Şimdi Ara

Pioneer neden öldü arkadaşlar??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
14.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu resmini verdiğin küçük ahşap hoparlör takımı ve Woofer'ı kullanıyor musun ? Ses performansı nasıl ? Woofer olmadan hissedilir bas seviyesi üretebiliyor mu ?

Bir de FİYATI nedir acaba ?

Uzun zamandır zihnimi meşgul ediyor.Tecrübelerini objektif bir biçimde aktarabilirsen çok memnun olacağım.

Son olarak VSX1015'in stereo kalitesi nasıl ? Stereo amplifikatöre ihtiyaç duyar mıyım sence ?
  • bence sony,pıoneer vs bazı firmalar ar-ge çalışmalarına yoğnlaşmış durumdalarki yeni ürün çıkaramıyor belkide yeni bir teknoloji üzerinde çalışıyorlar nerden bilipte hemen tipik bir türk insanı gibi markalar üzerinde ön yargılı olabiliyorsunuz gidipte yok işte sony yada bir pıoneerin fabrikasında yada tasarım merkezinde çalıştınız en az sanki 5 senedir bu piyasanın içindesiniz yapmayın arkadaşlar cem yılmazın yeni reklam filminde benzedi iyice bu iş peluşun myke' ye dediği gibi bırak bunları myke reklam kokan hereketler felan " burdaki benzetmemi sizin sadece ön yargılı olmanıza bağlıyorum yoksa sizi inciltme ve hakaret etme gibi birşey yapma söz konusu bile değil saygılar
  • http://www.pioneerprodj.com/ "."

Uzun yillardir Dunyanin en buyuk clublerinin ....en unlu dj lerin kullandigi ekipmanlardir Pioneer ..!
  • çok pahalı eski alım gücünün artık olmaması yeni markaların doğuşu alt markaların gelişmesi ve rekabet artışı zannedersem
  • Merhaba

PIONEERI BU KADAR KÜÇÜMSEMEYİN.O MARKAYI BURDA FİRMALAR İYİ TEMSİL EDEMİYORLAR.

VSX-1015; 1,799,00 YTL
    VSX-AX4AVIS; 3,479,00 YTL
    VSX-AX2AV-S; 2,639,00 YTL dir

BELKİ FİATLAR ÇOK PAHALI OLABİLİR DECK SİSTEMLER EN SON TEKNOLOJİ İLE ÜRETİLMİŞ SİSTEMLERDİR

BUNLARIM HOPERLOR TAKIMLARIDA ÇOK PAHALI EĞER PARA GÜCÜNÜZ YETERSE ALIRSINIZ YOKSA ALMASSINIZ AMA ÇOK MUKEMMEL OLDUĞUNDAN EMİNİM YADA SÜPER.

LOGİTECH BENİM EVDEDE VAR PİONERLERLE TABİKİ KARŞILAŞTIMA YAPMAK DOĞRU OLMAZ ONUN YERİ AYRI BUNUN YERİ AYRI.

ARKADAŞLARA LOGİTECH VEYA CREATİVE ÜRÜNLERİ MEGA WORKS VEYA GİGAWORKS TASVİYE EDERİM
    İLLEDE HOME CİNEMA İSTİYORLARSA.
  • EFSANELER ASLA ÖLMEZ!!SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR
  • Her markanın pazarda farklı kesimlere hitap eden çeşitli fiyatlarda ve bu fiyatlarla ilintili kalitede ürünleri mevcut. Piyasada bu kadar absürd markanın mevcut olması ve bunların büyük çoğunlukla fiyatlarından dolayı tercih sebebi olması Pioneer gibi bir markanın ölmesi anlamına gelmez. Ayrıca arkadaşların da belirttiği gibi ülke temsilci ve temsilcilerinin de hatası mevcut. Belki deck setlerde eskisi kadar yaygın olmasa da oto müzik sistemlerinde hala 1 numara ve yüksek sesi yüksek kalite zannedip absürd marka, setlerle karşılartırma yapan bazı arkadaşlar zannedersen ya hassas kulaklara sahip değiller ya da dinledikleri yüksek sesten kulakları iyi sesle kötü sesi ayırd edemiyor. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum hala Pioneer ın kalitesine yaklaşan kolon ve oto sistemi pek yok.

