Şimdi Ara

PIONEER TS-6985

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
41.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bu hoparlorden aldım(bi arkadastan).PIONEER TS-6985
    ama özelliklerini bilmiyorum.amfiye bagladım sesi açtım sanki bi koku gelir
    gibi oldu.ama tam bilmiyom.belki bana öyle geldi.

sizce bi sorun mu var ? varsa hoparlordemi

amfim bu.4OHM lik 2 X 60 watt rms AIWA
     PIONEER TS-6985

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pioneer TS-6985: Olağanüstü Ses Deneyimi İçin Tasarlanmış Otomotiv Hoparlörleri

Otomotiv ses sistemin için en yüksek ses kalitesini mi arıyorsun? Pioneer TS-6985 hoparlörleri, sürükleyici bir ses deneyimi sunmak üzere tasarlanmıştır.

Pioneer 6985 hoparlörleri, 6x9 inç woofer'lar ve 1 inç tweeter'lar ile donatılmıştır. Bu kombinasyon, net tizler, zengin orta frekanslar ve güçlü baslar sağlayarak tüm müzik türleri için mükemmel bir ses dengesi yaratır.

85 watt'lık maksimum güç çıkışı ve 90 dB'lik hassasiyet, güçlü ve net ses üretimi sağlar. Bu hoparlörler, aracının herhangi bir noktasına kolayca monte edilebilir ve kompakt boyutları, esnek yerleşim olanakları sunar.

Pioneer TS-6985 hoparlörleri, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlü dayanıklılık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Frekans tepkisi 45 Hz ile 25 kHz arasındadır ve bu da geniş bir ses yelpazesini doğru bir şekilde yeniden üretmelerine olanak tanır.

İster günlük işe gidişin ister uzun yolculukların olsun, Pioneer 6985 hoparlörleri, aracında olağanüstü bir ses deneyimi yaşamanı sağlayacaktır. Müzikal yolculuğunu geliştirmek ve en sevdiğin şarkıları her zamankinden daha canlı bir şekilde dinlemek için bugün Pioneer TS-6985'leri edin!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 12 Haziran 2006; 18:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EECFCE0DC

kimse yok mu?

• quote:

kimse yok mu?

Alıntıları Göster
    samet bugün driver yollanmamış kusura bakma...
    sen koku geldi diyorsun hoparlör hala çalışıyormu? seste bozulma parazit vs varmı?
    hoparlörü yakacak kadar güçlü anfin var desem olmaz bence yanmış olma ihtimali düşük..
    saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mizra

samet bugün driver yollanmamış kusura bakma...
    sen koku geldi diyorsun hoparlör hala çalışıyormu? seste bozulma parazit vs varmı?
    hoparlörü yakacak kadar güçlü anfin var desem olmaz bence yanmış olma ihtimali düşük..
    saygılar

Alıntıları Göster
    amfi 2 x 60 watt ..hoparlor calısıyor

koku geldimi tam bilmiyom ya hem öyle tam yanık kokusu degil
    degisik bise.sizin anladıgınız kokuyu biliyorum (örn:3 watt lık küçük hoparlore 60 wattlık
    bi amfi taktıgımızda çıkan koku degil iste)
    SON BİSE CIZIRTI OLUYOR AMA AMPLİYİ BİRAZ OYNATINCA
    GEÇİYO..HERALDE KABLOLAR TAM YERLESMEMİS

ama çok kuvvetli BASS vuruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 12 Haziran 2006; 20:20:50 >

• quote:

amfi 2 x 60 watt ..hoparlor calısıyor

koku geldimi tam bilmiyom ya hem öyle tam yanık kokusu degil
    degisik bise.sizin anladıgınız kokuyu biliyorum (örn:3 watt lık küçük hoparlore 60 wattlık
    bi amfi taktıgımızda çıkan koku degil iste)
    SON BİSE CIZIRTI OLUYOR AMA AMPLİYİ BİRAZ OYNATINCA
    GEÇİYO..HERALDE KABLOLAR TAM YERLESMEMİS

ama çok kuvvetli BASS vuruyo

Alıntıları Göster
    ts-6985 çok güzel hoparlördür.5 senedir kullanıyorum canavar gibi...
    ama basa fazla dayanıklı deil amfin de küçümsenecek bir amfi deil..
    dikkat et bence.o hoparlörlerin orjinalleri az kaldı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: japan_umit

ts-6985 çok güzel hoparlördür.5 senedir kullanıyorum canavar gibi...
    ama basa fazla dayanıklı deil amfin de küçümsenecek bir amfi deil..
    dikkat et bence.o hoparlörlerin orjinalleri az kaldı artık.

