Şimdi Ara

Pioneer PDP-427XA... doğru kararmı?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
9.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya bu yılışık reklam bicimi gercekten sıkmaya başladı..

quote:

Orjinalden alıntı: diegen_21

www.teknosaray.com daki fiyatlar:

PİONEER PDP-427XA=4375 YTL
    http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=PDP-427XA

PİONEER PDP-4270XA=3945 YTL
    http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=TV.PDP.4270XA

• evet Teknosaray useri Ban yiyince sürekli yeni nickler ile girip Reklam yapılıyor.. ( Bu olay istbilş,X firma yetkililerince de yapılıyor olabildiğince PM ile uyarıyorum bu şekilde davranmamaları gerekir.)
    Cihazlarla sürekli birlikteler görüşleri tarafsız önerilerini paylaşırlarsa daha çok faydaları olur.
    Burada bu tip kaçaktan takılmak insanların aklını karıştırıyor..
    Reklam vereceksen anlaş site ile Banner reklam satın alın..

Bunu niye PM ile çözmedim... İbreti alem olsun.. Etik olmuyor Ayıp oluyor bu şekilde siteye de bize de saygısızlık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: diegen_21

www.teknosaray.com daki fiyatlar:

PİONEER PDP-427XA=4375 YTL
    http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=PDP-427XA

PİONEER PDP-4270XA=3945 YTL
    http://www.teknosaray.com/asp/show_stock.asp?product=TV.PDP.4270XA

• arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum.. burası bilgi paylaşım ve bilgilendirme forumu kesinlikle reklam yeri değil... bıktık artık teknosaray ve ist.bilişimden..
  • Peki forum yöneticileri ip numarasını ban edemiyorlar mı acaba. Farklı nickle giriş yapılıyorsa daha kalıcı çözüm lazım demek ki...
    Aslında ben forumda fiyat vermelerine karşı değilim, en azından fiyatlardan haberimiz oluyor ama, bunlar sadece fiyat veriyor, amaç direk satış, hiç teknik bilgi vereyim, insanları aydınlatayım gibi bir düşünce yok, o kötü işte...
  • Bugün digicom bayisindeydim,kesinlikle pionner alma dedi,özellikle en sık burn in problemi yaşanan plama pionner dedi.Bilmem artık belki de iyi bilgi sahibi değildi ama yine de bu konuya dikkat et.
  • Yine de bir Digicom bayisinin
    böyle bir özelestiride bulunabilmesi ilginc

Daha evvel de konusuldu
    burn in probleminin marka ile alakasi yok
    kullanicinin belli sabit goruntuler iceren goruntuleri, uzun sure ekranda tutmasi sonucu oluyor
    ilk 200 saatte dusuk goruntu ayarlarinda seyir, bu isi onlemenin gerek sarti
    Sonraki nesil cihazlarda, uzun sure ayni goruntu gosterildiginde, bir takim 'ekran koruma' yontemleri gelistirildi.

Ancak burn-in plasmanin karakteristiginde olan bir sey
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: umitburhan

Bugün digicom bayisindeydim,kesinlikle pionner alma dedi,özellikle en sık burn in problemi yaşanan plama pionner dedi.Bilmem artık belki de iyi bilgi sahibi değildi ama yine de bu konuya dikkat et.
  • Ayrıca 6. jenerasyonlar için doğruda 7. jenerasyon Pioneer lar için geçerli değil diye biliyorum.. 2 gün sonra geliyor pioneer im.. yorumlarımı paylaşacam..
  • Tv'ye pc/mac baglamiyorum.
    HDMI'li satellite receiver'a 900 YTL hayatta vermem.
    PIP ozelligini en son 3 ay once kullandim.

Sizce ben 427XA mi yoksa 4270XA mi almaliyim... ????
  • dostum,
    bu tartismalar bir suredir 'pioneer kullananlar' baslikli topic'te devam ediyor
    seni oraya davet etsem
    selamlar
  • Televizyonundan bzzz sesi gelenler. Ayarlardan sürücü modunu 50hz den 100hz e çıkartın. Sesin kesildiğini göreceksiniz. herkese selamlar.
  • dostum

pioneer kullananlar bir topic acti
    bu mevzulari orada konussak ?
    hoscakal

Not: ben de kapicibasi oldum yaw

quote:

Orjinalden alıntı: alien2000a

Televizyonundan bzzz sesi gelenler. Ayarlardan sürücü modunu 50hz den 100hz e çıkartın. Sesin kesildiğini göreceksiniz. herkese selamlar.
  • Evet arkadaşlar. Pioneer plazmalarla ilgili herşeyi tek topikte topladık. Sizleri de oraya bekleriz. Bu konuları orada yazarsanız seviniriz.

http://forum.donanimhaber.com/m_12303566/tm.htm

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akseaus -- 23 Şubat 2007; 22:48:55 >
  • Artık 4 senelik olmuş 7. nesil teknolojili 42 inch bir modeli sıfır olsa bile bu fiyata önermem mümkün değil. Kaldı ki sıfır olma ihtimali de sıfır.

Pioneer plazmaları 8 ve 9. nesilleri efsane boyutunda başarılı panellerdir. LED'ler dahil bu panellerin yanına bile yaklaşabilecek yeni teknoloji tv henüz yok bana göre. Siyah konusunda Pioneer bu panellerle atılım yaptı. Bu nesillerin teşhirleri bile karaborsa gitmektedir. 7. nesiller ise siyah konusunda bu derece başarılı değildir. Ayrıca burn-in konusunda 8 ve 9'a göre çok daha zayıftır.

Pioneer'ın ününü duymuş, ama detaylı bilgiye sahip olmayan ve sırf adından dolayı bu ürüne yönelecek arkadaşları uyarmak isterim. Bu panel hala çoğu LCD'ye göre başarılıdır, ancak bu fiyat etmez. Sıfır olsa bile etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akseaus -- 12 Mayıs 2010; 11:11:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.