Şimdi Ara

pioneer TSWX22A subwoofer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gerçi bu ürün otomobil için, ama bu forumda elektronikten çok iyi anlayan arkadaşlar var.Bu ürün ve buna benzer kenwood ve infinity üretimi subwooferları inceleyip yorum yapabilirmisiniz ?
    Ayrıca bu subwooferi evde de kullanılabileceğimi düşünüyorum.
    Şimdiden teşekkürler..

• Valla ben Pioneer'lerin aktif subwoofer'larını incelemedim ama kötü olacağını zannetmiyorum.
    8" olması biraz kötü,20cm woofer ile ev ortamında yeterli bas alınmayabilir...Bu tip aletler daha çok araba gibi küçük hacimli bol yankılı yerlerde çalışmak için tasarlanmıştır...

Böyle birşey alırsan buna iyi bir yankı odası oluşturman lazım.[Kanepelerin arkasını,masaların altını gezdirmen lazım iyice.]

Sana tavsiyem,ev için üretilmiş JBL gibi firmaların ürünlerini almandır.
  • bende ewde oto anfisi ile woofer kullanıyorum.arkdaşım yerinde olsam küçük bişi almazdım woofer olarak cünkü diablo arkın dedigi gibi oda geniş oldugu için fazla werim alamıyorsun ben gittim küçük bişi aldım pişmanım deiştirrmeyi düşünüyorum.bence 30 cm falan bişiler düşün
  • min. 30cm olsun
    eğer rms değeri 300w civarı olursa ve 250w lık rms güç ile beslenirse, sen kurarsın arkana yaslanırsın komşular bass dinler
  • slm arkadaşLar ewde arkadaşın dedigi gibi en az 25 30 cm bas olması lazım ben ewde L7 kullanıodum onceden 2 taqımda mid kullanıodum bu kadar büyük bişi kullandıgım için pişman oldum rms degeri yüksek oldugu için benım ewimdeki vitirindeki bardaklar döküldü o yüzden sana 250 300 rms lik yani 1000 1200 watt lık basları oneriorum bu arada ihtiyacı olanlara ucuza 30 amper adaptörde sata bilirim msn mi ekleyin oradan adaptör hakkında konuşalım oke msn = StafforD34@windowslive.com bunu ekleyin adaptörü çok ucuza veriorum .
  • 20 cm subwoofer la öyle bir bas alırsınızki aklınız şaşar ( evde ) ama freeaır modelleriyle ve yaklaşık 150 litre kabinle olması gerekir bu arkadaşın bahsettiği subwoofer araçlar için koltuk altına veya arkasına koymak için compenentlerin basına yardımcı olmak için tasarlanmış aktif özel bir model bununla kesinlikle ses alamazsın evde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rms-anfi-hoparlör
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.