Şimdi Ara

Pioneer DVR-433H-K 80 GB Dvd kaydedici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ürünün siparişini verdim.Nasıl bir üründür?Yorumlarınızı bekliyorum.

• bende dun aldim , suan kullaniyorum . pratiklik fln hersey gayet guzel ama benimde cozemedigim seyler var mesela dvd yi hizli bi sekilde hdd ye atmayi cozemedim ( atiyo ama normal dvd okuma hizinda yani 2 saatte fln ) ve bir kanali kaydederken baska kanali izleme secenegim mevcutmu mevcutsa nasil .. bu ozellikleride cozersem super olucak bilgisi olan bi arkadas yardimci olursa cok sevinirim ..

ama bunun disinda kayit, kayitla oynama , dvd den dvd ye kayit ( super hizli ) , tasarim vs hersey gayet guzel , gule gule kullan ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetfb

bende dun aldim , suan kullaniyorum . pratiklik fln hersey gayet guzel ama benimde cozemedigim seyler var mesela dvd yi hizli bi sekilde hdd ye atmayi cozemedim ( atiyo ama normal dvd okuma hizinda yani 2 saatte fln ) ve bir kanali kaydederken baska kanali izleme secenegim mevcutmu mevcutsa nasil .. bu ozellikleride cozersem super olucak bilgisi olan bi arkadas yardimci olursa cok sevinirim ..

ama bunun disinda kayit, kayitla oynama , dvd den dvd ye kayit ( super hizli ) , tasarim vs hersey gayet guzel , gule gule kullan ..

Bir kanalı kaydederken başka bir kanalı seyretme meselesi, eğer digital receiver kullanıyorsanız olmaz. Anteni direkt DVD kaydediciye takmanız gerekir. Yoksa olmaz. Tıpkı eski kaydedici VHS video bağlantısında olduğu gibi.

Picture in Picture özelliği olan TV lerde aynen böyle. TV Digital receivere bağlıysa Picture in picture özelliği çalışmaz.

Umarım mantığı anlıyabilmişsinizdir.

• quote:

Orjinalden alıntı: topaz42

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetfb

bende dun aldim , suan kullaniyorum . pratiklik fln hersey gayet guzel ama benimde cozemedigim seyler var mesela dvd yi hizli bi sekilde hdd ye atmayi cozemedim ( atiyo ama normal dvd okuma hizinda yani 2 saatte fln ) ve bir kanali kaydederken baska kanali izleme secenegim mevcutmu mevcutsa nasil .. bu ozellikleride cozersem super olucak bilgisi olan bi arkadas yardimci olursa cok sevinirim ..

Bir kanalı kaydederken başka bir kanalı seyretme meselesi, eğer digital receiver kullanıyorsanız olmaz. Anteni direkt DVD kaydediciye takmanız gerekir. Yoksa olmaz. Tıpkı eski kaydedici VHS video bağlantısında olduğu gibi.

Picture in Picture özelliği olan TV lerde aynen böyle. TV Digital receivere bağlıysa Picture in picture özelliği çalışmaz.

Umarım mantığı anlıyabilmişsinizdir.

walla soyle soylim bende siyah philips olan dijiturk dekoderinden var ve recorderi dijiturkle kullaniyorum . recorder i tv ye component kabloyla bagladim , anten direk dijiturkun arkasina gidio ( zaten tek anten girisi var arkasinda ) ve dijiturkle recorderda birbine kirmizi beyaz sari av kablolariyla bagli , o sekilde kullaniyorum recorderi .. ama kesinlikle bi kanal kaydederken baska kanal izlemeyemiyorum , acinca direk o actigim kanali kaydetmeye basliyo .. senin dedigin gibi baska kanal izleyebilmek icin ne tip bi baglanti kurmam gerekir , yardimci olursan sevinirim , tesekkurler ..

• Tekrar söylüyorum. Digital receiverle mümkün değil. Bir digital receivere 100 adet TV bağlasan hepsinde aynı kanalı izlersin. Bir kanalı kaydedip diğer kanalı seyretme olayı, eğer kanallar kaydedici video dan değiştiriliyorsa mümkündür.

Bak şimdi. Olay şöyle oluyor. Eski antenlerden bir tane dama takıyorsun. Yükselticiyi de takıyorsun. Yükselticiden gelen kabloyu kaydedici video ya RF OUT girişinden takıyorsun. Videodan da tv ye RF OUT tan geçiş yaptırıyorsun. Kanallar o an için video dan değişiyor. TV sadece görüntü gösteriyor. Diyelim ki sen TRT1 de bir yayını kaydetmek istedin. Video yu TRT1 kanalına getiriyorsun. Kayıt tuşuna bastığın anda video yayını kaydetmeye başlıyor. Amaaaa bu anda TV yi serbest bırakıyor. Sende TV nin kumandasından başka bir kanalı seyretmeye devam ediyorsun.

VHS ve Betamax videolarda mantık aynen böyleydi. Şimdide böyle. Değişen sadece Kaset- CD olayı.

Not: Dikkat edersen Digital receiverden bahsetmedim. Sisteme Digital receiver girerse mümkün olmaz çünkü.

• Ben de 2 gün önce bu üründen aldım. Ancak divx filmleri seyredemedim. Elimde 150 ye yakın divx film var bunları izleyemiyecek miyim? Bunun için fimrware falan var mı?
    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse çok memnın olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.