Şimdi Ara

PIONEER Mİ? JBL Mİ? KARAR VEREMEDİM:(((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pioneerin 306c modelini al 400rms değeri var haa bu arada kabine dikkat et yoksa sende ben gibi seti taktırısın çift bobinli bası 2 saatte yakarsın edison 505a cokmu güçlü ki yawwww
  • arkadaşım ßende senin gißi aLmadan yakLaşık 1ßucuk ay araştırdım

JßL 1000 i dinLedim

pioneer 306c yi dinLEdim

ßu ikisi arasından pioneeri aLdım 8 ay önce şuan cok memnunum senin ßaktıgın pioneeri yakından görüp dinLeyip inceLeme fırsatım oLmadı fakat 306yLa sekiL dşında herseyi aynı diyeßiLirim..2si arasında kaLdıysan pioneeri aLmanı tavsiye ederim...Sana ßi tavsiye dinLemeden aLma çünkü ßazı insanLar uzun,yumuşak ßass sever ßazıLar tok,sert.İnsana göre degişiyor ßaşkasının önerdigini degiL kendi kuLagına hoş geLeni aL...
  • pıoneer
  • kardeş şimdi burda nekadar favori markalarımızı övsek azdır kimi jbl der kimi pioneer der o yüzden git sen ikisinide dinle ama önerim jbl de gt4 değil gt5 dinle pioneerdanda istediğini dinle
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2_Fun

kardeş şimdi burda nekadar favori markalarımızı övsek azdır kimi jbl der kimi pioneer der o yüzden git sen ikisinide dinle ama önerim jbl de gt4 değil gt5 dinle pioneerdanda istediğini dinle

bencede katılıyorum... ama ginede pıoneer diyorum...
  • eeee konuyu açan hariç herkes msj yazmış ve aradan da 14 gün geçmiş aldınmı? ne aldın durum nedir? hala kararsızmısın? istediğin gibi oldumu
  • arkadaşlar PIONEER 307 D4 1200WATT 400 RMS ALDIM SES SÜPERR kesinlikle pıonnerrrr pişman asla olmayacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cddklc -- 23 Nisan 2009; 2:16:53 >
  • benim dinlediğim kadarıyla şöyle bişey var subwoofer da kicker ve diğerleri....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cddklc

arkadaşlar PIONEER 307 D4 1200WATT 400 RMS ALDIM SES SÜPERR kesinlikle pıonnerrrr pişman asla olmayacaksınız...

hayırlı olsun çok güzel subwoofer bende düşünüyorum.hangi amfiyle kullanıyosunuz acaba?
  • jbl
  • Arkadaşlar ben Pioneer derim jblde iyi ama bir zaman sonra bozuluyo
    Zaten jbl Türkiye markası Pioneer dünya markası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.