Şimdi Ara

Pioneer DEH-1400UB DEMO modu kapatma (setup menüye girme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
60.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu linkteki teypten var aracımda

http://www.pioneer.eu/tr/products/archive/DEH-1400UB/page.html

Aküyü soktugum için teyp sıfır landı ve demo modu açık kapatmak için setup menüye girmem lazim nasıl yaparım şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teybi src tuşuna basıp kapatın, büyük ses ayarlama tuşuna basıp menüden demoyu örf yapın.

• Arkadaşlar Piooner DEH 1400UB model teyiplerin demo modunu kapatmak için setup menüsüne girmek gerekiyor. Setup menüsüne girmek için internette mevcut videolarda ses tuşuna uzunca bir süre basılması gerektiği gösteriliyor. Ancak DEH 1400ub modelinde setup menüsüne girmek için ; Ses düğmesinin çevresinde 4 adet (kırmızı yanan) düğmeye 2-3 saniye bastıktan sonra giriliyor. Daha sonra ses düğmesini saat yönünde çevirerek DEMO menüsüne gelip burada DEMO ON ibaresini ses düğmesine veya sağ ok düğmesine 1 defa basarak DEMO OFF yapıp SRC (sağ üst) tuşuna basıp menüden çıkmanız yeterlidir.
     Pioneer DEH-1400UB DEMO modu kapatma (setup menüye girme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanates -- 3 Ocak 2015; 14:10:13 >

• Power saving ide on yaparsaniz tamanen elektirigi keser

• Konuyu hortlatıyorum ama bu model cihazdan kullanıyorum, resetlemem gerekiyor ancak resetleme bölümünü bulamadım nasıl resetliyoruz bilgisi olan var mı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.