Alıntıları Göster
    Ya bunun tekinin fiyatı kaç gibidir acaba?? Ha bir de orjinal olup olmadığını satın almadan önce nasıl anlarız? Böyle üstündeki yazıların kalitesiz olması filan gibi bir durum arayalım mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liu Kang

Ya bunun tekinin fiyatı kaç gibidir acaba?? Ha bir de orjinal olup olmadığını satın almadan önce nasıl anlarız? Böyle üstündeki yazıların kalitesiz olması filan gibi bir durum arayalım mı?

Alıntıları Göster
    .gercek 85ın pıoneer yazan yazının yanındakı 200watt yazısı turuncu olacak.ayrıyeten ıcındekı kucuk tweeterın ıcındekı metal gorunumlu gobegın yanında uckenımsı tırtıklar olacak bır ucuncu tespıtın ıse basın dıyaframı bole ınce sungerımsı olacak.mıknatısın altında plastık koruma olacak(gercı butun sahtlerınde bıle bu parca var)bıde bole ele aldınmı kolonu kendını hıssetırecek yanı agır olacak yanı anlatmakla olmaz dıyeyım bole bı ele almak lazım kolonu..ama en onemlısı herhangı bır guc takvıyesı bulunamdan bıle teybıne bagladıgında 85 zaten ben 85ım dıyecektır tızlerın kalıtesıyle basın guzellıgınden bunu hıssedersın..halen elımde 2 takım orjınal 85 bulunduruyorum ve suana kadar bu kolon kadar temız ses veren bır hoparlor goremedım..yada 85 fanatıklıgımden dolayı ılerı gelen bı dusunce olsa gerek.ayrıca suanda sıfır 85 bulmak cok zor.ıkıncı el orjınalıne ıse etrafa 100-150-200 lıra arasında fıyat ıstıyorlar temızlıgıne gore..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantaboy -- 13 Haziran 2006; 10:06:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mantaboy

.gercek 85ın pıoneer yazan yazının yanındakı 200watt yazısı turuncu olacak.ayrıyeten ıcındekı kucuk tweeterın ıcındekı metal gorunumlu gobegın yanında uckenımsı tırtıklar olacak bır ucuncu tespıtın ıse basın dıyaframı bole ınce sungerımsı olacak.mıknatısın altında plastık koruma olacak(gercı butun sahtlerınde bıle bu parca var)bıde bole ele aldınmı kolonu kendını hıssetırecek yanı agır olacak yanı anlatmakla olmaz dıyeyım bole bı ele almak lazım kolonu..ama en onemlısı herhangı bır guc takvıyesı bulunamdan bıle teybıne bagladıgında 85 zaten ben 85ım dıyecektır tızlerın kalıtesıyle basın guzellıgınden bunu hıssedersın..halen elımde 2 takım orjınal 85 bulunduruyorum ve suana kadar bu kolon kadar temız ses veren bır hoparlor goremedım..yada 85 fanatıklıgımden dolayı ılerı gelen bı dusunce olsa gerek.ayrıca suanda sıfır 85 bulmak cok zor.ıkıncı el orjınalıne ıse etrafa 100-150-200 lıra arasında fıyat ıstıyorlar temızlıgıne gore..

Alıntıları Göster
    ciddi söylüyorum camlar titriyo.. bass test sesleriyle. tek hoparlor
    sonuna kadar açamıyom.amfim çok güçlü bee

PIONEER TS-6985

PIONEER TS-6985

PIONEER TS-6985

PIONEER TS-6985

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 13 Haziran 2006; 13:54:41 >

• quote:

ciddi söylüyorum camlar titriyo.. bass test sesleriyle. tek hoparlor
    sonuna kadar açamıyom.amfim çok güçlü bee

PIONEER TS-6985

PIONEER TS-6985

PIONEER TS-6985

PIONEER TS-6985

Alıntıları Göster
    samet sizin camlar da çürükmüş anlaşılan ii espriydi ama
    benim sistem sizin evi yerle bir eder o zaman nakkasss biliyo olanları

• quote:

