Şimdi Ara

pioneer sc 1223 mini inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1223'ü imzamdaki power kabloyla kullanıyorum, orjinal kablosuyla flac müziklerle yaptığım kıyaslarda stok kablo çok kapalı ve detaysız çalıyor, kesinlikle iyi bir power kablo tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdoğan,1223 ü bilmiyorum ama aynıdır muhtemelen,lx serisinde kumandada hdmi out tuşunda 3 seçenek var arka arkaya bastığında cihazın lcd
    ekranında görürsün,hdmi all seçeneğini seçersen aynı anda hem prj hemde tv den görüntü alırsın
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    923 pio nun kulanım kılavuzunu indirdim,bir cok konuda 1223 içeriği var,oraya bakıp çözdüm,,,yinede ilgine cok teşekkür ederim..
  • Merhaba arkadaslar bende ocak ayinda sc 1223 u burdan arastirarak yine forumun dukkan bolumunden almistim, ozamanlar bu kadar populer degildi hatta sadece bende var saniyordum kullanmadigim icin de cok takip etmedim. Cihazi yeni kurdum ve kullanmaya basladim ve benim de cok hosuma gitti. Ileride size detayli sorularim olacak yardimci olursaniz sevinirim. Sizin de sorulariniz olursa kullanma kilavuzundan cozdugum kadariyla yardimci olmaya calisirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WeSS W kullanıcısına yanıt
    Merhaba,sanada hayırlı olsun 1223.bildiklerimi baylaşırım elbetde,güle güle kullan cok iyi bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 12 Haziran 2014; 13:15:56 >
  • Arkadaşlar selam. İki sıkıntım var. Bunlardan birincisi; kumandayı adam akıllı kullanamıyorum. Genelde iphonedan iControlAV 2013ile kullanıyorum. Ama istediğimde kumandaya geçemiyorum. Kumanda çalışmıyor. Acaba kumandayı nasıl tekrar aktifleştirebilirim. (Klavuzdan anlayamadım). İkincisi; bu cihazda zone2 kullanan var mı? Ben surround back çıkışlarına 2 hoparlör taktım ama mainde aktif olan özelliklerin hiçbiri zone2 de aktife değil. Aslında sadece balance aktif olsa yeter. Çünkü zone2 yi 2 farklı yere böldüm. Örneğin bunlardan biri mutfak biri banyo. Şimdi mutfaktan dinlerken sürekli banyodan da ses almak istemiyorum. Bu arada icontroldeki menuden ayarlıyorum zone2'yi. Teşekkürler.
  • Bende bu receiverı almayı düşünüyordum ancak taki bugün "Transformers - Age of Extinction 2014 1080p Blu-ray Remux AVC TrueHD 7.1 Atmos" mkv'yi indirince benim 921k açmadı Dolby True hd Atmos codeğini ... sonra 1223 'e baktım o da desteklemiyor olarak gördüm o yüzden Sc1224'ü beklemeye karar verdim , zira bundan sonraki ses codecleri atmos destekli olacak ve çok farklı deniliyor ses kalitesi ve ayrımı açısından Atmos'a ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 20 Eylül 2014; 21:21:25 >
  • Turkce kilavuz arayan arkadaslar linkte bulabilir.

https://drive.google.com/file/d/0B6LFZ0cYOWFRc3AyTGQybFk5eE0/view?usp=sharing

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.