Şimdi Ara

Pioneer PDP-5080XA mı Samsung50'' plazmma mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yettim gari yok öle bir fiyat 5080 xa da ofiyat 507xa fiyatıdır.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sserin

Bir düzeltme yapayım: 507XA fiyatıdır bu. Kusura bakmayın.
  • Pioneer plazma tv satan siteler nette sınırlı ya da ben bulamadım galiba. Pioneer plazma satan site önerisi yapabilir misiniz? Bunun dışında Ankarada pioneer plazma tv satan mağaza ismi verirseniz iyi olur.. Teşekkürler
  • quote:

Pioneer plazma tv satan siteler nette sınırlı ya da ben bulamadım galiba. Pioneer plazma satan site önerisi yapabilir misiniz? Bunun dışında Ankarada pioneer plazma tv satan mağaza ismi verirseniz iyi olur.. Teşekkürler

sanırım osedan ve nero_06 da pio satıyodu ..bi ara pm atmıştı bana ama bir sor istersen onlara ellerinde olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groll -- 13 Nisan 2009; 16:30:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

quote:

Pioneer plazma tv satan siteler nette sınırlı ya da ben bulamadım galiba. Pioneer plazma satan site önerisi yapabilir misiniz? Bunun dışında Ankarada pioneer plazma tv satan mağaza ismi verirseniz iyi olur.. Teşekkürler

sanırım osedan ve nero_06 da pio satıyodu ..bi ara pm atmıştı bana ama bir sor istersen onlara ellerinde olabilir..

Önerin için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 13 Nisan 2009; 19:26:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.