Şimdi Ara

Pioneer DEH-2800MP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Pioneer DEH-2800MP radyo hakkında bilgi verirmisiniz kaç para en ucuz özellikleri iyimi bas tiz balance ayarı varmı wattı yeterlimi anfi çıkışı varmı ve en önemlisi önerirmisinz ilginize teşekkürler lütfen yardım edin
     Pioneer DEH-2800MP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inteldualcore -- 2 Ekim 2006; 14:59:46 >

• LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ PİONEER DEH-2800 HAKKINDA AYRINLILI BİLGİ İSTİYORUM BASS TİZ BALAN VB SES AYARLARI VARMI FİYATINI EN HESAPLI NEREDE BULABİLİRİM PLS PLS PLS
  • TR'de belki ilk alanlardanımdır.3-4 ay kullandım şuan yatıyolar maalesef :(
    Amfi çıkışı var eq ayarı var birsürü ses ayarı var yani BMXi felanı filanı birsürü özelliği var.4X50W hemde 130luk ve 170lik 2 çift hop. kullandım camları titretiyordu.Çok çabuk cdyi okuyor ve ne yaparsan yap atlama yok.Hiç kaçırma alın...
  • teşekkür ederim en hesaplı nerde bulabilirim bide bende 4x60watt pioneer hoperlör var bunlarla uyumlu olurmu sonses kaldırırmı bu hoperlörler gerçekten çok teşekkür ederim eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

teşekkür ederim en hesaplı nerde bulabilirim bide bende 4x60watt pioneer hoperlör var bunlarla uyumlu olurmu sonses kaldırırmı bu hoperlörler gerçekten çok teşekkür ederim eline sağlık

hoperlörün uyması lazım ama kaç yıllık hoperlör?
  • hoperlör çok kaliteli markası pioner şuanki radyomda pioneer ama kast çalr ve 4x7 watt olmasına rağmen ses süper bağrıyo pioneer kalitesi adını her şartta duyuruyo bazı markalar ise çok dandig mesela Blaupunkt çok dandik bir marka ses kalitesi çok iğrenç ve çoğu radyosu streo değil mono ses kalitesinde(örneğin fiatlarda radyo mono cd var) ama pioneer yıllar geçsede kalitesinden taviz vermeden zirvede ve hala süper kullanıyorum ses kalitesi mükemmel üstelik mono değil streo birde yeni bir cd mp3 çalarlı pioneer alıyım işte o zaman süper olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin pioner ewde yatiosa uygn fiyata weirirsen talip olabilirim ......adresm shafackk_41@
  • ok dostum ekledim seni görüşürüz
  • Normal bişey istiyosan 4X50W ye
    6991 bi çift oval
    13 ya da 17 cm. 49 serisinden kapılara aldın mı tadından yenmez....
  • teskkürler kardes bende arkada 2 tane 60w 8ohm pioneer hoperlör öndekilerin ise markasını ve watını bilmiyorum sizce bu hoperlörler 4x50 için yeterlimi
  • BU ÜRÜN ŞU ANDA BENİM ARABADA VAR İNTERNETTEN HEPSİBURADA.COM DANA ALMIŞTIM İNDİRİMDEYKEN HER YÖNÜYLE KALİTE ARABAMDAKİ HOPARLÖRLER BLUKPUKNT MARKA DEĞİŞTİRME İHTİYACI HİSSETMEDİM ÖNCE RAYDYO TEP E GÖRE HARİKA SES VERİYORLAR ÖNCEKİ DEİĞİMDE ARABANIN ORJİŞNAL RADYO TEYBİYDİ AMA BANA BAKARSAN BİRAZ BEKLE ARTIK CD ZAMANIDA GEÇİYOR ARAÇLARDA HARDDİSK Lİ MP3 ÇALARLAR ÇIKIYOR CD DERDİ YOK YKLÜYORSAUN ÇALIYOR TIPKI HERKESİN ELİNDEKİ MP3 ÇALARLAR GİBİ AYRICA ŞU ANA HAFIZA KARTLI OLARNLAR VAR BENCE İLLA ALACAM DİYORSAN BEKLEYEMEM DİYORSAN HAFIZA KARTLI AL DEH-2800 DE HAFIZA KARTI VE USB GİRİŞİ YOK BİLGİNE
  • yok ya cd li olsun isterim uğraşamam hraddisk ile zırt pırt şarkı yüklemek gerekir onada cdli eniyisi bence peki tebin bassı nasıl bas balans tiz gibi ayarları varmı
  • imzamdaki mp3 calari verim sana , fiat cok uygun.
  • http://www.magza.com/pinfo.asp?pid=21082 burdan bakabilirsin. Ben de bu modeli almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

yok ya cd li olsun isterim uğraşamam hraddisk ile zırt pırt şarkı yüklemek gerekir onada cdli eniyisi bence peki tebin bassı nasıl bas balans tiz gibi ayarları varmı

NE DİYEYİM Kİ KARDEŞ TAM ANLAMI İLE MARKA DAHA BENİM ÇÖZEMEDİĞİM BİR SÜRÜ ÖZELLİĞİ VAR TAVSİYE EDERİM BAS DA VAR TİZDE SESİ İSTEİDĞİN KOLONLARADA VEREBİLİYOSUN YANİ ÖN ARKA SAĞ SOL OLAYI
  • Evde Pioner I Yatan Arkadas Fiyat Ne Kadar Diyorsun ?
  • PİONEER GERÇEKTEN KLAS BİR MARKA AMA BENİM BU MAKİNEİ ALDIĞIM FİYATA UCUZ MARKALARDAN DAHA GELİŞMİSİNİ USB LİSİNİ VE DE HAFIZA KARTLI GİRİŞLİ OLANI ALABİLİYORSUNUZ ÖRNEĞİN SUNNY AMA MARKA DİYECEKSENİZ ŞU ŞARTLARDA PİONEERİ ÖNERİRİRİM
  • marka olup olmaması önemli değil bnm için pioneer ses kalitesi daha iyidir die almak istiyorum bi fark yoksa tabi bende doğal olarak ucuz ve bol özellikli olanı almak siterim ama paraya göre kalitede değişiyor
  • Ben kullanıyorum ama abd den almıştım 70 dolara. Ne atlama derdi var ne bas tiz sorunu tüm ayarları yapabiliyorsun. Ama burada en ucuz nerede bulurum diyorsan google en iyi çözüm yolu. Tek tek bütün sitelere girip incelemeni tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.