Şimdi Ara

Pioneer KRL 46V Kuro LCD - 3499 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
4.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0sedan arkadaştan özür dileyerek bu başlığı açıyorum. Sıcak fırsat olması ve TV sayısının az olması nedeniyle umarım kendiside anlayışla karşılar bunu yazmamı.

İşin ilginci kendisinin tavsiyesi ile TV yi görmek için Ankamall e gitmiştim. Bimekste ürünü gördüm, etikette 5800 YTL yi görünce önce çüş dedim
    TV yi inceledim, Allah için kasası kalite olarak bağırıyor. Samsunglar filan yanında oyuncak kalmış, o derece..
    Görüntü kalitesine birşey denmez. Özellikle siyahlara baktım simsiyah desem yalan olmaz. Gerçi DVD oynuyordu ama diger tv lerdede aynı görüntü vardı.
    Akıcılık vs olarak çok yumuşaktı, alayımmı almayayımmı diye gitmiştim, görünce direk alasım geldi...

Dedim yarın Orhan arkadaşın yerine gidip alayım diye dönerken, yolda Zen i gördüm. EnPlus ın yanı. Baktım ekranda Pioneer 5090, içeri baktım, ileride bir 46V...Birde burada inceleyeyim dedim.

Etiketi görünce şaşırdım, nitekim fiyat KDV dahil 3.499 YTL idi. Çağırdım, "Teşhir mi bu" dedim. Gayet yardımcı olan arkadaş bu fiyatın sıfır ürün için olduğunu söyledi. Ellerinde 5 kadar açılmamış olduğunu, istersem bu teşhiri yarın gönderip, salıda sıfır ürünü kurdurabileceklerini söyledi. Kendilerine teşekkür ettim ve ugraşmadan salı gelin kurun dedim.
    Tekrar tekrar sordum, kullanım süresini servisle kontrol edebileceğimizi (Digicom elemanları), kutusu açılmamış ürünü göndereceklerini söylediler..

Yanındada sony vardı. İki üründende yayını kestiler, tvler açıktı, KRL 46V tamamenmi kapalı dedim, hayır dediler, o derece siyahtı. Bu cazibesine dayanamayıp ürünü orada peşin olarak satın aldım. Aslında Orhan arkadaşımızdan alacaktım ama 200 ytl daha ucuz ve elimin altında oluncada bırakamadım.
    Anlayacaktır beni

Sözün özü arkadaşlar,

PIONEER KRL 46V LCD - 3.499 YTL KDV dahil (5 adet kadar var demişlerdi açılmamış, 1 ini ben aldım)

ZEN Elektronik - Ankamall ANKARA

Hasan Beyi isteyen arayıp konuşabilir. Cebini verebilirim
    Dükkanı arayacak olan olursada : 0-312-541 2777

(Koray bey tavsiye etti derseniz, fiyattada farklılık yapamazlar, ben çok söyledim, bizim foruma yazıcam ona göre diye, tamam abi yaz dediler, bekleriz arkadaşları dediler, o nedenle hatırlarlar)

ps : Ürünler faturalı ve 2 sene Digicom garantili tabiiki, merak edenler olabilir

Darısı diğer LCD düşünen arkadaşların başına

Genel Özellikler

46-inch / 117cm Diyagonal Ekran Büyüklüğü
    'KURO' Ekran
    'HD Ready 1080p'
    HD Digital Film Direct 24
    4 m/sn. Tepkime Süresi
    100Hz
    16:9 İzleme Oranı
    1,920 x 1,080 Çözünürlük
    10.000:1 (Dinamik Kontrast)
    Entegre DVB-T ve Analog TV Tuner
    Entegre Alt Hoparlör
    Giriş Terminalleri: 3 x HDMI, 1 x Komponent, 1 x PC, 1 x S-Video, 2 x Euro-SCART, 1 x CI Slot, 1 x Stereo Mini-Jack, 1 x Anten Terminali
    Çıkış Terminalleri: 1 x Dijital Optik Ses, 1 x Kulaklık, 1 x Analog Ses
    Elektronik Programlama Rehberi
    Boyutlar (W x H x D): 1.101 x 698 x 96 mm.
    Ağırlık: 25,5 kg
    Güç Tüketimi (Kullanımda / Standby): 253W / 0,5W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 9 Mayıs 2009; 0:18:17 >

• Kazıkçı zene bak bea 5080 için 5200 fiyat çekiyorlardı orda...

Hayırlı olsun 10 bit avcısı 12'den vurmuşsun
  • Hayırlı olsun güzel TV almışsınız.
  • Hayırlı olsun Drizzt_tr, güle güle kullanın, uzun arayışlar sonunda panelinize kavuştunuz. Philips başlığı öksüz kaldı. Keyifli seyirler...
  • sagolun...Üstümden bir yük kalktı diyebilirim, o tv mi bu tv mi derken sonunda bitti çilemiz..Güzel bir sonla
    Darısı diger almayı düşünen arkadaşların başına...
    Bu fiyata kaçırmasınlar, zaten görüncede direk almak isteyeceklerdir
  • Drizz arkadaş kusura bakma insallah memnun kalırsın üründen.
    Benim içime sinmedi nerede ambilightlı tasarım ödüllü philipsler nerede bu krl 46v..

İnsallah çok severek almıssındır tvni..

Güle güle kullan..

