Şimdi Ara

Pioneer DVR-S19LBK Dvd-Writer İnceleme ##by Furki06##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Pioneer DVR-S19LBK model dvd/cd writeri inceleyeceğiz.

Öncelikle ürünün teknik detayları hakkında bilgi verelim ;

Bağlantı portu olarak Sata portu yer almakta. Windows 7 desteği olan ürün windows 7 kurulduğunda otomatik tanınmakta ve sürücü istememekte. LabelFlash özelliği mevcut*(ayrıntılı bilgi için internette araştırma yapabilirsiniz.)

Ürünün Kutu İçeriği

S19LBK
    Sata Kablosu
    Power çevirici kablo(molex to sata)
    Garanti belgesi, kullanım kılavuzları
    Ve son olarak Nero 9 Essenstails dvdsi yer almakta.

İzlenimlerim

Yazın anakart+cpu+ram yenilemesi yaptığımdan dolayı eski kalan ide portlu harddisk ve cd writerimden kurtulmak için harddisk ve dvd writer alışverişine çıkmıştım. Aklımda Hp marka almak vardı. Fakat Bimeksin internet şubesinde mağazada var olan ürün Ankara/Ankamall bimekse uğradığımda mevcut değildi bende Hd502HJ Harddiske 100lira verdim ve çıktım. Bimekste S19LBK 70tl idi. Pahalı gelmişti.
    . Sonra electro worlde girdim ve 60 tl etiketini gördüm. Fazla dolaşmayım dedim aldım çıktım. Önce dvd writeri sadece kasanın slotuna yerleştirip eski harddiskimden windows 7 dvdsini yazdırıp yeni harddiski formatlayacaktım.Boş dvd taktım. En düşük hızda yazdırmaya başladım. O an odanın içini bir uğultu kapladı. Valla titreşimden kasa çok hafif sallanıyordu.Sonra anladım ki vidaları takmadığımdan olduğu yerde kıpraşıyor.İki bir tarafta ikide diğer tarafta olmak üzere vidalarını taktım.Titreşimi kesti ve windows 7 kurulumuna geçtim. 15 dk gibi sürede kurdu. Ve neredeyse hiç ses yoktu. Windows 7 kurduktan sonra Elimde olan cd ve dvdlerden birkaç tane denemeye başladım. Açma kapama Oldukça hızlı. Hatta bazı markalara göre aşırı hızlı. Fakat hızlı açılıp kapatma herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Oldukça hızlı ve stabil bir ürün.

Birazda ssler Konuşsun ( Fotoğraflar e71 ile çekildiği için biraz kötü olabilir Kusura bakmayın)

Ürünün kutusundan ve kendisinden kareler :

Sonuç

50-60 Tl aralığında bluray ile işi olmayan arkadaşlara, Hızlı ve Sağlam olsun diyorsanız Pioneer S19LBK işinizi görecektir.

Kişisel olarak Tavsiye ediyorum ve Fiyat/performans diyerek yazıma son veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furki06 -- 15 Şubat 2012; 20:47:57 >

• bende bunu aldım ama biosta görüyo bilgisayarımı açınca görmüyor yardım edin bilgisayarıma çift tıklıyorum gözükmüyo aygıt yöneticisinde de gözükmüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmkdkl99

bende bunu aldım ama biosta görüyo bilgisayarımı açınca görmüyor yardım edin bilgisayarıma çift tıklıyorum gözükmüyo aygıt yöneticisinde de gözükmüyo

İsletim sisteminiz xp ise ve sonradan taktiysaniz bole oluyor. Xp ise yeniden sistem yuklemek(format) cozum olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm evet xp ve bugün taktım
  • format attım oldu teşekkür ederim
  • Bende vatandan bunun siparişini verdim. Şimdi burda bu konuyu gördüm. Xp kullanıyorum. Sırf bu dvd için format mı çekecem yahu. Çok saçma olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H22N
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.