Şimdi Ara

Pioneer DEH-2800MP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: duduco

Ben kullanıyorum ama abd den almıştım 70 dolara. Ne atlama derdi var ne bas tiz sorunu tüm ayarları yapabiliyorsun. Ama burada en ucuz nerede bulurum diyorsan google en iyi çözüm yolu. Tek tek bütün sitelere girip incelemeni tavsiye ederim

okey duduco kardes saol tamamda bende baştan internetten almayı hesaplıyordum sonra birden düşündüm arıza falan yapınca nasıl tamire verdircem iye ve bu fikrimden caydım sonra teknosadan almaya karar verdim biraz pahalı teknosada ama bozulduğunda servis ağı çok fazla ve teknosa çok iyi hizmet ediyor doğrusu parayı hakediyor aslında
  • Babam kendi arabası için 99EURO ya getittirdi alamanyadan
  • okey saol benimde alamanyada çoook akrabam var ama garanti durumu falan bozulursa nereye tamir ettircem çok masraf çıkarır diye pek taraftarı değilim
  • Kaça aldın teknosadan? Aradaki fiyat farkı garantiye değer mi diye soracağım da
  • BENDE HEPSİBURADA COM DAN SATIN ALMIŞTIM 250 YTL YE KDV DAHİL İNDİRİMDEYDİ
  • e o zaman değmezmiş zaten garantili almaya. Zaten kapalı sıfır kutusundaydı bir kaç ay oldu hala tıkır tıkır çalışıyor. Yazın yine değiştireceğim zaten
  • arkadaşlar bence internetten alınmaz bozulursa garanti sorunu çıkıyor bozulunca nereye yaptırcaz en iyisi teknoSA dan almak bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: safak_41

O DANGALAK GELMİŞ KASET ÇALAR WAR DİO ORDA CD ÇALARDAN BAHSEDİOZ BİDE ARTİSLİK YAPİO YAZILANLARİ OKU falan demezmi..engelledi

ayıp ayıp üslübuna dikkat et

ne sanıyon kendini ne o artislikler dangalak falan ne oluyo burası dingonun ahrı deil düzgün konuş ceza alırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

arkadaşlar bence internetten alınmaz bozulursa garanti sorunu çıkıyor bozulunca nereye yaptırcaz en iyisi teknoSA dan almak bence

teknosa.com.tr den alırsan ne olacak peki
  • teknosa hiç olmassa her ilde var nerdeyse garanti sorunu hiç yaşanmaz peki netten aldın diyelim bozulunca radyoyu metpuplamı yollucan heee üstelik teknosa garanti bitse bile çok iyi servisi var
  • kardeş garanti belgesi zaten üzerinde kendisi geliyor ayrıca türikyenin heryertindeki servsilerden de yapabiliyorsunuz
  • arkadaşlar bu alete uzaktan kumanda eşleştirilebilio mu? ürün özelliklerinde kablosuz uzaktan kumanda girişi die bi olay var.ne diosunuz buna?
  • söyle bakayım pioneerin kaç ilde servisi var cahil arkadaslar bilmeden konusmasın teknosadan aldığımda ise vercem onlara hiçbir ücret teleb etmeden en yakın yetkili servise götürecek sonrada geldiğinde bana telefonla bildirip makinenizi alabilirsiniz dyiyecek işim bitcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: duduco

quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

arkadaşlar bence internetten alınmaz bozulursa garanti sorunu çıkıyor bozulunca nereye yaptırcaz en iyisi teknoSA dan almak bence

teknosa.com.tr den alırsan ne olacak peki

kardes anlamadın galiba teknosa comdan almıycam teknosa mağzasından alıcam ama bazı arkadaşlar

• çok güzel bende bunu almak istiyorum ama şuan borç batağı içindeyim belki benim renault conconde u satmak zorunda kalırım
  • teknosa pahalı saytıyor vede büyük iller dışındada yok benim favorim internet ve hepsiburada.com dan satın aldım
  • Lütfen kısayolları kullanınız...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.