı ses sistemi için bulamadım hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu yazmayı unutmuştum Tv'den dil seçeneğini Türkçe yaptım tüm karakterler Türkçe oldu ama ses sisteminde aynı şeyi yaptığımda düzelme olmadı oyüzden ben filmleri ya pcden yada Tv'den oynatıyorum başka bir ayarı varmı ses sistemi için bulamadım hocam

Anladım teşekkürler hocam.

• Merhaba arkadaşlar. Kiraladığım evde eski oturanlar tarafından bırakılmış bu DCS 424K pioneer ev sinema sistemini buldum, kutusundan hiç çıkarılmamış. Ulaşıp bilgi verdik size hayırlı olsun dediler. Ben de kurulumunu yaptırdım fakat şöyle bir sorunum var ki çözemedim hiç. Optik çıkışı olmadığı için LG 3D Smart TV'ye Kulaklık çıkışından bağladılar. Harici disk üzerinden TV'ye bağladığım filmlerimi izlerken yarım saatte bir kendini kapatıyor. Bu ürünü kullanıp da ayarlarını yapmamda bana yardımcı olursanız çok müteşekkir kalırım. Saygılar.
  • Yok mu bir bilen?? ;(((

• Tmam kabul ediyorum oldukça zor bir soru sormuşum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkcer

pioneer alınmıştır.

hocam ben de bu sistemiz almak istiyorum , bluray var mı? özellikle sinema ve müzik konsuunda ses olayı nasıl, bilgi verirseniz sevinirim...
  • pıoneer dcs 424 k allah askına bı musluman soylesın bu urun nasıl karaoke yapıor ve turkce kodları gırdıgım halde hala olmuor kafayı sıyıracam bılen var sa acıl yazssın
  • Tigramo...neden kapandığı nı bende anlamis değilim. .bluray var.film ve usb den ses harika ancak cd den ses idare eder...karaoke denemedim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistemi kullanan varmı tavsiye edermisiniz ilginize teşekkürler.

• BMWM6 B kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şunu belirteyim, bcs424 ve dcs424 tamamen farklı modeller. Görünümleri ve model isimleri benziyor sadece. Bcs424 3d bluray destekli, 2xhdmi giriş, 2xoptik giriş, hdmi çıkışta arc desteği vb özellikleri olan bir sistem. Dcs424 dvd li diğer özelliklerini bilmiyorum ama yazılanlardan anladığım kadarıyla optik bağlantı bile yok. Bcs424 şuan teknosalarda 799tl fiyat ile satılıyor, ben kapalı kutu olarak bulup aldım. Benzer fiyatlara başka markaların bluetooth, dahili wifi vb özellikleri olan modelleride var ama ben pioneer olduğu için bunu tercih ettim

• Pioneer BCS-424K 1100W 5.1 Kanal Blu-Ray Ev Sinema Sistemi bu sistemi bende düşünüyorum 749 tl şuan çoğu mağazada.fakat bazı terddütlerim var mesela ses çıkış gücü 1100 watt rms mi?ve ses kalitesi nasıl?LG ve SAMSUNG un 300 wattlık 2.1 saunbarlarını test ettim sesler kalitesiz..yüksekliğide tatmin edici gelmedi bana.basları çok uğultulu ve sert geldi..99 kadar ses ayarı var 40 dan sonra resmen boşş...bu ürünün bası derin ve yumuşakmı?tizleri keskinm?.. bluray oynatıcısı usb üzerinden 2tb lik hdd de sıkıntı yaratırmı,ve içerindeki 1080p 30gb lik mkv filmleri okumada sıkıntı yaratırmı?mkv filmlerdeki gömülü altyazıyı okurmu?(bu çok önemli deyil)...optik ses girişi 2 adet olduğu özelliklerinde yazıyor ama yinede kullanandan öğrenmek daha doğru olur.optikses girişi mevcutmu?(usb de 2tb. hdd ve 1080p filmlerde açma sorunu olursa tv den optik kabloyla cihaza giriş yapılarak izlenecek)tv samsung D6000 media playerde bu saydıklarım sıkıntısız çalışıyor ama madem cihaza para veriyoruz işi ne cihazda açsın hepsini sıkıntısız.hatta daha fazlasını vermeli sonuçta sinema sistemi ismi...eğer bu ürünü kullanan bir kardeşim varsa ürünün bu saydığım konulardaki deneyimlerini paylaşırsa çok makbule geçer..

• samsung 290watt HW-H450 2.1 saunbar aldım ve gayet tatmin edici.bası gayet yumuşak ve dolgun.tiz ler biraz yetersiz.ama ses kalitesi oldukça iyi.malzeme kaliteside mükemmel.işlevsel bir cihaz kablo karmaşası yok.dolby digitel 5.1 sesli filmlerde 3D saund özelliğiyle 5.1 e yakın çevresel ses veriyor.müziklerde de güzel bir cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.