Şimdi Ara

PIONEER VSX 2021 CENTER ARIZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Almanya Media Markt dan pıoneer vsx 2021 alınmış avr de center çalışmıyor. Center arızası yaşayan varmı yolculuk esnasında parça ayaklarında kopma olurmu yoksa masraflı bir arızamıdır. Servislen görüştüm garanti belgesi istedi. Belgenin gelmesi 1,5 ayı bulacak yurt dışından cihaz alacaklara benim tahsiyem bir kez daha düşünsünler.Ben birdaha yurt dışından cihaz almam. Bir de arkadaşlar pıoneer vsx 2021 avr de internetten radyo nasıl dinleyeceğiz cihaz internete bağlı ıp alıyor ama ben ilgili menüyü bulamadım. Üsdatlardan yardım bekliyorum.

• Sadece center in çalışmaması biraz garip geldi açıkçası.Siz muhakkak denemişsinizdir yinede hatırlatmak istedim center hopalrlör yada kablo bağlantısında sorun olabilir mi ? yada auto mcacc yaptığınızda center den ses geldi mi ?
    Cihazı resetleyip denediniz mi ? Resetlemediyseniz resetleyip deneyin belki düzelebilir.

Reset Yöntemi:
    Bu işlemler cihaz üzerindeki tuşlar yardımı ile yapılacak.kumandadan değildir.

Öncelikle cihazı stand by konumuna alınız.( vsx-2021 i kapatınız. )
    ENTER tuşuna basılı tutarken STAND/BY tuşuna basınız.
    Cihaz ekranında RESET NO yazacak.Tuşlardan parmaklarınızı çekiniz.
    Sağ veya sol yöntuşlarıyla reset no yu RESET RESET yapınız.
    İki defa ENTER tuşunabasınız.
    Cihaz resetlenecektir.Bu işlemler ard arda ve seri bir şekilde yapılmalı.Arada beklerseniz bu işlemler gerçekleşmeden cihaz normal şekilde açlılır.

İnternet radyo için HMG (home media galeri ) girişini seçmeniz gerekir.HMG içinde internet radio seçeneği var o kısma girdikten sonra radyoları bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Sadece center in çalışmaması biraz garip geldi açıkçası.Siz muhakkak denemişsinizdir yinede hatırlatmak istedim center hopalrlör yada kablo bağlantısında sorun olabilir mi ? yada auto mcacc yaptığınızda center den ses geldi mi ?
    Cihazı resetleyip denediniz mi ? Resetlemediyseniz resetleyip deneyin belki düzelebilir.

Reset Yöntemi:
    Bu işlemler cihaz üzerindeki tuşlar yardımı ile yapılacak.kumandadan değildir.

Öncelikle cihazı stand by konumuna alınız.( vsx-2021 i kapatınız. )
    ENTER tuşuna basılı tutarken STAND/BY tuşuna basınız.
    Cihaz ekranında RESET NO yazacak.Tuşlardan parmaklarınızı çekiniz.
    Sağ veya sol yöntuşlarıyla reset no yu RESET RESET yapınız.
    İki defa ENTER tuşunabasınız.
    Cihaz resetlenecektir.Bu işlemler ard arda ve seri bir şekilde yapılmalı.Arada beklerseniz bu işlemler gerçekleşmeden cihaz normal şekilde açlılır.

İnternet radyo için HMG (home media galeri ) girişini seçmeniz gerekir.HMG içinde internet radio seçeneği var o kısma girdikten sonra radyoları bulabilirsiniz.

sayın prodj hayırlı geceler ilgin için çok teşekkür ederim. mcacc yaptığımda centeri bulmuyor yani centerden ses çıkmıyor.Test için center ile arka hoparlörün biri ile yer değiştirdim center ve kaplolar sağlam. Reset attım öyle denedim yine yok banada çok enteresan geldi. cihaz bavulda geldi kutusuz ama dört tarafı elbise ile testeklendi avr de en ufak bir çizik dahi yok. sarsındıdan center in içerdeki bağlantılarında kopma olurmu diye de düşünüyorum.

• Vsx-2021 i aldığınızda test etmişmiydiniz.Acaba üretimsel bir hata olabilir mi ? Dediğiniz gibi taşıma esnasında soketlerden birisi yerinden çıkmış olabilir.Yada center in çıkış katında sıkıntı olabilir.

Vsx-2021 in preout çıkışları var.Center preout ses çıkışını farklı bir amfiye bağlayıp deneyin.Çalışırsa amfinizin pre ses çıkış katı sağlam olabilir.En azından fikir verir.
  • Bu işlerden anlayan bir servis e de gösterin çok basit bir problem de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

Vsx-2021 i aldığınızda test etmişmiydiniz.Acaba üretimsel bir hata olabilir mi ? Dediğiniz gibi taşıma esnasında soketlerden birisi yerinden çıkmış olabilir.Yada center in çıkış katında sıkıntı olabilir.

Vsx-2021 in preout çıkışları var.Center preout ses çıkışını farklı bir amfiye bağlayıp deneyin.Çalışırsa amfinizin pre ses çıkış katı sağlam olabilir.En azından fikir verir.

İyi geceler sayın prodj amfi denenmeden alındı Almanyadan getiren arkadaş bu işlerlen pek ilgili değil vsx 2021 center preout ses çıkışını bağlayacağım başka amfi yok başka nasıl deneyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Bu işlerden anlayan bir servis e de gösterin çok basit bir problem de olabilir.

sertaç kardeşim iyi geceler. Aslında Pıoneer ın servisi fatura ve Avrupa garanti belgesi istedi. Cihazın faturası var ama garanti belgesi doldurulmadı.Avrupadan getirilen pıoneer cihazlar 1 yıl garanti kapsamındadır bilmiyenlere duyurulur. Garanti şartlarında (Bu garanti, sadece orijinal fatura, satış belgesi ve/veya uygun şekilde doldurulmuş Garanti Sertifikası Yetkili
    Pioneer Satıcısına veya Yetkili Pioneer Servisine ibraz edildiği takdirde geçerli olacaktır. İş bu belgedeki bilgilerin
    eksik olması veya okunabilir durumda olmaması halinde, Pioneer ücretsiz garanti servisi yapılması talebini
    reddetme haklarını saklı tutmaktadır.Bu garanti sadece kartta belirtilen ülkelerden herhangi birisinden satın alınan cihazlar için geçerlidir. Bu geçerlilik,
    cihaz kartta belirtilen diğer herhangi bir ülkeye götürülünce de devam eder. )diye bir ibare var.Faturada var ama seri numarası yazmıyor yinede servis garanti kapsamında tamir yapması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon1000 -- 19 Temmuz 2012; 0:59:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.