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

sagolun...Üstümden bir yük kalktı diyebilirim, o tv mi bu tv mi derken sonunda bitti çilemiz..Güzel bir sonla
    Darısı diger almayı düşünen arkadaşların başına...
    Bu fiyata kaçırmasınlar, zaten görüncede direk almak isteyeceklerdir
  • Bugün ben de baktım, Darty'de 4.499 TL'ye satılıyor. Arada 1.000 TL fark var ama, 5 - 6 bin lira da değil... Kasası diğerlerinin yanında biraz sade kalmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istanbulda olsa idi kaçırmaz nakit olarak alırdım
  • kasası nasıl sade kalmış diyebiliyorsunuz anlamıyorum, alüminyum dar çerçeve diğerlerine fark atmış heryeri kalite kokuyor, diğerleri bunun yanında plastik oyuncak gibi kalıyor, görüntü kalitesini söylememe bile gerek yok, sadece kumandalarını elinize alın kimin kaliteli olduğu hemen anlayabilirsiniz, ben bunu gördükten sonra artık diğerlerine bakamaz oldum...
  • güzel tercih iyi günlerde kullan.
  • professor beni bilirsin, philipsleri begenirim. Ama şunu söyleyeyim, raflarda birçok LCD ile birlikte duruyordu. Yanında samsunglar ve sony lerde vardı
    Açık söyliyim, gördüğün anda, kasa kalitesi digerlerinin yanında bagırıyor. Magnezyum alaşımlı kasası ile sade, ciddi ve saglam bir duruşu var.
    Görüntü kaliteside üst seviye. Özellikle SD , DVD gibi yayınlarda ilk başta giden panellerden.
    3500 e alınacak en kalite 46" panellerdendir. Almayı düşünen varsa gayet sıcak bir fırsat. Kaçırmasın

Kumandası

Başka bir arkadaşta aldı aynısından, resimlerini çekmiş, bakmak isteyen olursa bu linkte var

http://reg.imageshack.us/content.php?page=blogpost&files=img411/8528/sany0202.jpg-img9/8240/sany0234c.jpg-img9/4654/sany0227.jpg-img152/5459/sany0222.jpg-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Mayıs 2009; 13:47:46 >

• Tasarım konusu kişiseldir ve bana göre daha Samsung'un eline su dökebilecek birileri çıkmadı.

Samsung tasarımda kendisiyle yarışıyor.
    Yeni LCD'leri tek kelimeyle zerafet, estetik ve kalite kelimelerinin vücut bulduğu tasarımlar.
  • Mesela bende Samsungun tasarımı hiç begenmem. Hele son kasalarda, V şekli çok itici duruyor. Tasarım harici kasa malzeme kaliteside berbattır.
    Ama bunlar kişisel zevk işleri tabii. Görsel kısımlar yani. Malzeme kalitesinde bu tür zevk yok tabii, kötüyse herkes için kötüdür
  • Ahmet çakar dün sinan enginden fırçayı yiyince şaftı kaymıştı o hüzünlü ifadesi tam da denk gelmiş fotoğrafa

bu arada resimleri beğenmedim bariz noise var ama fotoğraf makinasından kaynaklandığı besbelli
  • SD gayet başarılı zaten bunu zamanında söylemiştik

Götüntüde contrast vesaire ayarları tam hissetmek için o arka plan olmamış ! Koyu ve tonlu renkler olması gerekir , saygılar...
  • Sony W5500 deki insan yüzü ile 46V yi kıyaslayabilirsiniz
    Tabiiki çekimin, yayının etkiside vardır ama yinede dogallıkta 46V daha iyi görünüyor

W5500

Pioneer 46V

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 11 Mayıs 2009; 19:40:26 >

• doğallık bu kadar güzel anlatılamazdı tebrikler....
  • Bu şekildeki alakasız fotoğrafların doğallığı gösterme adına en ufak bir katkısı olduğunu düşünmüyorum. Neden derseniz:

- İki televizyonun yerleri ve bulunduğu ışık koşulları FARKLI...
    - İki görüntüde de farklı kanallar var. Herkes bilir ki her kanalın renk kalibrasyonları az çok birbirinden farklıdır. (Ayrıca ATV bana hep fazla kırmızı ve doğallıktan uzak gelir.)
    - İki görüntüde de farklı insanlar, farklı ışık ve çekim koşulları, farklı yayınlar var...
    - Hatta ve hatta iki fotoğrafın da çekildiği makineler bile farklı. (Birisi Sony W55, diğeri Sanyo HD1) Fotoğraf makinelerinin ve hatta bunların ayarlarının bile renkler üzerinde ne kadar etkili olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.
    - Ayrıca bu TV'lerin renk ayarları hakkında da bir bilgi verilmemiş. Mesela ten rengini daha pembemsi seven birisi pekala Pioneer'da da renk ayarlarını değiştirerek gayet pembe renkli insan yüzleri yaratabilir.

Kesinlikle benzer şartlar altında yapılmayan bu kıyaslama ile sağlıklı bir sonuca ulaşılabileceğini düşünmüyorum.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, "Sony Pioneer'dan daha doğal renk üretir" gibi bir iddiam kesinlikle yok. Hatta ikisini de yan yana görüp incelemişliğim bile yok, sadece yukarıdaki gibi bir kıyaslamanın ne kadar yanlış ve yanıltıcı olduğunu söylemek istedim.

• Fotoğraftan anlaşılması mümkün değil böyle şeylerin, hatta hiçbirşeyin.

Neyse bu arada tv'yi canlı dahi görmemiş bir ordinaryus profesör ben bu tv'ye 350 lira bile vermem diye bir yazı yazmıştıda silindi yada sildi... Kedi ciğer ekseninde dönen yılan lafıydı bence
    Kasada kullanılan malzemeden bile haberi bile yoktur muhtemelen. görüntü kalitesi olarakta her philips'i sulu götürüp susuz getirmesi de başka bir detay tabi.
  • rekabetin gözünü seveyim 3450 tl peşin olmuş tv isim vermeyeyim dedikodu olacak bir yerde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.