Şimdi Ara

PIONEER Mİ? JBL Mİ? KARAR VEREMEDİM:((((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
14.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar arabam DOBLO bende Sony teyp 2007 model GT 310 modeli var. Sonra jameson usa 505 1400w birde Pıonner TS 6992 460W ovel aldım.Şimdi ise subwoofer almak istiyorum karar veremedim. iki markada kararsız kaldım Pıoneer 1000W TS 257 D2 Mİ? ALAYIM YOKSA JBL NİN SUBWOOFERİ VAR 1000W HANGİSİ PIONEER DİYORUM AMA PIONEERİN ESKİ HOPARLÖRÜ VAR 800W TUTULMADI ONUN GİBİ SESİ BOZMASINDAN KORKUYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cddklc -- 14 Ekim 2007; 23:21:55 >

• jbl in 1000watt lığı tam süper olur ama yumşak bvas vuruyomuş gerci ben pioneer adlım sert bas vuruyor o yüzden
  • jbl
  • Kardes pioneeri al çok daha kaliteli pioneer bnde gt4 1000 wattlıktan aldım 2 ay sonra bobini yandi Şimdilik jvc 600 watt war 250 rms çok memnunum

Bişe daha söliim woofetr alirken rms powerini bak peak power a bakma
  • jbl i öneririm yumuşak bas vuruyor ama gerçekten iyi inletiyor
  • bi karar almış deilim beyler biraz daha yardımcı olun lütfen
  • benim düşüncem pıoneer i tercih et
  • hiç düşünme pioneer al derim istersen ikisinide git bi tesisatcıda dinle farkı gör
  • kardes bende fiat marea arac var 3hafta öncesine kadar aynen bende senin gibi kararsızdım nasıl set duzeyim nasıl bisey olsun diye bir turlu karar veremiyodum ama her ikisinide dinleme imkanı buldum biri teyze oglunun arabasında borada pıonner 800 w pandizot bide eski kasa toyota corollada 1000w kabin wofer gördügüm su olduki bence boynuz kulagı gecmiş yani jbl kaliteli bas vuruyor yureginde hissediyosun vurdugu bası ama pıonner ona göre daha az haa pıonnerde 10 numara asla kötü deil ama madem araba doblo madem kararsızsın pisman olmaman için sana kesin ve kesin memnun kalacagın tek marka model

1000w kabin tipi jbl wofer
  • pionner ın artık sadece teybi alınır anfisi ve subwoofer davayı kaybetti subwoofer da jbl in fiyatları gayet makul arkadaşların dediği gibi 1000 wattlıkları cok cabuk yanıyor bende 38cm jbl1502 1200vatt 300rms sub aldım gerçekten çok güzel şiddetle öneririm hem çok sert bas vuruyo ,çift bobin olmasından dolayı kolaykolay yanmıyo ben çok abandım yakmak için audisonlx6,9 anfiyle gene bişey olmadı
  • Kardes her harukarda pioneer kalite bakimindan farki dinleip gör bis bunu sana anlatamayiz bu formda jblciler pioneercilar ..cilar larka ayrilio bazi kişiler... Ama o paraya alinabilicek en iyi subwoofer jbl derim o kadar bütçen warsa ama o ıkı tercıhten pioneer Sana bunu tarafsiz olarkatan sölüorm
  • pıoneer pıoneer pıoneer pıoneer bak kardeş ben fanatik jbl ci olarak illa jbl alcaksan p serisi al ama almayacaksan pıoneer al.
  • evet haklısın pioneerin sadece teyp i alınır jbl de oda yok malesef. pioneer kaliteyi çok düşürdü ama jbl ondanda çok ayağa düştü bunuda unutmamak lazım garantisiz istanbulda 30cm jbl ler 70e80ytl ye bulabiliyosun
    quote:

Orjinalden alıntı: ayaramis

pionner ın artık sadece teybi alınır anfisi ve subwoofer davayı kaybetti subwoofer da jbl in fiyatları gayet makul arkadaşların dediği gibi 1000 wattlıkları cok cabuk yanıyor bende 38cm jbl1502 1200vatt 300rms sub aldım gerçekten çok güzel şiddetle öneririm hem çok sert bas vuruyo ,çift bobin olmasından dolayı kolaykolay yanmıyo ben çok abandım yakmak için audisonlx6,9 anfiyle gene bişey olmadı
  • fanatik jbl ci olarak sana cok katılıyorum

• ben ve tanıdığım coğu arkadaşlar dediği gibi ne varsa eskilerde var. şimdikiler bazıları haric onlarda beş parmağın beşini gecmez gerisi fasa fiso...
  • biraz daha çık kicker al :)
  • every time JBL
  • bende jbl gt5 12'' var gayette memnunum kesinliklede öneririm görüceksin ki jbl in diğerlerinden azı yok fazlası var
  • o eskidendi
  • ben jbl e jbl demem üstünde madein USA görmedikce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.