Şimdi Ara

Pioneer VSX 510 ve Wharfedale 9.6

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evde kullandigim mevcut VSX-510 a Wharfedale 9.6 baglamak istiyorum.Ancak Receiver arkasinda 8 ohm-16 ohm hoperlor baglanabilecegi yaziyor.Ama Wharfedale 9.6 ise 6 ohm.Bu durum problem yaratabilirmi?
    Birde Izmir'de olan arkadaslara sormak istiyorum.Elimde bulunan ve ses kalitesi cok iyi olan HH Scott Marka 1984 model hoperlorler var.Sesinde problem yok ama midlerin etrafindaki sungerler eridi gitti.
    Izmirde bildikleri bir tamirci var mi?

Selamlar
    Seckin

• Tamir olsa da eski performansını vermez.

6 ohm luk 9.6 ları 8 ohm luk anfinize güvenle bağlıyabilirsiniz, hiç bir sorun olmaz.
  • Merhaba Arkadaşım,

Ben bir floor standing speaker arıyorum. Öncelikle JBL Northridge E80 almayı düşünüyorum. Fakat Wharfedale 9.6 sattığını gördüm. İkisini kıyas edebilir misin? Wharfedale ismini sıklıkla duymama rağmen performansı hakkında bilgim yok.

Selamlar.
  • JBL'in E serisi basları ve tizleri yoğun olan, midlerin geride olduğu hoparlörler.Wharfedale Diamond 9.6'larda bu denge müzik dinlemek açısından daha iyi diyeblirim.JBL'in eski kalitesinde hoparlörler üretmediği de her odyofil tarafından kabul edilen bir gerçek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ok2006

Merhaba Arkadaşım,

Ben bir floor standing speaker arıyorum. Öncelikle JBL Northridge E80 almayı düşünüyorum. Fakat Wharfedale 9.6 sattığını gördüm. İkisini kıyas edebilir misin? Wharfedale ismini sıklıkla duymama rağmen performansı hakkında bilgim yok.

Selamlar.

Ben 9.6 ları almadan önce e-100 dinlemiştim ve tercihimi 9.6 lardan yana verdim. Çok memnunum 9.6 lardan ve kesinlikle e-100 lerden aşağı değiller, ki siz e-80 düşünüyorsunuz. Bence mutlaka bu hoparlörü bir dinleyin derim.
  • Pionner VSX serisi anfiler Hibrit entegreler kullanır. Bu yüzden alçak frekanslar daha tok bir ses verir. Tizlerde ise yüksek frekanslarda kabin dirençleri yükseldiğinde tiz seslerde yetersiz kalıyor. Açıkçası eğer kaliteli bir kabin almayı düşünüyorsanız saf kan bir MOSFET anfi düşünmelisiniz. Yoksa o kabinlere yazık olur.
  • tiz dirençleri yükseliyor diyelim buna.
  • Bu arada bu yazıyı yeni gördüm. Hemen bir düzeltme yapayım.

Bendeki VSX-AX5ais' anfi Safkan Yüksek doğrulamalı Safkan Mosfet kullanıyor. Sadece bendeki değil 1000'li serinin yukarısı ve X2 X3 X4 V4 X5 X10 hepsi Safkan Mosfet kullanıyor. Bilmiyorsan, bilgin olsun.

Saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: ogen

Pionner VSX serisi anfiler Hibrit entegreler kullanır. Bu yüzden alçak frekanslar daha tok bir ses verir. Tizlerde ise yüksek frekanslarda kabin dirençleri yükseldiğinde tiz seslerde yetersiz kalıyor. Açıkçası eğer kaliteli bir kabin almayı düşünüyorsanız saf kan bir MOSFET anfi düşünmelisiniz. Yoksa o kabinlere yazık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogen

Pionner VSX serisi anfiler Hibrit entegreler kullanır. Bu yüzden alçak frekanslar daha tok bir ses verir. Tizlerde ise yüksek frekanslarda kabin dirençleri yükseldiğinde tiz seslerde yetersiz kalıyor. Açıkçası eğer kaliteli bir kabin almayı düşünüyorsanız saf kan bir MOSFET anfi düşünmelisiniz. Yoksa o kabinlere yazık olur.

yamaha ve pioneer ın giriş modellerinde stk çıkışlı olurlar.
    misal yamaha rx-v357 STK 403-130Y STK 404-130Y tip dtk kullanır.
    pioneer vsx-315 de stk kullanır. kötü mü? değil.iyi veya kötü diye yargılmayın. sonra ki vsx-1011, 1015 vs. vs. pioneer av reciver mo-fet çıkışlı...
  • 9.6 iyi bir seçim sorun olmaz bağlayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.