Bildirim
Pioneer VSX-520 Kullananlar Topluluğu (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba teşekkür ederim kendi çapında idare ediyor bizi smart media hd vision ilk kullanıcılarındanım ama değişim vakti geldi dune düşünüyorum bakalım ne olacak -
-
-
Merhaba prodj üstadın dediği gibi 1. mikrofon diğeri bi işe yaramaz -
Arkadaslar,
Bir dusuncem var ama ne derece memnun eder fikirlerinize ihtiyacim var. Amfi olarak 520 malum bulunmuyor ama VSX-527 modeli var. Su an yurtdisinda yasiyorum bu nedenle su an icin 5.1 sistem kurma niyetim yok. Bu nedenle simdilik hoparlor olarak Yamaha NS-50F (iki adet kule) kullansam. Bu sekilde stereo muzik dinlerken ve film izlerken tatmin edici temiz bir ses alabilir miyim? Hoparlor konusunda 2 nin uzerine cikmak istemiyorum ama sadece simdilik daha sonra memlekete donuste sistemi kurmayi dusunuyorum. -
Merhaba açıkçası sizin beklentiniz nedir birde bütçe olarak nedir ona göre 827-923 alınabilir ama türkiye için kullanılacaksa dönüştürücü gerekir hoplara gelirsek tam onlar için hassasiyetleride yüksek -
Acikcasi temiz doyurucu bir ses almak. Su an icin cok fazla yatirim yapmak istemiyorum. Simdi siz soyleyince baktim da 827 ile arasinda cok bir fark yokmus, dusunebilirim. Donusturucuden kastiniz nedir? Priz olarak diyorsaniz ayni prizi kullaniyoruz gerekse de sorun yok. Peki - hep magazalarda dinler mest olurum - stereo amfiler ile birebir olmasa da onlara yakin muzik keyfi yasar miyim soyledigim 2 hoparlor ile? -
Front ve rear hoparlorden bozuk bir ses geliyor (sadece dolby/dts acıkken). Düşük volumlü ve hışırtı/kus ciklemesi gibi bir ses.
Yayını mı donusturemiyor amfi anlamadım. Frekans ayarlarını 80 yaptım yine değişmedi. -
Merhaba öncelikle 527 sizin işinizi görecektir kullanacağınız hoparlörler ise fazla beklentiniz yoksa memnun eder birde bu iş kaliteli kaynaklara bakıyor biraz deneme imkanı varsa deneyin derim ben tabi stereo amfi kadar olmaz -
Merhaba öncelikle sizin durum biraz karışık şöyle eğer sanal olarak kullanıyorsanız yani 2 kanal bi sesi dolby yaparsanız bunun olması normal çünkü ses çok kaliteli olmadığı için işlenirken bozulmalara uğrar tabi sıkıntı başkaysa biraz daha açın elimden geldiğince yardımcı olurum -
Cevaplariniz icin tesekkurler oncelikle. Yalniz bu beklentiniz fazla degilse ibaresi biraz urkutuyor :)) Normal sartlarda bu yatirim dahi luks iken bunun sonucunda tatmin etmeyen bir ses alirsam uzucu olur. Dediginiz gibi mumkun olursa bir yerde denemeye calisacagim. Kaynaktan kastiniz kaynak cihaz ise haklisiniz muhim yok kaynak parca ya da film ise flac parcalar temin ederim yeter ki istedigim temizlikte olsun. Peki son olarak kusura bakmayin bu konuyu kirletiyorum ama hoparlor olarak bir kademe daha iyi birsey ne kullanilabilir tavsiye edeceginiz birsey var mi? -
Merhaba önemli değil benim demek istediğim şu öyle aman aman bi kalite beklemiyorsanız yani hi end iste tüm enstrumanları duyayım işte sahne olsun vs. kaynak derken parça kaliteleri ve oynatacağınız cihaz birde bu işi birazda kablolar etkiliyor ama öyle aman aman fazla para vermeye gerek yok flac eğer sade dinlerseniz yani dac olmadan 320 mp3 lerle aynı kalitede olacaktır. hoparlör işi biraz karışık birde bütçe ney ona göre değişir birde tavsiye olarak dersem bana göre iyi çalan size göre iyi çalmaz ve sistemden soğursunuz ben bunu istemem sadece öneri yapayım siz karar verin daha mantıklı olur -
Detaylari duymak cok guzel tabi ama burda daha cok temiz, dusuk ya da yuksek frekanslarda sesin bozulmamasi, vokalleri temiz almak istedigim. Isin asli butce hic yoktu maddi acidan engelim yok ama su an gocebe gibi oldugumdan bu cihazlari alip rezil etmek istemiyorum. Bundan dolayi da butceyi minimumda tutmak istiyorum. Ote yandan sonuc olarak bu cihazlar tamamen keyfe keder oldugu icin de yatirim yapmisken biraz karsiligini alabilmek istiyorum. Sonuc olarak zaten en son deneyip dinleyip almak istiyorum ama malum secenek cok, denemeye de fikir edinip birkac model icin gitmek lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunduns -- 13 Haziran 2013; 0:00:03 > -
arkadaşlar şöyle bir sistem pioneer vsx-520 ye bağlanabilir mi? eğer bağlanırsa ne kadar efektif olur? -
merhaba üzülerek malesef neden derseniz 1 subwoofer pasif 2 uyduların omajı düşük o yüzden daha farklı sistemlere yönelmelisiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: des_955
merhaba üzülerek malesef neden derseniz 1 subwoofer pasif 2 uyduların omajı düşük o yüzden daha farklı sistemlere yönelmelisiniz
anladım, teşekkür ederim, kafama takılan bir şey daha var;
benim uydu ve pc, hdmi ile vsx-520'ye bağlı, amfide tek bir hdmi ile tv'ye bağlı, yani herhangi bir sorunum yok. buradan okuduğum kadarı ile bizim amfide hdmi arc olmadığını öğrendim. peki hdmi arc olsaydı benim bağlantı şekillerime bir etkisi olacak mıydı? yoksa tv'ye direk bağladığım örnek; usb film lerde mi işe yaracaktı? umarım merakımı anlatabilmişimdir. -
Merhaba önemli değil açıkçası bende bu arc işini tam çözemedim benimde kafama taklılı bu işi çözecek üstad aranıyor -
http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/arc.aspx
Bu sayfadaki sema cok guzel acikliyor olayi :) -
Merhaba hocam sağolun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X