Şimdi Ara

Pioneer KRL 46V Kuro LCD - 3499 YTL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimse malım kötü demez, hatta bir süre sonra kendisi bile yürekten inanır. Bu tezime güz örnek Drizzt_tr dir. Bence de şu an için tüplü tv ler ile yarışacak bir görüntüleme teknolojisi yok. Benim panasonic 100 hz tüplü televizyonumdan iyi gösterene de rastlamadım henüz. Hatta Fordun üzerine araba tanımam, philipsin üzerine de cep telefonu tanımam. Bende onlar var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbehcan -- 14 Mayıs 2009; 11:42:36 >
  • Tüp yemek pişirme amaçlı dahi kullanılmıyor artık hocam, doğalgaz var.

Ufacık tv'de iyi gösterse ne olur, göstermese... İzlemediyseniz sd yayını pioneer 8. nesil hd ready bir plazmada, hd yayınıda bu konudaki lcd'de bir izleyin görüntü teknolojileri konusunda...
  • Lütfen Tv ile ilgili genel görüşlerinizi Sıcak Fırsatlar bölümündeki bu konuda değil, Tv - Projeksiyon bölümündeki konuda belirtin.
  • inceleme ve diger resimler burada

http://forum.donanimhaber.com/m_31648962/tm.htm

Diger kanal , ışık, pozisyon, havadaki nem, ısı gibi farklı koşullarda çekilmiş fotolar bulunmaktadır. Z4500 üde saatlerce izlemiş biri olarak, Pioneer 46V diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Sony W5500 deki insan yüzü ile 46V yi kıyaslayabilirsiniz
    Tabiiki çekimin, yayının etkiside vardır ama yinede dogallıkta 46V daha iyi görünüyor

W5500
     Pioneer KRL 46V Kuro LCD - 3499 YTL

Pioneer 46V
     Pioneer KRL 46V Kuro LCD - 3499 YTL

Sony kullanıcısı olarak çok net söyleyeyim sony fotoğrafın canlı renk modunda çekildiği çok açık ortada. Renk ayarını standart yapmak aynı sonucu almak için yeterli. Boşuna footğraf çekmeyin, şu an piyasada bulunan tüm televizyonların ayarlarını aynı yaptığımızda göz ile algılanabilecek bir fark olduğunu hiç zannetmiyorum.

• Bu fırsat sıcak doğru ama bundan daha sıcak bir fırsat var KRL 46 V için.

3450,00TL.

Üstelik kargo ve kurulum dahil.

GSA Elektronik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi
    Öveçler 2. Cad. 1307. (Eski 87) Sok. No: 1/1
    DİKMEN - ANKARA
    Tel: 0 312 472 13 23
    Fax: 0 312 472 13 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi driversss -- 15 Mayıs 2009; 10:12:07 >
  • haftasonuna özel 3000tl yapmışlar

3150tl 8 taksitli fiatı
  • bu ürün böyle ucuzlarken neden 5090 fiyatı düşmüyor anlamıyorum. hala 6000 tl seviyelerinde geziyor panel yaa !..marka imalata da son verdi panel hala aynı fiyat anlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ((UĞUR))

haftasonuna özel 3000tl yapmışlar

3150tl 8 taksitli fiatı

Selamlar,
    Hangisi acaba Zen mi yoksa GSA mı veya başka bir yer mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kel_epir

quote:

Orjinalden alıntı: ((UĞUR))

haftasonuna özel 3000tl yapmışlar

3150tl 8 taksitli fiatı

Selamlar,
    Hangisi acaba Zen mi yoksa GSA mı veya başka bir yer mi?

+1

Bu arada Zen'in İstanbul şubesinde de indirimli satılıyor muydu bu ürün acaba?
  • Sanmam...Buranın sahibi, toplayıp, satıyordu bu fiyattan. Tüm Zenlerde olmayabilir. Fakat telefonlada alabilirsiniz. Zaten kurulumu yerel Digicom servisi yapacaktır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.