PIONEER STEREO AMPLIFIER A-447 arkadaşlar şirkette böle bir anfi var ve bunun üzerinden şirkete ses yayını yapılıyormuş. Şİmdi tekrar ses yayını yapmak için pc ye bağlamam gerekti. Fakat bir türlü arkadan nereye takılacak önde ki ayarlar ne olacak beceremdim. Direk hoparlöre ses verebiliyorum fakat anfiye bağlantı yapınca ses kesiliyor.
model :PIONEER STEREO AMPLIFIER A-447 hoparlör :2 adet amaç: pc den ses yayını yapmak. ses yayını için tüm sistem döşenmiş durumda fakat ben pc den sesi PIONEER STEREO AMPLIFIER A-447 kanalıyla alamadım.
Bağlantı ayarlarını bilen vesa lütfen yardım.
Şimdiden çok teşekkürler
kolay. PC den ses çıkışını kulaklık cak'ıyla mı alıyorsun? öyleyse bir tarafı 3.5mm phone jack diğeri RCA tip erkek caklı kablo kullanıyorsundur. yoksa bu kabloyu temin.yahutta bağlantıyı kablosnu hallet. hallettiysen ok dir. amfinin arkasından ''AUX in'' olan yere RCA uc tarafı gir.amfininden aux mode select seç. bu kadar. ayrıyeten A+B, A; B hoparlör terminallerine dikkat et. yalnız PC den sesin out, ve sinyali aktardığına emin ol.
Evet kulaklık cakıyla almaya çalışıyorum. 1. Kulaklık cakını kasanın arkasındaki yeşil yani hoparlör çıkışına takıyorum. 2. anfinin arkasındaki girişler ALT kırmızı ve ÜST beyaz şeklinde
ÜST BÖLÜM VE ALT BÖLÜM IN OUT IN IN IN IN REC PLAY REC PLAY
PHONE - ADAPTOR - LINE - TUNER - CD - DAT/TAPE1 - DAT/TAPE2
ben burada nereye takıcan kasadan gelen sesi.
Bir sonra da SPEKEARS BÖLÜMÜ VAR
KIRMIZI - SİYAH SİYAH - KIRMIZI B + - - + KIRMIZI - SİYAH SİYAH - KIRMIZI A
R L
BURAYADA HOPARLÖR ÇIKIŞI VERMEM LAZIM AMA NEREYE TAKMAM GEREKİR.
line a kırmızı ve beyaz uçları takıcaksın amfinin ön tarafından da line ı seçiceksin kablo olarak da 1 ucu 3.5mm kulaklık jac ı olan diğer ucu da kırmızı ve beyaz rca jack olan kabloyu kullancaksın hoparlör bağlanan kısımlar belli zaten
1 ucu 3.5mm kulaklık jac ı olan diğer ucu da kırmızı ve beyaz rca jack olan kabloyu kullancaksın HOCAM BU KABLONUN RESMİ VAR MI