Şimdi Ara

PIONEER TS-6985 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
41.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BY CAMBAZ ABİ TS 6985 ÜÇ DÖRT KUŞAK ÖNCE PIONEER İN ÜRETTİĞİ, ARABA SİSTEMLERİ İÇİN KULLANILAN VE OTO TEYPLERDE EN İYİ PERFORMANS VEREN HOPARLÖRLERDEN BİRRİSİ.
    ÜSTELİKTE ÇOK KALİTELİ TWETERLERİ VAR.BENCE SEN TWETERLERE ZARAR VERMİŞSİN. YA KONDANSATÖRLERİ YAKMIŞSINDIR
    YA DA TWETER SARIMLARINI.
    EĞER TWETERLER GİTTİYSE HOPARLÖR ESKİ KESKİNLİĞİNİ VE MÜZİK TEMİZLİĞİNİ KAYBEDER.
    ELİNDEKİ CİHAZ EĞER ORJİNALSE KIYMETİNİ BİL.
    KIYMETLİ BİR PARÇADIR
  • hoparlore zarar verdigimi nasıl anlarım.twefer testlerde güsel ses çıkarıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: mantaboy

.gercek 85ın pıoneer yazan yazının yanındakı 200watt yazısı turuncu olacak.ayrıyeten ıcındekı kucuk tweeterın ıcındekı metal gorunumlu gobegın yanında uckenımsı tırtıklar olacak bır ucuncu tespıtın ıse basın dıyaframı bole ınce sungerımsı olacak.mıknatısın altında plastık koruma olacak(gercı butun sahtlerınde bıle bu parca var)bıde bole ele aldınmı kolonu kendını hıssetırecek yanı agır olacak yanı anlatmakla olmaz dıyeyım bole bı ele almak lazım kolonu..ama en onemlısı herhangı bır guc takvıyesı bulunamdan bıle teybıne bagladıgında 85 zaten ben 85ım dıyecektır tızlerın kalıtesıyle basın guzellıgınden bunu hıssedersın..halen elımde 2 takım orjınal 85 bulunduruyorum ve suana kadar bu kolon kadar temız ses veren bır hoparlor goremedım..yada 85 fanatıklıgımden dolayı ılerı gelen bı dusunce olsa gerek.ayrıca suanda sıfır 85 bulmak cok zor.ıkıncı el orjınalıne ıse etrafa 100-150-200 lıra arasında fıyat ıstıyorlar temızlıgıne gore..

mıknatısı çevreleyen plastik koruma ddiğin gbi orjinal olmayanlarda da var.. bnim tespitim şu, yan sanayi olanların tizleri etrafındaki bölüm parlak oluyo.. orjinallerde ise bu bölüm hem mat hemde mavimsi gbi değişik bi rengi var.. ayrıca dümdüz (pürüzsüz) değil elini üzerinde gezdirince çok ufak tırtıklar var..

fotoğraftan görebildiğime göre arkadaşınki orj. değil.. baksanıza tizlerin etrafına, nasıl parlıyor..

• o tweter lerin etrafının parlamasını cameramın aydınlatma ledleri parlattı. normalde parlak degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

o tweter lerin etrafının parlamasını cameramın aydınlatma ledleri parlattı. normalde parlak degil

gerçi ses de çok ii diyosun, yan sanayi olsa bunun olması pek mümkün diil..
  • arkadasım sen bu hoparlorun anfi ile uyumlu ohm da oldugundan eminmisin çünkü hem anfimde ısınıo diosun o yüzden soledim.eğer hoparlör daha yüksek ohmdaysa yavas yavas bozulmaya başlar hoparlörden ısınınca sarımların kokusu gelmeye başlar ve bu gibi durumlarda ilk kurban tizler olur.o yüzden bence dikkat etmelisin.
    HADİ KOLAY GELSİNN
  • asagıda amfimin üstünde ne yazıyosa yazdım...bi bakar mısınız??

