Bildirim
Pioneer PDP-5080XA mı Samsung50'' plazmma mı
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Pioneer tabiiki :) -
pio takıntınız yoksa elbette q91.quote:
Orijinalden alıntı: HUSAMET
Pioneer tabiiki :) -
arkadaşlar birde nedenlerini yazsanız daha iyi olurquote:
Orijinalden alıntı: delomar
pio takıntınız yoksa elbette q91.
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar bu iki modeli yanyana ve çeşitli medyalar ile test etme şansım olmadı ancak arada 5 m farkla luxe hd tv seyrettim. Bu nedenle çok sağlıklı olmayabilir ama teknik konulara girmeden söyleyeyim aralarında net bir fark yakalayamadım en çok dikkat ettiğim konu siyah seviyesi idi.quote:
Orijinalden alıntı: Bay KospiR
arkadaşlar birde nedenlerini yazsanız daha iyi olur
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semsal01 -- 31 Aralık 2007; 23:56:44 > -
Mediamarkt'ta 42 inch Kuro ve diğerlerini aynı media çalarke izledim.Standart fabrika ayarlarında Kuro'nun renklerine aşık olduk kardeşimle.Fakat 50 inch almaya karar verdiğimizden ve 50 imch Kuro çok pahalı olduğundan 50pv70 panasonic aldık,çok memnunuz.quote:
Orijinalden alıntı: semsal01
Arkadaşlar bu iki modeli yanyana ve çeşitli medyalar ile test etme şansım olmadı ancak arada 5 m farkla luxe hd tv seyrettim. Bu nedenle çok sağlıklı olmayabilir ama teknik konulara girmeden söyleyeyim aralarında net bir fark yakalayamadım en çok dikkat ettiğim konu siyah seviyesi idi.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: ercument76
İyi çalışmalar,
Arkadaşlar, pioneer in belirttiğim bu modeliyle samsung un 50'' nch lik modelleri arasında tercih ve yorumlarınızı rica ediyorum.
sayın ercument 76
ikisi arasında bir tercih yapmak gerekirse pıoneer denir.sebebi 8.jenerasyon pıolarda %10 renk düzeltmesi var.samsung a göre renkler daha iyi görünür.ama bana sorarsan bunların arasına neden panasonıc 50pv 70f i almadın derim.bu senenin eisa ödüllü plazması.ödülü 42 inçi aldı ama 50 si ile arasında fark yoktur.
saygılar. -
İlginize teşekkür ederim..quote:
Orijinalden alıntı: dr112quote:
Orjinalden alıntı: ercument76
İyi çalışmalar,
Arkadaşlar, pioneer in belirttiğim bu modeliyle samsung un 50'' nch lik modelleri arasında tercih ve yorumlarınızı rica ediyorum.
sayın ercument 76
ikisi arasında bir tercih yapmak gerekirse pıoneer denir.sebebi 8.jenerasyon pıolarda %10 renk düzeltmesi var.samsung a göre renkler daha iyi görünür.ama bana sorarsan bunların arasına neden panasonıc 50pv 70f i almadın derim.bu senenin eisa ödüllü plazması.ödülü 42 inçi aldı ama 50 si ile arasında fark yoktur.
saygılar. -
canım kardeşim iki tvyi de kaça alacaksın onu söyler misin?quote:
Orijinalden alıntı: ercument76
İlginize teşekkür ederim..
Alıntıları Göster -
Sadays Hoca, benim bulduğum fiyatları söyleyeyim:quote:
Orijinalden alıntı: sadays
canım kardeşim iki tvyi de kaça alacaksın onu söyler misin?
Alıntıları Göster
Pio 508XA 4.600 YTL peşin,
Samsung 50Q92 3.450 YTL peşin.
