Şimdi Ara

Pioneer VSX-520 + E-ES3tb + hop ayarı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vsx 520 de bass ayarı nasıl yaparım bass ayarlayamıyorum daha doğrusu sesi gelmiyor birde vsx 520 ye stero anfi takabilirmiyim- mcacc ayarında bass ayarıdamı yapılıyor yada reset atıp tekradanmı yapmam lazım reset nasıl atılır onuda bilmiyorum müzik dinlerken bass sesi alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ts-s20 bağlamıştım ön kulelere bunun bir zararı olurmu yada bu tizleri taktığım içinmi bass sesi alamıyorum

• arkadaşlar sanırım kimse cevap yazmayacak bu vsx 520 de müzik dinlemek için hangi ayarları yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
  • Microfonu takip tam kurulum yap. Cihaz butun hoparlorlerin db'lerini dusurucektir. Kendi zevkine gore db ayari yap. Load acik olsun. 520de ince eko ayari var mi bilmiyorum ama varsa cok isine yarar.
    Muzigi stereo modunda dinle. Sub'ini kose bir yere koy ki, derinlik olsun. Bas sesi hala sana yetkiyosa uydu hoparlorlerin seviyesini dusurup, sub'i biraz acabilirsin. Oyle ahim sahik bir ses bekleme. Sonucta baslangic seviyesi bi avr ve hoparlorlerin stereo muzik icin yetersiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristen

Microfonu takip tam kurulum yap. Cihaz butun hoparlorlerin db'lerini dusurucektir. Kendi zevkine gore db ayari yap. Load acik olsun. 520de ince eko ayari var mi bilmiyorum ama varsa cok isine yarar.
    Muzigi stereo modunda dinle. Sub'ini kose bir yere koy ki, derinlik olsun. Bas sesi hala sana yetkiyosa uydu hoparlorlerin seviyesini dusurup, sub'i biraz acabilirsin. Oyle ahim sahik bir ses bekleme. Sonucta baslangic seviyesi bi avr ve hoparlorlerin stereo muzik icin yetersiz.

aslında ben bu işin daha başındayım daha yeni yeni birşeyler öğrenmeye başladım bundan sonra kuracağım sistemde daha titiz olacağım feritergin arkadaşımızın yardımıyla stero seste müziği biraz topladım gibi birde pionun ts-s20 tizleri var bu hafta onlarıda takıcam geçen hafta arkadaştan almıştım deneme fırsatım oldu ts-s20 ler müzikte sesi biraz topluyor vsx 520 ye gelince bu avr yi aldığıma pişman olmadım ama hopları biraz daha kaliteli bişi alabilirmişim biraz daha araştırma yapmış olsaydım yinede sistemim bana şuanda yeterli gibi nasıl olsa 5 bilemediniz 6 ayda bir yeni yeni avrler çıkıyor artık gerçi birdahaki seçimimi stero anfiden yana kullanıcam sizin demiş olduğunuz mcacc ayarını yapmıştım benim istediğim ayar müzik için ince ayar dı yinede yorumlarınız için teşekkür ederim

• bu arada Pioneer VSX-520 ile hop sürecek arkadaşlara öncelikle dali ikon 6 mk2+ polkaudio blackstone tl1600 + jamo c 607+bose acoustimass 10+Polkaudio Tsi400+yamaha ns777 bu hoplardan birisini seçmelerini öneririm bunlardan birisini alsınlar- pioneer E-ES3tb isimli hopları düşünmesinler bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.