PIONEER TS-6985

PIONEER TS-6985
  • kardeş bu demek oluyorki senin anfin minimum 4 ohm hoparlör ile stabil çalışabilir. eğer bu anfi stereo ise o elindeki oval hoparlöden en fazla 2 tane bağlayabilirsin.....
  • yani amfimle hoparlorum uyusuyor. hoparlor zarar görmez dimi?

ibo72 arkadasın yazdıkları kafamda çok soru isareti bıraktıda
  • beyler orjinal ambalajında ts-675 isteyen olursa bende var sıfır hiç kullanılmamış
  • ARKADAŞIM AYNI KOLON BENİM ELİME DE GEÇTİ PIONEER TS-6985 5 YTL YE ALDIM
    YA ABİCİĞİM HOPARLÖRÜN BASS I O KADAR TATLIKİ SORMA GİTSİN YAA BENDE ONA GÜZEL Bİ KABİN AYARLIYORUM ŞU ANDA SİZE RESİMLERİ GÖNDERİRİM... EN İYİSİ ESKİ SERİ PIONNER LAR
  • beyler alın bugün bu kabini yapmak için tam 3 saat uğraştım hiç durmadan ama arkadaşımızın biri pıoneer hakkında açıklama yapmış orjinallikle ilgili valla ben resmi koyayım siz bakın orjinalmı değilmi yorumlarınızı bekliyorum...alın işte efsane pıoneer ts-6985 seri 85 lik speaker...Ha unutmadan ben öndeki tweterları söktüm iyi olmuyo basslarr

PIONEER TS-6985

PIONEER TS-6985

• resimlerin devamı ... yorumlarınızı esirgemeyin lütfen !!

PIONEER TS-6985

PIONEER TS-6985
  • ts 6985 in anlamı ölçüler ve güç tür yani 6inç e 9 inç boyutlar ve 85 watt güç demektir ama ben 30 40 w rms diye biliyorum yanılıyorsam düzeltin
  • tda 1562q malesef gerçek değil, arkadaki o plastik kapağın üzerindeki pioneer yazısı falan kabartma şeklinde yazılı olması gerek, TS 6985 yazısının da fontları daha farklı oluyor...

çaycı 69 dediğin gibi 6 inçe 9 inç ölçülerinde demektir, 85 sadece model numarası, nominal gücü 50 watt...
  • walla kabine bayıldım doğrusu şu 20lt beyaz olan yarın deniyorum bende
  • bende beğendim kabini içindeki yağın markası önemlimi bende kırmızı shell rimula 20/50 var

.
  • bendeki bulaşık deterjanı bidonu 20lt lik dekupaj ayarlayım kesip mont etcem hemen, sesi çok merak ediyorum
  • beyler size birşey söyliyimmi bence pioneer ın sahteside orjinal yaa ben o kabinin üstüne pıonner yazısı yapıştırdım.birde pioneerı siyah spreyle boyadımvalla sıfır gibi oldu söz vermiyim ama onun üstüne kabin kumaşı yani halı fleksi alıp döşediğim zaman eminim süper bişe olcak isterse yan sanayi olsun... ben o dandik abuk zubuk adı sanı bellli olmayan dandik fırmalara para vercem kadar gider pioneerın iskeletine para veririm daha iyi yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 13 Mayıs 2007; 12:57:33 >
  • ARKADASLAR;

PIONEER TS-6985 öyle bi tasarımdır ki PIONEER'ın yüz akıdır. Gerçeğiyle sahtesiyle (bence) en muhteşem hoparlör tasarımıdır. Pioneer sevdalısı değilim. Cazibesini yitirdiğinin de bilincindeyim (bu işi yapmamdan dolayı).

Bende PIONEER TS-6985' in "SAHTE"si var. sahte oldugu bariz ortada. hem ön kapak hem arka kapak. Hatta konisi de kahverengi-sarı arası bi renk.

Bu kolona 3-4 denemeden sonra bi kabin tasarladım. Tweeter'ini çıkardım...
    Anfi olarak Aciko ABE-800 (cıkışları yaklasık 3 kat güçlendirdim) var... Ayrıca anfiyi aramayın :) Türkiyede bulamadım. Tırcı bi arkadaş Almanya'dan getirdi :D
    Ve Geelelim asıl mevzuya;

Elimde """ORJİNAL""" kabininde 31CM JBL Subwoofer var.

Anfinin çıkışına bu iki hoparlaru bagladıgımda PIONEER TS-6985 bariz bi şekilde galip cıkıyor.

İNANMAYAN OLURSA CANLI CANLI OLAY YERİNDE KANITLAMAYA HAZIRIM...

O yüzden PIONEER TS-6985 hemcinsleri arasında sivriliyor benim gözümde, SAYGILAR....

email: elfelektronik@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazyboy_0 -- 21 Mayıs 2007; 20:05:09 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.