Bildirim
PIONEER VSX-519 yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sinema izlersiniz.İhtiyacınızı giderir.Ama müzik için ne bekliyorsunuz onu yine siz bilebilirsiniz.Böyle bir soruda özellkle dinlemediysem dinelemnizi tavsiye ediyorum.İnanın çok farkedecek kararınızda.Birde mümkün olduğunca avr seçerken tüm özelliklerini(kullanmam dediğiniz özellikler dahil)iyi araştırın.Ne işe yarar,Nasıl çalışır?diye...Yoksa ilerde "hadi bee bu bu demekmiş bak şimdi bu özelliği kullanamayacağım"dememeniz ve bütçenizi daha avantajlı kullanmanız için tavsiyemdir... -
Bu model de acaba stereo müzik dinlerken arka speakerlardan da öndekilerle aynı seviyede müzik geliyor mu? Bilen var mı? Bu benim için çok önemli çünkü şu anda sahip olduğum onkyonun ses kalitesi gerçekten mükemmel. Çok memnunum ama stero müzik dinlediğimde arka speakerlardan ses gelmiyor. Bende (özellikle müzk ağırlıklı kullandığım için) arka spekaerlarıda önlerle birlikte aynı çıkışa bağlayarak kullanmak zorunda kalıyorum. Bu sefer de film izlerken 5.1 değil 2.1 izlemek zorunda kaldığım için içime dert oluyor. O yüzden 5.1 bağlantı yapabileceğim ama müzik dinlerken 4.1 dinleyebileceğim bir receiver tavsiye edebilecek varmı ya da bu makine işimi görürmü?
Teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X