Şimdi Ara

PİONEER OTO TEYP TAVSİYE ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pioneer teyp almayı düşünüyorum. dvd ve usb girişli olmasını düşünüyorum fakat sizin tavsiyenizede uyarım bütçem 300 tl civarı. Birde aldığım teyp direksiyondan kumandalı aracıma uyarlanabilirmi. (fiorino)

1400 w pioneer kabinli woofer
    800 w 4 kicker mid bass
    jbl gto 5355 amfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belen_1r -- 19 Şubat 2010; 14:25:10 >

• Direksiyon kumanda olayını unutun, zor iş o.
    Teyb bu, pahalı gelirse aynı yerde 1 alt modeli var.

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_28_PIONEER_DVH-P4150UB__DVD_DVX_USB_.html
  • yaa aslında ben bluetooth özelliğininde olması taraftarıyım. işim gereği çok fazla tel görüşmesi yapıyorum. Ama dediğim gibi imkanlarım 300 tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Direksiyon kumanda olayını unutun, zor iş o.
    Teyb bu, pahalı gelirse aynı yerde 1 alt modeli var.

http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_28_PIONEER_DVH-P4150UB__DVD_DVX_USB_.html

tevcir pilavımı derler :) aynı onun hesap devamlı aynı ürün geliyor karşıma :)
  • Hepsi birarada olmaz.
    Yani dvd-usb olur, bt-usb olur.
    Alpine CDE-103BT olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 19 Şubat 2010; 16:56:28 >
  • güncel
  • dvh p4150ub 370 tl nasıl sizce
  • Sıfırsa iyi fiyat.
  • yaa bu cihazın sub kontrolu yokmuş. bu cihazda benim için sınıfta kaldı. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • Bu sitede sadece havale ıle alısverıs mumkun sanırım dogru mu? kredı kartı kullanamıyoruz galıba?
  • site alışveriş sitesi değil sadece alışveriş konusunda yönlendirme yapılabilir.
  • s.a ben pıoner 4950 almayı dusunuyorum bı ınternet sıtesınde 150 tl sıfırını buldum ama sonu 50 ıle bıtenlerın yurt dısından garantısız olarak geldıgını duydum pekı bu garantısız urunler yanı yurt dısından getırılenlerın ses cıkıslarında yanı kalıte bakımından aralarında fark varmı yoksa turkıyedekı pıoner serılerıyle aynı kalıtedemı sadece garantısımı olmuyo bu urunlerın yardımcı olursanız sevınırım aslında bana 150 ıle 180 tl arasında usb veya aux gırıslerınden bırı olmak kaydıyla cd calar teyıp almayı dusunuyorum ıkıncı elde olabılır ama temız olmak sartıyla bu fıyatlarda pıoner marka alabılecegım teyıpler nelerdır biligisi olanların cevaplarını beklıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.