Şimdi Ara

PİONEER TS-W307D2 ALDIM BİLGİ ALMAK İSTEYENLER BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞİMD İSİPARİŞİ VERDİM GELDİĞİNDE SİZE NASIL ÇALDIĞINI İYİMİ KÖTÜMÜ SÖYLİYECEM...ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR STOKBURADA.COM A BAKIN UCUZ BENCE ÇÜNK İNORMALDE ESKİŞEHİRDE 160 YTL DİOLAR ONA BEN 134 E ALDIM KARGO BEEDAVA

BAĞLAYIP DİNLEDİĞİM AN YAZCAM BURAYA

• GELDİ ZÜPER AMA BENİM KABİNİM GÜÇSÜZ GELDİ
  • ilk önce hayırlı olsun.
    Kabinim güçsüz geldi ile neyi kastettiniz anlamadım. Kaç lt kabininiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 5 Haziran 2007; 13:34:05 >
  • kardeş aldığın wofer bildiğim kadarıyla freeair yani pantizot için tam bilmiyorum ama hayırlı olsun taktır nasılmış görelim eğer peşin aldıysan biraz pahalı olmuş ben şu an okul dolayısıyla ıspartadayım daha önce sormuştum onu 115 peşin istediler 2 yıl garantili
  • Hayırlı olsun
  • ALDIĞIM WOOFER BURADA 200 YTL BİLEN DİYE NVAR NEYSE ALDIM ARTIK CANKART KARDEŞ OLSUN....
    DÜN KABİNİ BİTİRDİM 16 MM MDF KULLANDIM BÜTÜN ÖLÇÜLERE UYDUM WOOFERİN KUTUSUNUN ÜZERİNDEKİ BÜTÜN ÖLÇÜLER PORTHEPSİ NE UYDUM SÜPERR BİR KABİN OLDU BASSIN TADINI ŞİMDİ ALDIM KULAKLARIM AĞRIYO SÜPERR SÜPERR....
  • mister flute arabanda ki müzik sistemini yazsana kardeş

bnde woofer falan almayı düşünüyorumda hangi amfiyle besliyosun ve hop. sistemin nedir teyp falan?

ayrıca bnde esk.de öğrenciyim bu tepebaşının ordaki poineer çok pahalı fiyat verdi bana bende nekadar.comdan stokburadayı buldum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 8 Haziran 2007; 20:52:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz110

mister flute arabanda ki müzik sistemini yazsana kardeş

bnde woofer falan almayı düşünüyorumda hangi amfiyle besliyosun ve hop. sistemin nedir teyp falan?

ayrıca bnde esk.de öğrenciyim bu tepebaşının ordaki poineer çok pahalı fiyat verdi bana bende nekadar.comdan stokburadayı buldum ..

benim araba öncelikle mercedez benz sprinter:D sistem şu
    2 tane AUDİO SYSTEM 22 CM WOOFER
    2 TANE ADUDİO SYSTEM MID TİZ
    BİR TANE KABİNLİ PİONEER TS-W307D2 WOOFER
    2 TANE PİONER 16CM COMPONENT
    ANFİ OLARAK
    JBL 75.2 İLE MONO PİONEERİ BESLİYORUM
    KENWOOD ANFİYLEDE İKİ TANE 22 LİK WOOFERİ VE MİDLERİ BESLİYORUM
    COMPONENETLER TEYPTEN BESLİYORUM
    teypim jvc teyp
  • quote:

mister flute arabanda ki müzik sistemini yazsana kardeş

sen istediğin cihazları bana yaz piyasada kaça bulduğunuda yaz yardımcı olayım
  • POINEER ALICAM O KESİN

DEH 3700 260 YTL

TSG1749 75YTL
    TSA 172C 165 YTL

BİDE WOOFER ALSAM İLLA AMFİYLE BESLEMEK ZORUNDA MIYIM?
  • quote:

POINEER ALICAM O KESİN

DEH 3700 260 YTL

TSG1749 75YTL
    TSA 172C 165 YTL

BİDE WOOFER ALSAM İLLA AMFİYLE BESLEMEK ZORUNDA MIYIM?

tabiki dostum yoksa woofer aldığına değmez verim alamazsın.... bende yardımcı oabilirim sorun varsa
  • ya madem diyorum ilk planda bütçeyi sarsmadan

deh 3700 + 2 çift hop alayım sora amfi ile woofer olayına gireyim nasıl fikir

PİONEER TS-W307D2 ALDIM BİLGİ ALMAK İSTEYENLER BUYRUN

ustam bide bende stokburada.dan alıcam sistemi site nsl bi yamuk olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 9 Haziran 2007; 16:56:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.