Saygılar.
  • fazla bişeler bilmesemde müzik konusunda benim görüşlerimde de pioneer ölmedi ama eski şaşalı günleri yok tabi..özellikle araba teybi konusunda türkiyede tutulmuş ve öne çıkmıştı ve hala öyle anılır...o zamanki türkiyede pek de teknolojik cihazın vede altyapısın da olmadığını düşünürsek ototeyp ler ön plana çıkmış ve alınabilir ve kullanılabilir en tekno-teknik cihazlar olarak yaygınlaşmıştır bence..türkiyede isim yapmasının nedeni bu gibi...şimdilerde elektronik cihaz çeşitliliğinin artması ve bu alanlarda yeni markaların oluşması ve g.kore malezya vb ülke ve markalarının oldukça agresif pazarlama teknikleri nihayetinde pazarı inanılmaz genişletmiş,şatış yöntemleri değişmiş ,eğlence -dinlence sektörü yeni alanlara kaymış görünüyor buda eski markaları öldürmemiş ama lider konumlarını zayıflatmıştır diye düşünüyorum...yani dünya değişmiş ve bunlarla birlikte markalarda iyi veya kötü yönde etkilenmişlerdir..

• ölmediğinden eminim ama kan kaybettiği kesin. yani yıllar önce müzik setinden tutunda oto teybi ve oto hoparlörlerine kadar her yerde pioneer ı görebiliyorduk ama şu anda durum biraz farklı. artık müzik seti yapmıyorlar keşke devam etselerdi yani yıllar önce (yaklaşık 6-7yıl) bir modelini dinlemiştim ve hakikaten büyüleyiciydi bass-blaster adında bir bass efekti vardı ve sony nin groove efekti kadar başarılı bulduğum bu efektle etrafı inletebiliyordunuz hemde çapı küçük (yaklaşık 5.5" veya 6") sürücülerle birde bu oto hoparlörleri konusunda bir uzman beni uyarmıştı. pioneer sadece bilindik diye alınıyor yani verdiğin paranın karşılığını tam olarak alamassın demişti. bende peki öyleyse hangi markayı önerirsiniz dediğimde bana alpine yi dinletmişti ve gerçekten dağalmıştım diyebilirim yani pioneer ın hoparlörleride iyiydi ama daha uygun fiyata veya aynı fiyata daha iyi ürünler yapan fimalarda vardı şu anda pioneer hala plazma tv leiryle vs.. iyi bir yerde diye düşünüyorum ama eski günlerinde olmadığıda bir gerçek..

• kardeş aldığın receiver hakkında kimi iyi kimi kötü şeyler söylüyor bir kullanıcı olarak senin fikrin nedir? filmde olduğu gibi müzik dinlerken iyimi??
  • kim demiş pioneer in öldüğünü kedi ulaşamadıgı ciğere mundar dermiş. kardeşlerim pioneer ın reklam yapmasına vs ıhtıyacı yoktur kendını ıspatlamıs bır markadır. turkıyede ucuz sıstemler var oldugu surece kalıtelıye elbette kotu denecek. pıoneer ın en kotu oto teyp ı 300 ytl den baslamakta. suplarına laf eden arkadaşlara gelince bu hoparlör ve suplar dunyada odul almıstır. sen acık tıp c serısını kolona koyarda dınlersen verımde alaman patlatında sonra. kabın ebatlarını bılmeden kolon yapmaya kalkarsan verım alamassın tabıkı..

pionner profesyonel kullanıcılara hitap eder. acemilere ve müzik kulagı olmayanlar anlayamaz
  • Eyvah sönmüş tartışmayı hortlatmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: duduco

Eyvah sönmüş tartışmayı hortlatmışsın

Hakkaten ya.