Pio'yu İtfaiye Meydanında bir satıcıdan 2 yıl distribütör garantili buldum. Samsung 50Q92'yi de İstanbul Bilişim'den 3.450 YTL'ye aldım. -
Pio için süper fiyat.Bu güne kadar duyduğum en iyi fiyat.Ben olsam Pio'yu tercih ederdim.quote:
Orijinalden alıntı: sserin
Sadays Hoca, benim bulduğum fiyatları söyleyeyim:
Pio'yu İtfaiye Meydanında bir satıcıdan 2 yıl distribütör garantili buldum. Samsung 50Q92'yi de İstanbul Bilişim'den 3.450 YTL'ye aldım.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: sserin
Pio'yu İtfaiye Meydanında bir satıcıdan 2 yıl distribütör garantili buldum. Samsung 50Q92'yi de İstanbul Bilişim'den 3.450 YTL'ye aldım.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sserin
4,600 YTL mi? Nasıl yani yahu? Üstelik de garantili diyorsun? Böyle bir fiyat ne biliyorum ne de duydum.
507XA olmasın o?
-
o fiyata 508 pio tabiki.quote:
Orijinalden alıntı: Akseausquote:
Orjinalden alıntı: sserin
4,600 YTL mi? Nasıl yani yahu? Üstelik de garantili diyorsun? Böyle bir fiyat ne biliyorum ne de duydum.
507XA olmasın o?
Alıntıları Göster
-
hayal ötesi bir fiyat elbette pio ancak garanti soru işareti olabilirquote:
Orijinalden alıntı: semsal01
o fiyata 508 pio tabiki.
Alıntıları Göster -
Orran abiye biri bildirsinquote:
hayal ötesi bir fiyat elbette pio ancak garanti soru işareti olabilir
Alıntıları Göster
tobe tobe -
Selamlar,quote:
hayal ötesi bir fiyat elbette pio ancak garanti soru işareti olabilir
Alıntıları Göster
Benimde kararım pio dan yana ama seyretme mesafem 2,5-3metre 50'' almak istesemde mesafenin yakın olması bende soru işareti yarattı.42'' aldığın zamanda bir süre sonra keşke biraz daha kendimi sıksaydımda 50'' alsaydım olayı yaşamak istemiyorum.Sizlerin seyretme mesafeniz ve tavsiyeleriniz nelerdir. -
4600 liralık fiyat nerde o kadar ucuzsa ikişer tane alırımquote:
Selamlar,
Benimde kararım pio dan yana ama seyretme mesafem 2,5-3metre 50'' almak istesemde mesafenin yakın olması bende soru işareti yarattı.42'' aldığın zamanda bir süre sonra keşke biraz daha kendimi sıksaydımda 50'' alsaydım olayı yaşamak istemiyorum.Sizlerin seyretme mesafeniz ve tavsiyeleriniz nelerdir.
Alıntıları Göster
-
Bir düzeltme yapayım: 507XA fiyatıdır bu. Kusura bakmayın.quote:
Orijinalden alıntı: THX
4600 liralık fiyat nerde o kadar ucuzsa ikişer tane alırım
Alıntıları Göster -
Merhabalar Sadays, eğer fiyat konusunda bana soruyorsan benim aldığım fiyatlar standart fiyatlar, almak istediğim bilgi performans açısındandı ki cevap zaten belli pio gerçekten iyi.Bugün istinyepark digicom bayii ne giderek kuroları inceleme vaktim oldu, oldu ama showroom çok kötü dağıtıcıyla(oynayan dvd yayın) bütün panelleri ağlatıyordu.quote:
canım kardeşim iki tvyi de kaça alacaksın onu söyler misin?
Alıntıları Göster -
USTA MAĞ. İKİSİDE VAR YANYANA SAYILMAZ AMA AÇIK FARKLA PİO NEDENİN GELİNCE SAMSUNG ŞİŞMAN GÖSTERİRKEN PİO TAM İSTENİLDİGİ GİBİ ZAYIF TEK KELİMEYLEquote:
Merhabalar Sadays, eğer fiyat konusunda bana soruyorsan benim aldığım fiyatlar standart fiyatlar, almak istediğim bilgi performans açısındandı ki cevap zaten belli pio gerçekten iyi.Bugün istinyepark digicom bayii ne giderek kuroları inceleme vaktim oldu, oldu ama showroom çok kötü dağıtıcıyla(oynayan dvd yayın) bütün panelleri ağlatıyordu.
Alıntıları Göster
PİONEERRRRRRRRRRRRRR
02324213369
ERAY
Benzer içerikler
- tcl 65c755 yorum
- seg marka kimin
- toshiba 65ua2263dt
- samsung 55q80d
- lg mi samsung mu
- en iyi televizyon markası
- huawei televizyon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X