Şimdi Ara

Pioneer : TS-W121SPL alacam ama ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • linkteki woofer'ı bi kach aydır (tmam 2 yıldır arashtırıyorum) dusunuyorum fakat bu site guvenlimidir
    daha once biserler alan oldu mu ?
    Birde bunu besleyecek amfi tawsiyesi ama 2 milyarlık bisi onermeyin max fiyat/performans olcusunde olacak,
    sierra'nin bunu besleyecek kadar guclu amfisi yokmush (daha siteside yok) harwardlarda uzun kullanılamıyormush ....
    Tawsiye edebileceginiz tam yukde bna mısın demeyen bir amfi bildiginiz bir model warsa shu kardesinizden esirgemeyin ...

alet burda

(piyasadaki fiyat/rms orani en iyi woofer ayrıca)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatara -- 19 Ekim 2005, 22:28:00 >

• aLOOOO
    kimseden ses yok mu ?
  • harward falan olmaz tabi tel maşa amfi ler işini görmez bide neden pioneer
  • Bu model eskidir. İlla Pioneer olsun diyorsan, yeni TS-W3004SPL modeli çıktı, bir de ona bak istersen. Bu arada bu site güvenilirdir ben JL Audio sub. almıştım oradan, 2 gün içinde göndermişlerdi. Çok pahalı istemiyorsan, amfi olarak JBL tavsiye edebilirim. Fiyatları yüksek olarak Audison, JL Audio, Kicker gibi markalar da var. Ama tam model tavsiyesi için önce kullanacağın sub.ı ve ayıracağın bütçeyi netleştirmelisin.
  • ya o woofer iyidir ama o fiyata cok daha kaliteli markalar var.Birakin artik pioneer i abi ya saplanip kaldiniz..Anfi olarak cok kaliteli ve yeni ciktigindan dolayi fiyati uygun olan bir marka var. Audio system...
    bu marka yurt disinda cok tutuluyo hbriniz olsun..Ayrica boyutlarida cok kucuk bunlarin..
  • pioneer bencede kaliteli bir tercih değil,hele rakipleri karşısında hiç şansı yok. aynı fiyatlara JBL,Audiobahn alınabilir. özellikle Audiobahn bu konuda çok çok iyi.

birde bu kadar yüksek RMS değerli sublar için çok kanallı amfileri köprüleyerek ancak verim alabilirsin,ama bu seferde komponent veya diğer coaxial speaker ları amfiya bağlayamazsın. bunun için en iyi çözüm bir adet mono sub amfisi alıp subwoofer'ı o amfiyle beslemek, ve de bir adet 4kanallı başka amfi ile de diğer kolonları beslemen olacaktır. böyle yaparsan 4kanallı çok yüksek rms değerlerine sahip olmayan bir amfi de işini fazlasıyla görecektir.
  • madem 400ytl gözden çıkarıyosun...

38 cm Rockford Fosgate al...

750W olmayabilir ama hacmi çok farkettirir.. dolayısıyla daha hoş bir bass ses alırsın... hemde amfi maaliyetin düşer...

bence en mantıklısı bu
  • araç nedir bu arada?

750rms az bişiy değil, ona mono bi anfi alman mantıklı olur... 750rms mono anfi ii marka wooferın 2misli bi fiyata gelebilir diğer hoparlörlere de 4kanal bi anfi lazım yoksa bass sesi bastırır tizleri pek verimli olmaz...
    2.bi amfi sağlam bi elektrik sistemi isteyebilir... aracı o yüzden sordum, eskiyse sorun yaşarsın. bu sefer condansatör, ek akü vs büssürü masraf çıkabilir...

fiyat/performans arıyorsan 750rms doğru seçim değil bence...
  • 1 kach ay evde kullanıp sonra connect'e takacam fakat onda da uzun sureli kalacak degil
    illa pionner olcak diye bisey yok ama bu fiyata bundan iyisi ki TS-W3004SPL bu daha iyi'si yok
    jbl'in ortasında 1000 bide 1600 yazan 2 modelini dinledim fakat sesleri okdr etkileyici gelmedi dukkanda dinledigimden midir bilmiyorum
    bide rakiplerinin rmsleri cok dusuk mesela jbl1600'un 400 watt rms'i warken TS-W3004SPL bunun 1000 watt
    ama sogle bir gercekde ne kdr fazla watt okdr para ...
    Dun eskisehiri tekrar gezdim herkes fikir birligi yapmıshcasına pionerr dandik falan diyor neden yaa adamlar
    cok eskiden beri TR'de yani once geldi diye kotumu olması gerek?
    ((birde daha 1000 waat subwoofer olMAZ DIYOR YAa,dhaa kach kisiye anlatmam gerekecek oda ayrı mesele((ya ufuk meselesı yada kara cahiller war esk'de ))))

Butcem cok fazla yok acıkcası 8 - 1'e kadar cıkabilirim
    önerebileceginiz amfi+sub warsa bu fiyatlarda fikirlerinizi beklerim

• RF serisi dizmelisin...

yukarda söledim yine sölüom RF, RF, RF....

pioneer den sonra jbl nin gt4 serisini incelemişsin fakat RF leri araştırmamışsın birde onlara bak...
  • Güzel ses almak istiyorsan ilk önceliğin çap olmalı.38 cm'lik bir hoparlör, 30 cm'lik olana göre aynı miktarda elektrik gücü uygulandığında daha fazla ses basıncı oluşturur üstelik daha alt frekanslara inebilir.1000 W RMSlik 30 cm'lik hoparlörler genelde SPL yarışmalarında ve birden fazla adette kullanılırlar.Tek bir tane bas takacaksan mantıklı değil.JBL'in veya INFINITY'nin 38 cm'likleri (özellikle JBL GTI serisi) gayet güzel seçenekler.Anfi olarak Xetec mono Class-d modelleri işini görür, performansına göre çok iyi fiyatları var.

Bu arada Eskişehirde isen VIP elektroniğe uğra İstanbuldan Türker'in selamı var de yardımcı olsun sana.
  • arkadaşım helix 1000.1 mono ampli işini görür.Ayrıca bas olarak o basdasn ben de kullandım 121 spl gayet guzel çalışıyorduı..
    www.krcelektronik.com
    buradan amplinin ozelliklerını bulursun....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.