Alıntıları Göster
    bidona koptum

6985 çoğu kişi tarafından Pioneer'in efsanesi olarak bilinir zaten. Ancak orjinalleri yok denecek kadar az, ve Çin malları gövdeyi götürdüğü sürece az olan orjinalleri de kalmayacak. Millet 600W subwoofer aldım hem de 30 YTL'ye diye geziyor artık. Eh, kullandıkları ampliler de 600W olunca (o da bir 40 YTL olsun :) ) farketmiyorlar. Gerçek 600W ampli bulunca da hoperlörlerinin ilk basta yanışını hayretler içinde izliyorlar. 0.3mm zor bela olan telle yapılan bobin 600W verecek öyle mi

• quote:

Alıntıları Göster
    camlar eski zaten ama ciddi diyorum cok süpeeer bass
    vuruyor.ama amfim ısınıyo.2 tane fan takacam

acıyorum 50 Cent - Candy Shop ı kapıyı kapatıyorum mutfaktan
    bass çok güzel hissediliyor

kabin güsel oldUMU?

• quote:

camlar eski zaten ama ciddi diyorum cok süpeeer bass
    vuruyor.ama amfim ısınıyo.2 tane fan takacam

acıyorum 50 Cent - Candy Shop ı kapıyı kapatıyorum mutfaktan
    bass çok güzel hissediliyor

kabin güsel oldUMU?

Alıntıları Göster
     PIONEER TS-6985

Ben de su kovasından yapmıştım valla. İki tane markasız ama kalitesi idare edecek araba hoparlörü, su kovalarından kabinler, ta8210 ile yaptığım 20w+20w ampli, bir de tda1524 preamplisi var, bir de psu, al sana müzik sistemi Çok memnunum valla düşük bütçeli arkadaşlara tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Liu Kang

PIONEER TS-6985

Ben de su kovasından yapmıştım valla. İki tane markasız ama kalitesi idare edecek araba hoparlörü, su kovalarından kabinler, ta8210 ile yaptığım 20w+20w ampli, bir de tda1524 preamplisi var, bir de psu, al sana müzik sistemi Çok memnunum valla düşük bütçeli arkadaşlara tavsiye ederim..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Liu Kang

PIONEER TS-6985

sen de bendensin demek
    ama ben kabinler için para harcamadım hiç marangozdan ödünçaldığım suntalarla yaptığım kabinlere koymuştum ama onları sattım şimdi 45 ytl ye 30 cm wooferim için kabin alcam tekrar
    bide bugün 28 ytl crossovere bayıldım ama tda1524 ton kontrol çok iimiş bassları filan öle diyor herkes bende yapıcam maliyeti 5 ytl falanmış

• quote:

quote:

PIONEER TS-6985

sen de bendensin demek
    ama ben kabinler için para harcamadım hiç marangozdan ödünçaldığım suntalarla yaptığım kabinlere koymuştum ama onları sattım şimdi 45 ytl ye 30 cm wooferim için kabin alcam tekrar
    bide bugün 28 ytl crossovere bayıldım ama tda1524 ton kontrol çok iimiş bassları filan öle diyor herkes bende yapıcam maliyeti 5 ytl falanmış

Alıntıları Göster
    hoparlorum 50 watt R.M.S mis yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 14 Haziran 2006; 6:54:48 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

doğrudur birşey daha eğer o bidonun içini elyaf ile tıkabasa doldurrsan bassları daha tok ve kuvvetli alırsın buda bonus olsun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

doğrudur birşey daha eğer o bidonun içini elyaf ile tıkabasa doldurrsan bassları daha tok ve kuvvetli alırsın buda bonus olsun

Alıntıları Göster
    bu bidon çok büyük oldu yaw..tahtadan yapacam kabini.
    sorması ayıp elyaf nedir? tahtadan yapınca içini çamasır felan doldursam
    olur mu?

• quote:

bu bidon çok büyük oldu yaw..tahtadan yapacam kabini.
    sorması ayıp elyaf nedir? tahtadan yapınca içini çamasır felan doldursam
    olur mu?

Alıntıları Göster
    yastıklarda var ya (pamuk değil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

yastıklarda var ya (pamuk değil)

Alıntıları Göster
    içini elyaf doldurunca hoparlör kendini büyük bir ortamda çalışıyor zannediyor ve güzel ses veriyor
  • quote:

quote:

PIONEER TS-6985

sen de bendensin demek

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus
    ... ödünçaldığım

quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus
    ama tda1524 ton kontrol çok iimiş

Valla iyi yani memnunum ama biraz fazla dip gürültüsüne sebep oluyor, belki benim devrede bir aksaklık vardır.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.