Şimdi Ara

pioneer s21w iyimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyimi beyler denox magnificusm var bide pioneer s21w alırsam bass iyi cıkarmı pioneer s21w altıdaki bass çapı küçük iyi ses vermez degilmi takımdı almamıstım sımdı pioneer s21w kaç para acaba media markette ?

• merhaba hocam şahsi fikrim bulaşma derim 2 yıl kullandım böyle baştan sağma yapılmış bir aktif subwoofer görmedim çok acayip tepkileri var fazla sese ve alt frekansa gelemiyor distorsiyon ve gürültü yapıyor başka marka ve model bak 2.elde alabilirsin
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    2ci el var 300 tl ye oda aynı 300 tl 100 watt 300tllerin sıfırı 600 tl felan gücü fazla olması sesi etkilermi dedigin gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam şahsi fikrim bulaşma derim 2 yıl kullandım böyle baştan sağma yapılmış bir aktif subwoofer görmedim çok acayip tepkileri var fazla sese ve alt frekansa gelemiyor distorsiyon ve gürültü yapıyor başka marka ve model bak 2.elde alabilirsin

mesela bu KODA SW-850http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-hi-fi-ses-sistemleri-koda-sw-850-active-subwoofer-u.s.a-152308068/detay

tamam SONY SA W 2500 fiyat biraz pahalı ama alarbilrimde teşekür ederim
  • Bu iki subun kiyaslamasini çok yaptim Sony i yakin zamanda bende aldim inanin acik ara önde diyebilirim forumda başka arkadaşlarda aldi memmunlar zaten bütçe olarak bir kaç sub karsiniza cikiyor performans olarak en iyisi bu bu fiyat araligindasiniz tabi... forumda bir kaç konusu olacak performans olarak sizi memnun edecektir... kolay gelsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardion

quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba hocam şahsi fikrim bulaşma derim 2 yıl kullandım böyle baştan sağma yapılmış bir aktif subwoofer görmedim çok acayip tepkileri var fazla sese ve alt frekansa gelemiyor distorsiyon ve gürültü yapıyor başka marka ve model bak 2.elde alabilirsin

mesela bu KODA SW-850http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-hi-fi-ses-sistemleri-koda-sw-850-active-subwoofer-u.s.a-152308068/detay

Koda'nın sahihibinden.com'da daha ucuz fiyatlısı da var.
    http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-ev-elektronigi-hi-fi-ses-sistemleri-koda-sw-850-u.s.a-aktif-subwoofer-siyah-139179767/detail/

KODA SW-850 bende var. Eskiden 2.1 olarak işyerimde müzik dinlemek için kullanıyordum. Şimdi evimde, ev sineması sisteminde değil, normal TV yayınları izlerken otomatik olarak devreye giren bir 2.1 sistemin parçası...

Başarılı bir sub. Sesi müzikal. Oldukça memnunum. Ama bir ev sineması sisteminde binayı temellerinden sarsacak bir alet değil tabii. Bu fiyatlara satılan hiç bir sub böyle bir şey yapamaz.

Subwoofer bakarken amplisinin gücüne o kadar saplanmayın. Şöyleki, daha düşük ampli gücüne sahip bir sub'ın daha yüksek ampli gücüne sahip bir sub'dan daha yüksek seviyede ses çıkarması mümkün. Her şey ampli gücü değil... Kullanılan hoparlörün hassasiyeti de, kabin tasarımı da önemli. Kullanılan hoparlörün çapı büyüdükçe genellikle hassasiyeti de artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 7 Şubat 2014; 0:39:31 >

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    sony sa w2500 aldım yarın gelecek
  • Kursun_ kullanıcısına yanıt
    aldım sony sa 2500
  • merhaba hocam hayırlı olsun güzel tercih güle güle kullanın
    senin sayende kardeşim
  • güle güle kullan arkadaşım çok iyi yapmışsın sony almakla fiyatına göre iyi cihaz fotoları bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet-x -- 7 Şubat 2014; 16:33:13 >
  • mehmet-x M kullanıcısına yanıt
    Yarın aksam eklenecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun memnun kalırsınız parasına göre güzel sub aldınız tam f/p ürünüdür güzel kablo alın ama kendi kablosu yaramaz belkin olabilir yada bulursanız philips de olabilir coaxial kablo diye geçer aklınızda olsun ayrıca amfiden ve subun kendisinden bazı ayarlar yapmanız lazım iyi konumlandırma yapmanız lazım altında mutlaka yapışkanlı keçe yapıştırın ben altında 6 tane yapıştırdım çok faydasını gördüm yere direk temas ettirmeyin cihazı vs vs yani ince ayarlar detaylar önemli bu işlerde kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.