Şimdi Ara

PİONEER PL Z93 ACİL DESTEK !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bir süredir pikap arayışı içindeydim. Bugün bi abim kendi müzik setinin Pioneer PL Z93 pikapını bana verdi. o hiç kullanmadığı için nasıl çalıştığı veya çalışması için ne gerektiği konusunda bir fikri yok. pikap'ın lastiği ve iğnesi pert durumda yenilenmesi gerekecek. birde arkasından 3 adet kablu çıkıyor. biri güç kaynağı için adaptör ucu gibi bişi. diğer ikisi ise çıkıntılı biri kırmızı biri beyaz iki parça . okuduğum kadarıyla bu cihaz için önce bir preamfi (galiba kendi içinde yok) ve sonrasında da bir amfi almam gerekecek. Lastik, iğne, amfi , preamfi bana ne kadar mal olur acaba. birde harcadığım zamana ve paraya değer mi acaba? bilgilendirebilirseniz sevinirim . Şimdiden teşekkürler..
     PİONEER PL Z93 ACİL DESTEK !!! PİONEER PL Z93 ACİL DESTEK !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dt.hibo -- 9 Mayıs 2015; 23:20:19 >

• arkadaşım merhaba.
    Lastik iğne 100-150 TL arasında. preamfiyide 90 tlye alırsın ve isediğin 2+1 yada 5+1 hopörlere bağla.
    150 tl ye güzel pikaplar var. onlarada preamfi 90 tl ye alacaksın. seçim senin.

harcadığın zaman ve paraya değmez. çünkü pikap işi zevk işidir. değer mi dersen bu iş olmaz. biraz masraflı iştir. plaklar ucuz değil. Şunu emin ol cd yada mp3 ten daha zevk alırsın.
  • Merhaba,
    Benim de annem Pioneer PL-Z93 müzik setini bana verdi. Plakçalar bölümünü de kullanmak istiyorum ama henüz çözemedim. İnternette de birçok video ve forum var. Şu an emin olduğum şey plakçalar lastiğine ve iğneye ihtiyacım olduğu; Lastik çürümüş çünkü. Bir de plak kafası gerekiyor diyenler var, benim buna ihtiyacım var mı yokmu bilmiyorum. Altta resmi paylaşıyorum.. Nasıl bir iğne aramalıyım? Bildiğiniz bir yer ya da internet sitesi var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
     PİONEER PL Z93 ACİL DESTEK !!! PİONEER PL Z93 ACİL DESTEK !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihu. -- 25 Ocak 2016; 0:27:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.