Sadece pioneer mi eskisi gibi değil. Eskiden markalar arasında "kim daha kaliteli ses veren ve kaliteli malzemenin kullanıldığı amfiyi üretecek" yarışması vardı. Bu yarışmanın artık formatı değişti. Şimdiki adı ise "Kim aynı özelliklerdeki amfiyi daha ucuza üretecek ve kim her kesimden insana hitap ederek onların isteklerini karşılayacak. Kısacası kim daha çok kazanacak" yarışması var. Böyle olunca da herkes eskici gibi eski amfilere yöneliyor. Hakkaten de eskilerin sesi dedikleri kadar iyi. Ben bizzat denedim ve gördüm. Şu anda bende pioneer A-757 var. Zamanının Referans amfisi. Çok güzel sesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 2 Mayıs 2007; 0:01:54 >

• safakuygur en son mesaj 1 sene önce atılmış cevabın anca geldi.ya bi baksa hortlatmayın şöyle saçma sapan topikleri bismillah ya.ne saçmalıktır bu. alın ben size örnek vereyim şehir efsanesi bana göre eskilerin HPM100,90,50,, 1500 vs. pioneer hop. var hiç sevmem sesini. ederide en fazla çatlasa 350ytl. ama TAD stüdyoları dizayn etmiş sevilir. Şimdi ise Pioneer TAD stüdyolarını almış bir de hpm yi darmadağın edecek yine TAD tarafından dizayn edilmiş, berylium tweetr a bile sahip stereo kolon üretmiş adamlar bugün. aha buyrun yaw. niye bir şeyden haberiniz yok???
  • pioneer sony ölmez ama artık türkiyeye her marka giriyo pioneer naparsa yapsın harman-kardon,denon,marantz' ın receverleriyle dalı,kef,focal,klipsch'in kolonlarıyla b&w gibi markaların aktif sub larıyla aynı olamaz çünkü hepsini üretiyo sony içinde aynı tv,recever,hi-fi,home theater,dj ekipmanları,dvd,discman,ipod,cep telefonu gibi bir çok kolda savaş veriyor ve tek yada birkaç iş üzerinde yoğunlaşan firmalar kadar iyi olamıyorlar
    araba konusunda da bilen bilir rockford fosgate.cerwin-wega-cadence,audson,focal,hertz,dd,dls vb markalarla boy ölçüşmeye çalışsada dünya premierinde yanlarına yaklaşamıyo
    gelelim işlin sonuna şu anda hindistan fas tunus pioneer le yeni tanışıyo açıkçası yukarda saydığım profesyönellerin olmadığı ülkeye yatırım yapıp bir efsane oluyor sonrada diğer firmalar girince yavaş yavaş yeni iyi ürünleri yollamayıp piyasadan çekiliyor çünkü rekabet edemez her kolda ve isminin kötüülenmesinede izin veremez bu benim görüşüm ama bi düşünün pioneer'in sony nin efsane yıllarıda bu yukarda saydığım markaların kaçı türkiyededi ve ne kadar tanınıyodu sonuca siz kara verin

• pioneer asla ölmezz türkiyeye girmio mesela TS-W5000SPL 170+ db ses çıkarıo ama türkiyede bulmak nerdeyse imkansız
  • Avrupanın çöplüğünden kurtulabilirsek o zaman pionner ölmez derim.

PİONEER benim için ölmüştür.
  • ülkemizde kaliteli kalitesiz ucuz pahalı her markaya yetecek pazar mevcut. bu karma karışık piyasa şartlarında pio belirli müşteri potansiyeliyle yerini koruyor. ozellikle bu müşteri potansiyeli pio markasını aldığında yanında kaliteyide aldığını iyi bilir. pio markası benim için güvendir.
  • bence pioneer kalitesini kendi düşürdü . hoplarda zaten kalite yok. baslarda aynı . spl modelleri haric ana ünitelerde de en üst modeller zaten yok . orta seri peynir ekmek gibi dolu . kutusuz garantısız almayanı dövüyorlar . ben ce pioneer de bitmiş artık türkiyede ama ne yapsın oda piyasaya ayak uydurdu mecburen kaliteyi düşürdü satış yapmak ve piyasada kalmak icin . pioneer in tamamı cin malı . eskiden pineer hoplar cok kaliteliydi ana üniteleride ancak vitrin ve kataloglarda bakardık kolay kolay alamazdık . pıoneer in eski
    teyplerini eline aldınmı anlardın malın iyisini şimdi nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pioneer
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.