Bildirim
PİONEER dcs 424k blueray evsinema sistemi ACİL YARDIM...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kesinlikle pioneer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pioneer alınmıştır. -
Aldığınız ürün bu mu ?
Değilse bu nasıldır. Tavsiye edermisiniz ?
Ve bu değerler doğrumudur?
RMS Front 125W x 2 (6 Ω)
RMS Surround 125W x 2 (6 Ω)
RMS Centre 250 W (3 Ω)
RMS Subwoofer 250 W passive (3 Ω)
Teknosa fiyatı:
http://www.teknosa.com/kategori/ses-ve-goruntu/dvd-li/94/110100702/pioneer-bcs-424k-blu-ray-ev-sinema-sistemi -
açıkcası hoparlörlerine çok dikkat etmedim. ses olayı youtuba bağlanması alt yazı, 2 USB giriş olması,müzik dinlerken ses müthiş zaten sinma izlerken birşey demeye gerek yok. Ancak çoğu pioneerde olduğu gibi biraz ısınma problemi var -
quote:
Orijinalden alıntı: turkcer
açıkcası hoparlörlerine çok dikkat etmedim. ses olayı youtuba bağlanması alt yazı, 2 USB giriş olması,müzik dinlerken ses müthiş zaten sinma izlerken birşey demeye gerek yok. Ancak çoğu pioneerde olduğu gibi biraz ısınma problemi var
Isınınca herhangi bir problem oluşturuyormu birde bütün hopörlörleri kablolumu. şuan tekrar alsanız bu cihazımı yada hangi cihazı alırsınız.yardımcı olursanız sevinirim -
Şu ana kadar bi problem yaşamadım.SES çok iyi.USB çözemediği yok gibi...PİONEER ...ısısnmasa iyi gibi.. -
Kesinlikle pioneer al kardeşş -
pıoneer dcs 424k ses sisteminin internete girmesi konusunda bilgi sahibi olan birileri var mı acaba.bu cihazla internete bağlanıp direkt internet üzerinden müzik dinleyip film izleyebiliyormuyuz. birde istediğimiz siteye bağlanabiliyormuyuz. bağlanıyorsak nasıl bağlanıyoruz.yoksa wi-fi veya dlna özelliklerini sadece cihazlar arası bağlantı amaçlı mı koymuşlar bu cihazlara.bu konularda bilgisi olanlar cevaplayabilirler mi lütfen...birde çok ısınma yapıyormu ısınmalar normalmi sorun oluştururmu ileride. bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim... -
internette her yere giremezsin sadece youtube, picassa..falan, wifi opsiyonel diye biliyorum. dlna ile samsung tv ye bağlanılıyor. ...Isınma var .. -
bu aleti uygun fiyata satan yer bilirmisiniz arkadaşlar
teknosa fiyatı çok ucuk geldi
ikinci el bile düşünebilirim eger satmak isteyen varsa PM ltf. -
migrosda 599 tl. ürünü tavsiye edermisiniz. ürün dvd li blueray li değil sanırım. lg 50pm6800 tv de uyum sağlar mı. hdmi arc girişden uyumlu ses alabirmyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pet_Bardak
migrosda 599 tl. ürünü tavsiye edermisiniz. ürün dvd li blueray li değil sanırım. lg 50pm6800 tv de uyum sağlar mı. hdmi arc girişden uyumlu ses alabirmyim.
Kesinlikle is goruyor bende migrostan ayni fiyata aldim cok cok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: headbanger6
quote:
Orijinalden alıntı: Pet_Bardak
migrosda 599 tl. ürünü tavsiye edermisiniz. ürün dvd li blueray li değil sanırım. lg 50pm6800 tv de uyum sağlar mı. hdmi arc girişden uyumlu ses alabirmyim.
Kesinlikle is goruyor bende migrostan ayni fiyata aldim cok cok iyi
Az once test ettim cihazi. Ses kotu resmen. İyiki dinlemisim. Optikal cikisda yok
bcs 424k da 2 optik var . blueray var. sizin baktığının sadece DVD li... çok farklı o ... -
Bu ürünün amfisi var mı?
dcs 424k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 24 Ekim 2013; 18:06:24 > -
Ampli playerin içinde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: manolpan
Ampli playerin içinde.
Ama normal diğer sinema sistemleri gibi mi yoksa özel amfili mi? -
Normal diğer sinema sisteminden kastın nedir? Bunlar bildiğimiz hazır hepsi birarada sistemler ve bluray veya dvd playeride var.Dolayısıyle sistemin hoparlörlerini sürecek amplifikatörde bu playerin içine yerleştiriliyor ve gerekli giriş/çıkış bağlantılarıda bu playerlerde bulunuyor.Yani bağımsız bir ampli yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
USB çözemediği yok gibi demişsiniz. Harici harddisk okuyor mu, çünkü tüm filmlerimi (720/1080p) o şekilde saklıyorum. Altyazılar da gömülü değil srt şeklinde. Normal mediaplayer şeklinde okuma yapabiliyor mu ?
Benzer içerikler
- anfi neden ısınır
- ses yalıtım boyası işe yarıyor mu
- spdıf nedir
- 5+1 ses sistemi tv bağlantısı resimli anlatım
- lg soundbar subwoofer bağlantı sorunu
- en iyi hoparlör markaları
- en iyi ses sistemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X